Mario Lopez die de 'Barbara Ann'-dans opnieuw doet, is het beste wat fans hebben gezien op 'Saved By The Bell

Inhoudsopgave:

Mario Lopez die de 'Barbara Ann'-dans opnieuw doet, is het beste wat fans hebben gezien op 'Saved By The Bell
Mario Lopez die de 'Barbara Ann'-dans opnieuw doet, is het beste wat fans hebben gezien op 'Saved By The Bell
Anonim

De langverwachte 'Saved By The Bell'-reboot is met een knal begonnen. Ze hebben onlangs de sketch opnieuw gedaan met de Barbara Ann Dance, waardoor fans een aantal serieuze throwback-vibes vol nostalgisch plezier hebben.

Na de hele zomer te hebben gewacht om te zien hoe deze show eruit zou zien en voelen, en na opnieuw te bedenken of hun favoriete sterren deze uitdaging aan zouden gaan, werden fans eindelijk opnieuw voorgesteld aan de studenten van Bayside High. De eerste schok die fans opmerkten, was het feit dat deze personages de fontein van de jeugd moeten hebben ontdekt, aangezien de meeste van hen er nog precies hetzelfde uitzien als in de originele show!

Afgezien van de tijdloze gezichten die ze zagen, hadden fans nog andere opmerkingen, waaronder enkele gemengde recensies over de acteerkwaliteit en het onderwerp. De show kreeg een serieuze duw terug na een toondove sketch over Selena Gomez en haar niertransplantatie, en had een grote redding nodig om het respect van hun fans terug te winnen. Dankzij Mario Lopez kwam de aflevering met de Barbara Ann Dance op het perfecte moment uit!

The Original Barbara Ann Dance

Fans werden meegenomen op een ritje door het geheugen terwijl ze de evolutie van Mario Lopez voor hun ogen zagen ontvouwen. De Bayside-jongens gleden over het scherm met hun sokken glijdend over de hardhouten vloer, en begonnen onmiddellijk een gecoördineerde dans op Barbara Ann te maken. De line-dance benadrukte Mario Lopez die de splits deed, en Mark-Paul Gosselaar die op een luchtgitaar tokkelde, terwijl hun vrienden op en neer sprongen als erkenning voor de fantastische uitvoering die zich voor hen ontvouwde.

Toen de kinderen van Bayside voor het eerst hun vertolking van Barbara Ann debuteerden, werden fans helemaal gek en dit werd een van de meest epische momenten in de hele geschiedenis van de show. Dit was een van de meest memorabele momenten die deze show ooit heeft gezien, en het verheugde fans om te zien dat de cast dit voor de tweede keer opnieuw deed. Natuurlijk was Dustin Diamond niet aanwezig, maar afgezien van zijn afwezigheid, was de nieuwe versie van de Barbara Ann-dans een kopie van de vorige, en fans genoten van elke seconde!

De epische remake van het nummer van Barbara Ann

Fans hebben ontzag voor de nauwkeurigheid van dit opnieuw gecreëerde moment. De nostalgische sfeer bracht hen terug naar de jaren negentig toen dit oorspronkelijk werd uitgezonden, en het was zo goed gedaan dat velen zeggen dat dit het beste moment was dat de reboot heeft gezien, sinds het voor het eerst werd gelanceerd.

Aanbiddende fans gingen snel naar sociale media om hun favoriete castleden te prijzen, en velen deelden zelfs herinneringen over hoe levendig ze zich het moment herinneren dat ze het originele moment op hun televisies zagen.

Opmerkingen zoals "omg dit was zo goed" en "Origineel nog steeds de beste, maar vond de remake geweldig! ??" begon binnen te stromen, samen met aantekeningen die zeiden; "Dit is een van mijn favoriete scènes in het origineel, gered door de bel lol" samen met "haha wauw, dit was serieus zo goed."

Aanbevolen: