Khloé Kardashian leidt Justin Bieber de beste wensen na diagnose van zeldzame virussen

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian leidt Justin Bieber de beste wensen na diagnose van zeldzame virussen
Khloé Kardashian leidt Justin Bieber de beste wensen na diagnose van zeldzame virussen
Anonim

Justin Bieber heeft onthuld dat hij lijdt aan tijdelijke gezichtsverlamming door het Ramsay Hunt-syndroom. Het komt slechts enkele dagen nadat hij gedwongen werd om data op zijn Justice World Tour te annuleren.

Justin Bieber kon niet knipperen aan de rechterkant van zijn gezicht

De 28-jarige popster ging vrijdag naar zijn Instagram om een video van drie minuten te delen waarin de diagnose werd uitgelegd, wat een complicatie is van gordelroos die kan leiden tot aangezichtsverlamming. Volgens het Mount Sinai Hospital is het Ramsay Hunt-syndroom tijdelijk. Het is afkomstig van het varicella-zoster-virus dat ook waterpokken en gordelroos veroorzaakt. Symptomen kunnen zijn: ernstige pijn in het oor, gehoorverlies en zwakte aan één kant van het gezicht. In de video kon Bieber niet aan zijn rechterkant knipperen.

"Hallo iedereen Justin hier, ik wilde jullie op de hoogte houden van wat er aan de hand is", begon de zanger van "Freedom".

"Natuurlijk, zoals je waarschijnlijk aan mijn gezicht kunt zien. Ik heb dit syndroom genaamd Ramsay Hunt-syndroom en het is van dit virus dat de zenuwen in mijn oor en mijn aangezichtszenuwen aanv alt en ervoor heeft gezorgd dat mijn gezicht verlamd is."

Vrome christen Justin Bieber vroeg om gebeden

Justin, later bijgewerkt, plaatste een trieste update op zijn Instagram-verhaal toen hij schreef: "Het wordt steeds moeilijker om te eten, wat buitengewoon frustrerend is, bid alstublieft voor mij [emoji aan het verscheuren]"

Op dinsdag had de Canadese popster aangekondigd dat hij de "volgende paar shows" van zijn zevendelige, 130-date Justice World Tour uitstelde vanwege "niet-covid-gerelateerde ziekte".

"Ik kan niet geloven dat ik dit zeg. Ik heb er alles aan gedaan om beter te worden, maar mijn ziekte wordt erger", schreef de tweevoudig Grammy-winnaar - met 539,2 miljoen volgers op sociale media.. Aan al mijn mensen, ik hou zoveel van je en ik ga rusten en beter worden."

In de clip die vrijdag werd gepost, liet Justin de verwoestende effecten van zijn diagnose zien. Hij legde uit: "Er is dus een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht. Dus voor degenen die gefrustreerd zijn door mijn annuleringen van de volgende shows, ik ben fysiek duidelijk niet in staat om ze te doen. Dit is behoorlijk ernstig zoals je kunt zien."

Beroemdheden overspoelden Justin Bieber's commentaarsectie met goede wensen

Nadat Justin Bieber zijn video had gedeeld, stuurden veel van zijn beroemde vrienden hem hun gedachten en gebeden.

Medezanger Justin Timberlake schreef: "Ik hou van je, bro. Gebeden en het sturen van veel helende vibes!"

Reality-ster Khloé Kardashian voegde toe: "We bidden voor je! We houden van je!!! Rust uit! Iedereen begrijpt het."

De officiële Instagram-pagina voegde ook toe: "We zijn er als je er klaar voor bent, koning."

Aanbevolen: