De 15 meest opnieuw te bekijken tv-programma's (naast vrienden en het kantoor)

Inhoudsopgave:

De 15 meest opnieuw te bekijken tv-programma's (naast vrienden en het kantoor)
De 15 meest opnieuw te bekijken tv-programma's (naast vrienden en het kantoor)
Anonim

Hoe graag we ook denken dat we openstaan voor het proberen van nieuwe dingen, laten we hier eerlijk zijn. Hoewel er af en toe een nieuwe film of tv-show langskomt, zijn het echt onze geliefde klassiekers waar we het grootste deel van onze tijd aan binge-watchen. Voor velen van ons omvatten deze herbekijkbare televisieseries Friends en The Office. Beide sitcoms, maar beide totaal verschillend van elkaar. Hoewel het op dit moment misschien moeilijk is om een van beide te overtreffen, zijn er een paar andere opties waarop we altijd kunnen terugvallen.

Vandaag zullen we 15 volledig herbekijkbare tv-programma's opsommen. Hoe vaak we deze series ook hebben gezien, ze zullen altijd puur entertainment bieden. We hebben komedies, drama's en zelfs gezinsvriendelijke programma's. Wie is er klaar om te binge?

15 Breaking Bad's perfectie blijft ons wegblazen

Breaking Bad - Lab
Breaking Bad - Lab

Breaking Bad is een zeer uniek stukje televisiegeschiedenis. Hoewel iedereen natuurlijk zijn eigen favoriete programma's heeft, lijkt het alsof bijna de hele wereld het erover eens is dat deze specifieke serie zo goed als perfect is. Serieus, van de eerste aflevering tot de finale leveren Bryan Cranston, Aaron Paul en maker Vince Gilligan 110%.

14 Seks en de stad is nog steeds fantastisch

Seks en de stad - Kunstshow
Seks en de stad - Kunstshow

Hoewel modetrends misschien zijn veranderd en Carrie's roken achterhaald is, is Sex and the City nog steeds een van HBO's beste tv-programma's aller tijden. Het zal altijd opnieuw bekeken kunnen worden, simpelweg omdat verschillende verhaallijnen herkenbaarder worden, afhankelijk van waar we ons in ons eigen leven bevinden. Deze serie snapt het gewoon.

13 Buffy is de enige held die we ooit nodig hadden

Buffy the Vampire Slayer - De meester - Prom
Buffy the Vampire Slayer - De meester - Prom

Omdat Buffy the Vampire Slayer zo baanbrekend was, zal het altijd gepast zijn om terug te keren naar de serie en te zien hoe Joss Whedon het bovennatuurlijke spel voor altijd heeft veranderd. Deze serie gaf niet alleen een nieuwe betekenis aan grote slechteriken en helden, maar opende ook de deur voor andere series om meer diverse karakters te laten zien. Voor pure nostalgie uit de jaren 90 is Buffy altijd de juiste keuze.

12 Vang nieuwe grappen in de community met elke rewatch

Community - TV-show - Halloween
Community - TV-show - Halloween

Community is misschien wel de meest ondergewaardeerde tv-komedie die er is, zelfs met zijn 88% op Rotten Tomatoes. Vooral in de eerste 3 seizoenen gingen Dan Harmon en zijn cast naar plaatsen waar geen enkele andere sitcom ooit wilde gaan. Dit resulteerde in een volledig binge-able (en herbekijkbare) tv-serie.

11 Waar zouden we zijn zonder Seinfeld?

Seinfeld - Kramer & Jerry
Seinfeld - Kramer & Jerry

Hoezeer we ook van The Office and Friends houden, we moeten het feit waarderen dat we zonder Seinfeld misschien nooit die televisieparels hebben gekregen. Seinfeld bewees dat je geen gimmicks nodig hebt om een sitcom te verkopen. Het was een show over niets, maar het veranderde absoluut alles. Om deze reden en vele andere zullen we nooit stoppen met kijken.

10 Ze blijven proberen, maar Brooklyn Nine-Nine kan niet worden gestopt

Brooklyn Nine Nine - Juichen
Brooklyn Nine Nine - Juichen

Het feit dat de Brooklyn Nine-Nine de annulering heeft overleefd, simpelweg omdat de fans zo vocaal zijn, spreekt boekdelen. Andy Samberg en de rest van de crew zijn sinds 2013 de wereld aan het kraken en we hebben er nog steeds niet genoeg van. Sterker nog, zelfs nadat het is afgelopen, zullen we deze show voor altijd op repeat blijven kijken.

9 Gilmore Girls voelt als thuis

Gilmore Girls - Thanksgiving
Gilmore Girls - Thanksgiving

De makers van Gilmore Girls leverden niet alleen een hilarisch en hartverwarmend verhaal van een moeder en dochter, ze creëerden een wereld die echt als thuis aanvoelt, elke keer dat we ze opnieuw bezoeken. Het seizoensaspect van de serie, vermengd met de uiterst slimme schrijfstijl en leuke verwijzingen naar de popcultuur, heeft ervoor gezorgd dat we altijd terugkomen voor meer.

8 The Sopranos heeft zoveel meer te bieden dan de maffia

The Sopranos - Tony
The Sopranos - Tony

Wat James Gandolfini deed met de rol van Tony Soprano is echt ongelooflijk. Nooit hebben televisiefans woedend geworteld voor een man die zoveel verachtelijke dingen heeft gedaan. Hoewel het waar is dat er tal van maffiaverhalen zijn, is het feit dat Tony's geestelijke gezondheid zo'n zwaar accent in deze serie legt, volledig uniek in zijn soort.

7 Broad City wordt met de dag herkenbaarder

Broad City - TV Show
Broad City - TV Show

Voor een serie over twee meisjes die in New York wonen, is Broad City er op de een of andere manier in geslaagd een totaal opvallend stuk televisie te zijn. Hoewel we duizenden shows hebben gezien met hetzelfde uitgangspunt, maakt de eigen draai van Abbi Jacobson en Ilana Glazer deze serie totaal uniek. Het is niet alleen herkenbare programmering, maar elke keer weer ronduit hilarisch.

6 Er zijn altijd lessen om te leren van Boy Meets World

Boy Meets World - Cory & Topanga
Boy Meets World - Cory & Topanga

Eerlijk gezegd, het feit dat Disney+ alle 7 seizoenen van Boy Meets World aanbiedt, maakt de streamingsite de moeite waard, zelfs als niets anders je aanspreekt. Is Boy Meets World een gezinsvriendelijke sitcom? Absoluut, maar het heeft meer hart dan de meeste televisieshows bij elkaar. De lessen van Mr. Feeny zijn vandaag de dag nog net zo belangrijk als in de jaren '90.

5 Please Like Me verdient alle prijzen

Vind me leuk - Kostuums
Vind me leuk - Kostuums

Please Like Me is een Australische comedyserie, dus we begrijpen hoe deze onder de radar van sommige mensen is gevlogen. Het is echter wel beschikbaar op Netflix en we kunnen je beloven dat de 100% rating op Rotten Tomatoes helemaal terecht is. Dit meesterwerk behandelt het altijd belangrijke onderwerp geestelijke gezondheid, maar het doet dit op de meest charmante en hilarische manier die mogelijk is.

4 Oké, de eerste 7 seizoenen van Game Of Thrones zijn herbekijkbaar…

Game of Thrones - Tyrion
Game of Thrones - Tyrion

We kunnen de laatste seizoenen zo vaak trollen als we willen, maar het is onmogelijk om het uitstekende verhaal dat in Game of Thrones wordt verteld, te ontkennen. Met zoveel personages, koninkrijken en verhaallijnen zal het tientallen jaren (of nooit) duren voordat mensen genoeg hebben van het opnieuw kijken naar deze serie. Geloof ons niet? Start nu het eerste seizoen!

3 Larry David kent goede tv

Houd je enthousiasme in toom - TV Show
Houd je enthousiasme in toom - TV Show

Curb Your Enthusiasm is herbekijkbaar om dezelfde reden als Seinfeld. Het is herkenbare komedie. Larry David had gemakkelijk met pensioen kunnen gaan na Seinfeld, maar dankzij zijn uitstekende werk aan Curb heeft hij bewezen dat hij het nog steeds heeft. Met momenteel 10 seizoenen beschikbaar, is het onmogelijk om je te vervelen van deze.

2 Elke keer dat we Lost opnieuw bekijken, moeten we nieuwe geheimen ontrafelen

Verloren - Jack en Kate
Verloren - Jack en Kate

Dankzij de nooit eindigende mysteries op Lost, zal de show altijd opnieuw kunnen worden bekeken. Het leuke van teruggaan en dit geweldige verhaal opnieuw bekijken, is dat elke keer nieuwe personages je favorieten worden. Het is een eiland vol sympathieke personages, allemaal met hun eigen meeslepende achtergrondverhalen. Maak deze keer uw keuze!

1 Parken en recreatie heeft het allemaal

Parken en recreatie - Restaurant
Parken en recreatie - Restaurant

Als The Office in een oneindige loop kan worden bekeken, dan kan Parks and Recreation dat ook. Net als bij The Office is het eerste seizoen misschien niet je favoriet, maar als je er doorheen komt, blijven er zes seizoenen van uitzonderlijke komedie over. Maar serieus, vergeet Jim en Pam, want April en Andy zijn het sitcom-paar.

Aanbevolen: