Waarom niemand met Jennifer Lopez wil werken

Inhoudsopgave:

Waarom niemand met Jennifer Lopez wil werken
Waarom niemand met Jennifer Lopez wil werken
Anonim

OK, als je een lijst zou maken van de grootste diva's van beroemdheden die er zijn, dan zou fashionista-zangeres Jennifer Lopez misschien niet de eerste zijn die in je opkomt, maar ze zit helemaal bovenaan met Mariah Carey en Koningin Beyoncé.

Het is eigenlijk een combinatie van dingen. Het gaat over de eisen die ze stelt, hoe ze met andere mensen omgaat en haar egoïstische mening over zichzelf. Welnu, naar verluidt stelt Jennifer Lopez buitensporige eisen, behandelt de meeste mensen als vuil en denkt dat ze de beste zangeres en actrice ter wereld is.

Dat betekent dat haar personeel het zwaar heeft. En heb medelijden met iemand als een meid of een stewardess die in haar baan komt. En haar mede-co-sterren? Ze besteedt het grootste deel van haar tijd aan het dissen van hen persoonlijk en professioneel. En geloof ons, ze geven het compliment terug en zeggen dat ze moeilijk, zo niet onmogelijk is om mee samen te werken. En dan hebben we het nog niet eens over de eisen van de diva.

Laten we eens kijken waarom niemand wil werken met of voor Jenny from the Block, ook bekend als de nog steeds hete Jennifer Lopez

De Dienaarsklasse

Of je nu een lid van haar personeel bent, een werkman bij haar thuis, een stewardess of een meid, JLo zal je negeren.

Werklieden in haar huis hebben geklaagd dat ze ze niet eens erkent of in de ogen kijkt. Het is alsof ze er niet zijn.

Neem de stewardess van United Airlines First Class die JLo alleen maar vroeg wat ze wilde drinken.

"Ik zei net: 'Wat kan ik voor je laten drinken?' Maar Jennifer weigerde me zelfs maar te erkennen. Ze draaide haar hoofd weg en zei tegen haar persoonlijke assistent: 'Zeg hem alsjeblieft dat ik cola light en limoen wil.' " JLo weigerde zelfs naar hem te kijken. De assistente deed wat haar werd opgedragen.

Het wordt nog veel erger als je naar de Duitse hotelmeid kijkt die op Jennifers deur durfde te kloppen en beleefd om een handtekening vroeg.

Pray Dodaj, een meid in een luxe hotel in Düsseldorf, was een grote fan van Jenny from the Block.

Ze zei: "Ik ben een ongelooflijk grote fan, dus ik nam al mijn moed en belde aan om een handtekening te krijgen, maar ik werd afgewezen door twee assistenten aan de deur."

Ze vervolgde: "Een dag later belde het schoonmaakbedrijf dat mij in dienst had… en zei dat mevrouw Lopez had geklaagd. Ik werd daar aan de telefoon ontslagen."

Blijkbaar was de bescheiden act in Maid in Manhatten uit 2002 niet echt!

Wilt u bij haar in dienst zijn? Wees voorbereid om 24/7 bereikbaar te zijn om aan haar wensen en behoeften tegemoet te komen. En, tenzij u een of twee van de medewerkers bent die zeer senior zijn, verwacht niet eens dat ze u erkent. Een medewerker zei dat het was alsof je voor een geest werkte.

Haar co-sterren worden routinematig afgewezen (en klappen terug)

JLo heeft bekend gemaakt dat ze een geweldige actrice is. Sommigen zouden het er niet mee eens zijn.

Dus, wat vindt ze van Cameron Diaz? Jennifer wees haar af en zei dat ze was: "Een gelukkig model dat veel kansen heeft gekregen. Ik wou dat ze er meer mee had gedaan."

Cameron heeft op zijn beurt commentaar geleverd op het gedrag van JLo op de set van What to Expect When You're Expecting uit 2012. JLo negeerde Diaz vrijwel. Van haar kant heeft Cameron gezegd dat de enorme entourage Jennifer erop staat om mee te nemen en haar neiging om dingen te doen zoals midden in een scène stoppen als ze een ma altijdpauze heeft gepland, maakte het haar moeilijk, zo niet onmogelijk, om met haar samen te werken. Ze zei dat Lopez zich moest houden aan zingen, verwijzend naar het als haar "dagelijkse baan". Ouch.

Wat je ook van Gwyneth P altrow vindt, ze wordt algemeen beschouwd als een goede actrice. Jennifer's mening is "Gwyneth wie?"

Lopez was vernietigend toen ze zei: "Vertel me waar ze in is geweest? Ik zweer bij God, ik herinner me niets waar ze in was… Ik hoorde meer over haar en Brad Pitt dan ik ooit over haar hoorde werk." Over elitair gesproken. Rijk en beroemd zijn is Lopez rechtstreeks naar het hoofd gestegen.

Die Diva-eisen

Waar beginnen we? Laten we het crickettoernooi van de Indian Premier League Twenty20 in 2013 nemen. Lopez zou naast rapper Pitbull verschijnen. Maar toen ze een privévliegtuig en talloze hotelkamers voor haar personeel eiste, zeiden de organisatoren van geen enkele manier. En JLo was uit.

Het cricketgedoe was al erg genoeg. Maar de eisen die ze stelde om te verschijnen bij de World Music Awards in 2010 zijn een klasse apart. The Mirror meldde dat JLo's eisen onder meer waren dat een helikopter stand-by moest blijven, evenals een "op maat gemaakte speedboot" en (wacht erop) "een koptelefoon met diamanten om het geluid van de motor van de boot te overstemmen…" En ze was nog niet klaar en eiste dat ze een hele verdieping van het hotel kreeg.

We zouden door kunnen gaan. Maar waarschijnlijk snap je het wel. Niemand, maar niemand wil met of voor Jennifer Lopez werken. We horen dat zelfs A-Rod bang voor haar is!

Aanbevolen: