Fans steunen Kim Kardashian's missie om Julius Jones uit de dodencel te bevrijden

Inhoudsopgave:

Fans steunen Kim Kardashian's missie om Julius Jones uit de dodencel te bevrijden
Fans steunen Kim Kardashian's missie om Julius Jones uit de dodencel te bevrijden
Anonim

Kim Kardashian doet een stap weg van haar gebruikelijke selfies en op mode gebaseerde posts op sociale media voor een heel goed doel.

Ze heeft zojuist een belangrijk bericht geplaatst dat haar voortdurende toewijding aan de hervorming van het gerecht aantoont en een stem geeft aan degenen die ten onrechte zijn veroordeeld voor misdaden die ze niet hebben begaan.

Ze ging naar haar Instagram-pagina om een diep ontroerend verhaal te delen over een man genaamd Julius Jones. Kim besprak vervolgens de tijd die ze in de dodencel met hem mocht doorbrengen, en de tijd die ze in de kerk met zijn gezin doorbracht. De pijn in dit verhaal zit diep en de frustratie over het gebrek aan vooruitgang met deze zaak is duidelijk.

Door haar energie te steken in dit geweldige doel en haar status van beroemdheid te gebruiken om het bewustzijn te vergroten over gerechtelijke fouten die onmiddellijk moeten worden rechtgezet, heeft Kim Kardashian een nieuwe stap gezet in haar humanitaire inspanningen.

Een stem geven aan Julius Jones

Door dit verhaal te delen met haar 192 miljoen Instagram-volgers, heeft Kim Kardashian een krachtige stem gegeven aan Julius Jones, die momenteel achter de tralies zit, in de dodencel in Oklahoma. Kim spaart geen woorden terwijl ze een volledig verhaal op haar Instagram-pagina schrijft, waardoor fans inzicht krijgen in het verhaal van een jonge, 19-jarige jongen die beloofde zijn zus mee te nemen naar het bal, maar onterecht werd gearresteerd voor een misdaad die hij deed niet begaan, en opgesloten. Het is 21 jaar geleden sinds die noodlottige dag, en na een slopend leven achter de tralies, klampt Jones zich nog steeds vast aan de wens om zijn zus mee te nemen naar een bal en de liefde en warmte van zijn familie opnieuw te voelen.

Het verhaal is verwoestend, en het feit dat dit nog steeds gebeurt in Amerika is echt onaanvaardbaar. Deze man verdient het om vrij te zijn, zijn familie heeft gebeden voor zijn veilige terugkeer, en als Kim Kardashian er iets over te zeggen heeft, zal deze strijd worden uitgevochten tot het winnende moment dat Julius bepa alt. vrij. Dit is haar nieuwe justitieproject geworden.

Toegewijde inspanningen

Fans krijgen zeker niet het gevoel dat Kim Kardashian dit verhaal publiceert. Haar hart ligt op haar mouw omdat ze zo duidelijk haar energie steekt in toegewijde inspanningen om de familie Jones te helpen. "De laatste keer dat Julius' ouders hem omhelsden was toen hij 19 was. Dat was 21 jaar geleden", schreef ze, gevolgd door; "Ik ben zo dankbaar voor de meest ondersteunende vrijheidsstrijders voor Julius Jones. We zullen niet stoppen totdat we gerechtigheid krijgen."

Haar fans plaatsten een stortvloed aan steun, waaronder opmerkingen zoals; "wauw, dit is geweldig", en "Wauw, zo trots op je Kim k, beauty and brains, justice for Julius Jones❤️?."

Aanbevolen: