The Last Christmas Jordyn Woods en Kylie Jenner hadden als BFF's

The Last Christmas Jordyn Woods en Kylie Jenner hadden als BFF's
The Last Christmas Jordyn Woods en Kylie Jenner hadden als BFF's
Anonim

Het was allemaal goed met Kerstmis 2018.

Kylie Jenner en Jordyn Woods waren nog steeds beste vrienden. Maar ze wisten niet dat het hun laatste kerst zou zijn die ze samen zouden doorbrengen.

Jordyn woonde het jaarlijkse Kardashian/Jenner-kerstfeest bij. Het model zag er prachtig uit in een witte jurk tegen een nepsneeuwachtergrond. Zoals te zien is in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians, zie je Jordyn praten met Kylie terwijl ze haar baby, Stormi Webster, vasthoudt.

Tijdens de aflevering zien Jordyn en Khloé Kardashian een knaller op de dansvloer. Een minuut later zijn ze allebei aan het dollen met Khloé's eigen beste vriend, Malika Haqq.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/BrzIT6bH1KS/?utm_source=ig_embed[/EMBED_INSTA]

Het duurt ongeveer twee maanden voordat Jordyn zou worden beschuldigd van het omgaan met Tristan Thompson, de partner en baby-papa van Kylie's oudere zus, Khloé Kardashian.

Nadat het schandaal openbaar was gemaakt, verbraken Woods en Jenner, die ooit samenwoonden, alle banden met elkaar.

En natuurlijk volgden ze elkaar op sociale media.

Sinds het schandaal is Jordyn echter steeds sterker geworden.

The beauty heeft haar eigen kledinglijn genaamd Secndnture en heeft ook een workoutmerk gelanceerd met de naam Frstplace. Het biedt fans verschillende trainingshandleidingen, evenals apparatuur die ze kunnen kopen, zoals weerstandsbanden.

Woods maakte ook haar acteerdebuut in de sitcom Grown-ish - de spin-off van de ABC-show Black-ish. Daarin speelde Jordyn een eerstejaarsstudent in de Hawkins Dorm genaamd Dee.

Maar toen de 23-jarige werd onthuld als de "bedazzled Kangaroo" -zanger op The Masked Singer, werden fans enthousiast.

In een interview met People Magazine bevestigde Jordyn dat er zeer binnenkort een album zal verschijnen.

Woods heeft ook liefde gevonden. In september werd het model 23 en gebruikte haar grote dag om haar relatie met Karl Anthony Towns openbaar te maken. Volgens Gossip Of The City heeft het stel al een relatie van ruim een jaar. Jordyn deelde op Instagram hoe ze haar verjaardag doorbracht met haar beau. Het model en de basketballer gingen quadrijden in de woestijn. Na de adrenaline-gevulde activiteit nam Karl - die voor de Minnesota Timberwolves speelt - Jordyn mee voor een nachtelijk bezoek aan de dierentuin.

Sprekend over het "Tristan Thompson-schandaal" in 2019, gaf Woods toe dat ze zich in de maanden daarna "op een zeer donkere plaats" bevond.

Met al haar bedrijven en aankomende ondernemingen lijkt het erop dat Jordyn een geweldig 2021 gaat beleven!

Aanbevolen: