Wat we weten over de jeugd van Megan Thee Stallion en haar familie

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de jeugd van Megan Thee Stallion en haar familie
Wat we weten over de jeugd van Megan Thee Stallion en haar familie
Anonim

Rapper Megan Thee Stallion werd in 2019 beroemd, mede dankzij het sociale mediaplatform TikTok, en sindsdien is ze absoluut niet te stoppen. Van een lyrisch genie tot het verzamelen van een indrukwekkend vermogen - er is niets dat Megan Thee Stallion niet kan doen.

Vandaag bekijken we hoe de rapper werd wie ze is, terwijl we een reis door het geheugen maken en een deel van haar jeugd verkennen. Als je je afvraagt hoe de familie van Megan Thee Stallion eruit zag toen ze jong was, blijf dan scrollen om erachter te komen!

7 Terwijl Megan Thee Stallion werd geboren in San Antonio, groeide ze op in Houston en Pearland

De beroemde rapper werd geboren op 15 februari 1995 in San Antonio, Texas, maar kort na haar geboorte verhuisde ze met haar moeder Holly Thomas naar Houston. Meer specifiek groeide Megan op in de wijk South Park in Houston, waar ze woonde tot de leeftijd van 14 toen zij en haar moeder opnieuw verhuisden, dit keer naar Pearland, Texas. Daar woonde de getalenteerde rapper tot ze 18 werd. Megan Thee Stallion ging naar Pearland High School waar ze in 2013 afstudeerde. Dit is wat de rapper onthulde over haar thuisstaat:

"Ik haat niets aan Texas. Ik hou van mijn staat. Ik hou van mijn omgeving. Het is als thuis. En het is zo groot. Dallas, Houston, Austin, dat is een markt daar. Iedereen in East City, Hotties worden overal gek, dus ik doe graag shows in Texas omdat ze worden omgedraaid. Ik weet al dat het een feest gaat worden. Het is gewoon elke keer echt goede energie. Het is gewoon zoveel cultuur. We hebben Beyoncé en Solange."

6 Megan Thee Stallion's moeder was ook een rapper

Een grote reden waarom Megan Thee Stallion uiteindelijk een carrière als rapper nastreefde, is haar moeder. Holly Thomas was zelf een rapper (onder de naam Holly-Wood), en toen ze opgroeide, zou Megan tegen haar opkijken. In plaats van haar naar de kinderopvang te brengen, zou Holly Megan meenemen naar haar opnamesessies, en het was duidelijk dat Megan op een dag een carrière in de industrie zou nastreven. Dit is wat de beroemde rapper onthulde over haar moeder:

"Holly-Wood is de eerste vrouwelijke rapper die ik ooit heb gekend, die ik ooit heb gezien, dus ik denk als, oké, ja, dit is normaal. Iedereen doet dit. Dus wanneer ze zou nemen me naar de studio met haar, ze zou denken dat ik in de kamer ernaast kleine kinderdingen aan het doen ben, kleuren, tv kijken, en ik ben echt van oor tot deur, denkend, ja, uh-huh ik ga dat doen, ook. Ze liet me altijd luisteren naar Biggie en Pimp C, dus ik wilde nooit rappen zoals mijn moeder; ik wilde rappen zoals zij. Dus ik dacht: ja, dit zou echt cool klinken als een meisje zong dit, dus ik rap het zo."

5 Megan Thee Stallion begon op jonge leeftijd met rappen, maar haar moeder zei dat ze geen carrière moest nastreven tot 21

Hoewel Megan Thee Stallion al op jonge leeftijd een getalenteerde rapper was, lijdt het geen twijfel dat haar moeder Holly echt wilde dat Megan zou wachten voordat ze een serieuze carrière in de industrie nastreeft. Dit betekende dat Megan pas serieus met rappen mocht beginnen toen ze 21 werd. De rapper respecteerde dit natuurlijk, en vandaag is ze haar familie dankbaar dat ze ervoor heeft gezorgd dat ze op school bleef en afstudeerde.

4 Megan Thee Stallion begon zichzelf een rapper te noemen op de universiteit

Een andere reden waarom Megan The Stallion ermee instemde om te wachten voordat ze serieus ging rappen, is dat ze er echt zeker van wilde zijn dat ze haar vaardigheden perfectioneerde.

"Toen ik opgroeide, zou ik haar instrumentals stelen. En ze zou zeggen: 'Megan, heb je mijn cd's gezien?' En ik heb zoiets van: 'Waar heb je het over? Nee.' En ik zou schrijven. Ik weet niet waarom ik op de middelbare school niet eens tegen iemand zei dat ik wilde rappen. Ik wilde gewoon niets zeggen, maar toen ik naar de universiteit ging, had ik zoiets van: 'Ik ben een rapper.'"

Natuurlijk, tegen de tijd dat ze aan iedereen toegaf dat ze een muzikant is, had de rapper al een overvloed aan geschreven muziek.

3 Megan Thee Stallion's vader stierf terwijl ze op de middelbare school zat

Hoewel er niet veel bekend is over de vader van Megan Thee Stallion, Joseph Pete Jr., onthulde ze wel dat hij de eerste acht jaar van haar leven had gemist toen hij achter de tralies zat. Megan heeft echter alleen maar goede dingen te zeggen over haar overleden vader:

"Ik zag hoe hij mijn moeder behandelde en ik zag hoe mijn vader mij behandelde. Ik heb zoveel sterke positieve invloeden. Ik ga mijn normen niet verlagen."

De rapper onthulde dat haar vader stierf in 2011 toen ze eerstejaars was op de middelbare school.

2 Megan Thee Stallion Moeder en grootmoeder overleden vlak voor haar grote doorbraak

Zoals eerder vermeld, was Megans moeder een enorme inspiratie en steun voor haar, net als alle vrouwen in haar familie. Helaas stierf Megan's moeder begin 2019 aan kanker, en kort daarna stierf ook Megan's grootmoeder. Dit betekent dat ze allebei niet getuige waren van de grote doorbraak van Megan Thee Stallions in de branche.

1 Megan Thee Stallion onthulde dat haar familie haar nog steeds inspireert

Wanneer ze naar haar familie wordt gevraagd, laat Megan altijd iedereen weten hoeveel inspiratie de vrouwen die haar hebben opgevoed voor haar zijn. De rapper onthulde zelfs dat ze een belangrijke rol speelden bij haar afstuderen aan de Texas Southern University met een Bachelor of Science in He alth Administration:

"Ik wil mijn diploma halen omdat ik echt wil dat mijn moeder trots is. Ze zag me naar school gaan voordat ze stierf. Ik wil dat mijn grote moeder trots is. Ze zag me naar school gaan voordat ze stierf Mijn oma die nog in leven is, was vroeger lerares, dus ze zit me op de hielen om haar school af te maken. Ik doe het voor mezelf, maar ik doe het ook voor de vrouwen in mijn familie die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben."

Aanbevolen: