Fans reageren op Lady Gaga's samenwerking met Oreo

Fans reageren op Lady Gaga's samenwerking met Oreo
Fans reageren op Lady Gaga's samenwerking met Oreo
Anonim

Bel de paparazzi, zou dit de glamoureuze koekjessamenwerking kunnen zijn waar we allemaal op hebben gewacht?

In een Instagram-bericht gepubliceerd op haar officiële account, onthulde superster Lady Gaga een aanstaande samenwerking met het geliefde snackbedrijf Oreo. De lijn zal "Chromatica" heten, de naam van Gaga's zesde studioalbum. Terwijl ze aan het luieren was met haar schattige Franse Bulldog Koji, pakte Gaga een groot en aantrekkelijk pak Oreos uit om het geheel nieuwe koekje met haar naam erop te onthullen.

Een variant op de klassieke Oreo, Gaga's snack heeft een warmroze koekje gevuld met groene room in tegenstelling tot de witte. De Oreos zullen ook Chromatica-geïnspireerd reliëf op het koekje zelf hebben, met een van hen een hart en een andere is de naam van het album.

Fans waren duidelijk opgewonden bij het vooruitzicht van deze absoluut NIET op deze manier geboren koekjes. "We gaan eten", riep een fan uit, terwijl een andere eraan toevoegde: "Als deze Oreo's uitkomen, ga ik zo'n 10 pakjes kopen en niet als 2 ervan eten omwille van de verzorgers LOL". Andere fans vroegen om meer samenwerkingen met de ster en deden deze keer verzoeken om zure snoepjes. "We willen het zure snoep!" en "Kunnen we wat gevuld met zure snoepjes hebben?".

De Oreo's met Gaga-thema zijn prachtig veelkleurig en zullen slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn vanaf januari 2020.

Aanbevolen: