Wat is de echte haarkleur van Jennifer Aniston?

Inhoudsopgave:

Wat is de echte haarkleur van Jennifer Aniston?
Wat is de echte haarkleur van Jennifer Aniston?
Anonim

Jennifer Aniston staat op onze radar sinds de Hollywood-actrice in 1987 debuteerde in "Mac And Me". De ster verscheen later in een aantal films in de jaren 90 en kreeg later de rol van je leven als Rachel Green in de populaire Warner Brothers-show, "Friends". Terwijl Rachel een fashionista speelde met een kapsel om te doden, lijkt het alsof haar iconische kapsel geen waarheidsgetrouwe weergave was van wat haar echte haarkleur is.

Hoewel de meesten van ons Jennifer Aniston kennen als een blonde of lichte brunette met bijpassende highlights, lijkt het alsof we allemaal voor de gek zijn gehouden, zeg ik je! De actrice heeft haar haar in de loop van haar lange carrière geverfd, waar fans van hielden en aanbaden, maar ze ziet er zeker heel anders uit dan haar jongere jaren! Ondanks dat ze er prachtig uitziet als blondine, is dit wat de haarkleur van Jennifer Aniston echt is!

Brunette tot blond?

Voordat ze zich bij de cast van "Friends" voegde en de rol van Rachel Green op zich nam, was Jennifer Aniston verschenen in een aantal succesvolle films en tv-shows, waaronder "Ferris Bueller", "Leprechaun" en "Muddling Through", waardoor Aniston naam kon maken. Hoewel de ster aan het begin van haar carrière misschien een boost heeft gehad, aangezien haar vader, John Aniston, al lang in het bedrijf zat voordat ze was, maar als er één ding was dat opviel, afgezien van haar vaardigheden als actrice, was het hee prachtig kapsel!

Hoewel Aniston een lichtbruin kapsel droeg tijdens de begindagen van "Friends", met enkele highlights, werd de actrice later in de jaren 90 volledig blond en besloot ze dat tot op de dag van vandaag als haar kenmerkende look-up te behouden. Ondanks dat ze een prachtige blondine is, heeft Jennifer Aniston geenszins licht haar, sterker nog, ze is een echte brunette! Hoewel ze er als beide geweldig uitziet, vroegen fans zich af waarom de ster besloot het bruine haar te dumpen en over te stappen op blond haar.

Volgens Insider heeft Aniston besloten om permanent over te stappen op blond omdat het is ontworpen om haar ogen naar voren te laten komen. De actrice heeft prachtige blauwe ogen, wat niet erg gebruikelijk is voor brunettes, dus de overstap naar blond haar zorgde er zeker voor dat haar oogkleur veel meer opviel dan toen ze een brunette was. De ster bezoekt haar colorist, Michael Canalé, die het iconische "The Rachel"-kapsel creëerde, vrij vaak en het proces is niet zo ingewikkeld als je zou denken.

Canalé, die nu al meer dan 24 jaar het haar van Aniston verft, mengt de highlights van Jennifer om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Dit zorgt voor een naadloze en moeiteloze kleur die er zo natuurlijk uitziet dat het bijna miljoenen mensen ervan heeft overtuigd dat ze echt blond is! Met indrukwekkend werk als dat is er een reden waarom Canalé een van de beste is, en we zijn er zeker van dat Jennifer Aniston het daarmee eens is!

Aanbevolen: