Het moment dat Kim Kardashian wist dat haar tweede huwelijk gedoemd was

Het moment dat Kim Kardashian wist dat haar tweede huwelijk gedoemd was
Het moment dat Kim Kardashian wist dat haar tweede huwelijk gedoemd was
Anonim

Zij zijn de familie die ons mode, vetes en plezier heeft gebracht.

Echter Kim Kardashian liet fans diepbedroefd achter door aan te kondigen dat de realityshow van haar familie na 14 jaar in de lucht stopt.

Keeping Up with the Kardashians bracht Kim en haar broers en zussen Kourtney, Khloe, Kylie en Kendall tot een supersterrendom. Hun Instagram-volgers samen lopen in de miljarden.

De iconische realityshow zal begin volgend jaar zijn laatste seizoen uitzenden.

In een Instagram-bericht dat dinsdag werd gepost, schreef Kim, 39: "Aan onze geweldige fans - Het is met pijn in het hart dat we als gezin de moeilijke beslissing hebben genomen om afscheid te nemen van Keeping Up with the Kardashians."

"Na wat 14 jaar, 20 seizoenen, honderden afleveringen en talloze spin-off-shows zullen zijn, zijn we iedereen die al die jaren naar ons heeft gekeken - door de goede tijden, buitengewoon dankbaar, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen."

Nou, voor diehards KUWTK-fans zal het geen verrassing zijn dat de bruiloft van Kim Kardashian, Kris Humphries, de best bekeken aflevering was!

Afbeelding
Afbeelding

In 2011 trouwde Kim met NBA-probasketbalspeler Kris tijdens een uitbundige bruiloft.

Het gerucht ging dat de adembenemende bruiloft een oogverblindende $ 10 miljoen zou kosten. Het paar had een wervelwindromantiek en trouwde na slechts zeven maanden samen. Hun huwelijk duurde slechts 72 dagen en Kim stortte in op- scherm toen ze zich realiseerde dat hun relatie niet voorbestemd was om uit te werken. Het Humphries-Kardashian-huwelijk werd uitgezonden over twee afleveringen en kreeg een enorme 10.5 miljoen kijkers!

Afbeelding
Afbeelding

WireImage

Het paar verdiende naar verluidt $ 17 miljoen met de specials en publiciteit rond de ceremonie! Het was niet alleen de meest bekeken KUWTK-aflevering, maar het hielp ook het kanaal E! om zijn best bekeken dag ooit te bereiken. De inmiddels moeder van vier heeft in oktober 2011 de scheiding aangevraagd. Maar het duurde eigenlijk tot juni 2013 voordat de scheiding rond was. [EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/pyeEdPN8hTs[/EMBED_YT]In 2017 onthulde Kim dat ze wist dat haar huwelijk gedoemd was tijdens hun huwelijksreis. Sprekend over Andy Cohen's Watch What Happens Live terug zei ze: "Ik dacht gewoon:" Holy st, ik ben 30 jaar oud, ik kan dit maar beter voor elkaar krijgen, ik kan maar beter trouwen.'""Ik denk dat veel meisjes dat meemaken waar ze in paniek raken door te denken dat ze worden oud en moeten het maar uitzoeken, al hun vrienden krijgen kinderen. Het was meer van die situatie. Maar ik wist op huwelijksreis dat het niet zou lukken."

Aanbevolen: