Kylie Jenner en Jordyn Woods: wat gebeurt er tegenwoordig met hun vriendschap?

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner en Jordyn Woods: wat gebeurt er tegenwoordig met hun vriendschap?
Kylie Jenner en Jordyn Woods: wat gebeurt er tegenwoordig met hun vriendschap?
Anonim

Reality-televisiester en make-upmagnaat Kylie Jenner stopte met bevriend zijn met model Jordyn Woods nadat het nieuws brak dat Jordyn en Khloe Kardashian's vriend Tristan Thompson een relatie hadden begin 2019. Sindsdien hebben velen hoopvol dat het de twee dames zou lukken om over het schandaal heen te komen en hun vriendschap nieuw leven in te blazen.

Vandaag bekijken we wat de twee sindsdien over elkaar hebben gezegd - en waar staat hun relatie in 2022? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Zijn Kylie Jenner en Jordyn Woods vrienden op Instagram?

Zoals de meeste van degenen die de Kardashian/Jenners bijhouden weten, verbrak Kylie Jenner alle banden met Jordyn Woods nadat het nieuws over het vreemdgaanschandaal uitbrak. Een bron voor People magazine onthulde in augustus 2019 dat ze zo drama-vrij mogelijk wil leven.

Ze heeft Jordyn gewoon niet nodig in haar leven. Haar niet meer volgen op Instagram was een beetje de laatste stap om los te komen van Jordyn. Op het moment van schrijven hebben de twee dames elkaar niet opnieuw gevolgd op Instagram.

7 Jordyn Woods is openhartig over het Tristan Thompson-incident in 2019

Tijdens haar verschijning op Jada Pinkett Smith's Red Table Talk, vertelde Jordyn Woods wat er is gebeurd tussen haar en de babypapa van Khloe Kardashian. "Ik was dronken. Ik was niet aangeschoten, ik was dronken. Maar ik was niet voorbij het punt van herinnering. Ik weet waar ik was. Maar op de weg naar buiten [van Tristan's huis] kuste hij me. Geen passie, geen niets. Op de weg naar buiten kuste hij me gewoon. Het was een kus op de lippen. Geen tongzoen, niet zoenen. Niets. Ik denk ook niet dat hij ongelijk heeft, omdat ik mezelf in deze positie heb toegestaan, "Woods onthuld. "Ik wist niet hoe ik me moest voelen. Ik had zoiets van, 'Dat gebeurde niet zomaar', want ik ging al weg, dus ik liep meteen daarna weg. En ik stapte in de auto en dacht: 'Nee, dat is niet gebeurd', ik [vertelde hem] dat ik moest gaan. Ik was in shock."

6 Kylie Jenner sprak over Jordyn in de finale van 'KUWTK' in 2021

Tijdens de Keeping Up With Kardashians-reünie die in juni 2021 werd uitgezonden, sprak Kylie Jenner over haar gevoelens voor Jordyn Woods. "Jordyn en ik hebben daarna nog een gesprek gehad", gaf de reality-tv-ster toe. "Toen we vrienden waren, hadden we nooit gedacht dat we geen vrienden zouden zijn. Het was een beetje van de ene op de andere dag, en weet je, toen ze mijn familie iets aandeed, voelde het alsof ze me iets aandeed." Gezien het feit dat dit meer dan twee jaar na het incident was, is het veilig om te zeggen dat de twee hun vriendschap geen nieuwe kans hebben gegeven. Nadat de reünie was uitgezonden, waren fans niet blij met het feit dat Kylie Jordyn nog steeds de schuld geeft, maar niet Tristan.

5 Staat Khloe Kardashian de vriendschap tussen Kylie en Jordyn in de weg?

In dezelfde reünie van Keeping Up With Kardashians verduidelijkte Khloe Kardashian dat ze het niet erg zou vinden als haar zus Kylie Jenner haar vriendschap met Jordyn Woods nieuw leven inblies. "Ik heb Kylie intiem verteld dat het me echt niets kan schelen als Kylie weer haar vriendin wil zijn", zei Khloe. "Mijn zussen zijn veel belangrijker voor mij dan welke wrok of kwestie dan ook die ik zou hebben met een ander individu. En als ik Tristan weer in mijn leven kan toelaten, moet ik dezelfde vergeving en acceptatie van andere mensen toestaan."

4 Wil Kris Jenner dat Kylie en Jordyn weer vrienden worden?

Twee jaar na het bedrogschandaal stuurde Kris Jenner Jordyn Woods een PR-pakket van Safely - haar lijn van milieuvriendelijke schoonmaakproducten met Chrissy Teigen.

In april 2021 deelde Jordyn Woods foto's van het PR-pakket op haar Instagram, en naast de producten ontving ze ook een handgeschreven briefje en een boeket verse bloemen.

3 Jordyn Woods hoopt dat zij en Kylie Jenner hun weg terug naar elkaar vinden

In de zomer van 2019 onthulde Jordyn Woods dat ze niets anders wil dan het beste voor haar voormalige beste vriend. 'Ik hou van haar,' zei Woods. "Dat is mijn vriend. Ik hoop dat alles op zijn plaats v alt en dat we allemaal kunnen groeien en onze relaties met onze familie en God kunnen opbouwen en op een dag weer bij elkaar kunnen komen en sterker en gelukkiger kunnen zijn."

2 Komen Kylie Jenner en Jordyn Woods elkaar tegen?

Iedereen die de twee sterren bijhoudt, weet dat hoewel Kylie en Jordyn geen goede vrienden meer zijn, de twee nog steeds in dezelfde kringen rondlopen en veel gemeenschappelijke vrienden hebben. Volgens Life & Style zijn enkele van hun wederzijdse vrienden Megan Thee Stallion, Anastasia Karanikolaou, Sofia Richie, Hailey Baldwin en Jaden Smith. Volgens de outlet was Jordyn Woods mogelijk aanwezig toen Kylie Jenner in juli 2020 met Megan Thee Stallion omging.

1 Kylie en Jordyn hebben nog steeds foto's samen op Instagram

Hoewel velen hadden verwacht dat de twee voormalige besties de foto's zouden verwijderen waarop ze samen zijn, lijkt het alsof ze allebei de foto's op hun feed hielden. Het is onmogelijk te zeggen of hier een reden voor is, maar veel fans geloven dat ze de foto's hebben bewaard omdat ze elkaar missen, en ze geloven dat ze er op een dag in zullen slagen om weer dichtbij te zijn.

Aanbevolen: