The Office': The Truth About The Fire Drill Episode

Inhoudsopgave:

The Office': The Truth About The Fire Drill Episode
The Office': The Truth About The Fire Drill Episode
Anonim

The Office heeft eindeloze geweldige grappen die fans zich tot op de dag van vandaag herinneren. In sommige afleveringen, zoals het briljante "Dinner Party" of de aflevering die The Office voor altijd veranderde, is het hele verhaal wat fans zich herinneren. Andere keren is het een soort collage die fans in hun hoofd maken van de beste momenten van Pam en Jim's relatie of alle keren dat Michael Scott zei: "Dat is wat ze zei." In het geval van "Stress Relief" van seizoen 5 lijken de meeste fans zich echter de eerste paar minuten te herinneren.

Natuurlijk heeft The Office veel geweldige cold-opens gehad, zoals de lipdub. Maar de opening van "Stress Relief" is een van de meest volledige, chaotische en uiterst hilarische momenten in de roemruchte geschiedenis van The Office…

Dwight's "brandoefening".

De waarheid is… deze opening onvergetelijk maken was van vitaal belang voor de makers van The Office… Dit is waarom…

Het werd uitgezonden direct na de Super Bowl

Bijna 100 miljoen Amerikanen keken naar Pittsburgh V. S. Arizona in Super Bowl XLIII, in februari 2009. Het was dus een geweldige kans om direct na de show een aflevering van The Office uit te zenden…

Volgens een verbazingwekkende mondelinge geschiedenis van het maken van de aflevering door Vulture, kregen de producenten de kans om een aflevering direct na de Super Bowl uit te zenden. Ben Silverman leidde op dat moment het netwerk (NBC) en drong erop aan dat The Office, dat in zijn vijfde seizoen al gemiddeld 9 miljoen kijkers per nacht was, de kans zou krijgen om nog meer kijkers op te halen na het live sportevenement.

"Dit was een kans om het aan een nieuw massapubliek voor te stellen", vertelde Ben Silverman aan Vulture.

"We wilden dat mensen die The Office niet kenden en die naar de Super Bowl keken, ervan zouden genieten", zei schrijver Jen Celotta. "Dat zorgde ervoor dat we een beetje anders gingen denken dan we normaal over de show zouden doen. We eindigden met het gooien van een heleboel verhaalideeën en dat hebben we nooit eerder of daarna gedaan."

NBC gaf de schrijvers van The Office de opdracht om een op zichzelf staande aflevering te bedenken waar zowel nieuwe als oude fans van konden genieten. Het belangrijkste was dat mensen die voor de eerste keer afstemden, betrokken moesten zijn. Dit betekende een "grijpende opening" volgens schrijver Halsted Sullivan.

De maker Greg Daniels had echter in zijn hoofd dat hij een aflevering wilde waarin Jim verloor van Pam in een pokerspel. Daarom was zijn hele schrijverskamer belast met het 'breken' van het verhaal voor die aflevering, wetende dat het niet zou zijn wat NBC wilde.

Poker opgeven voor vuur

Uiteindelijk veranderde Greg Daniels van gedachten en realiseerde hij zich dat de opening absoluut enorm moest zijn… Tenminste, in termen van de grenzen van Dunder Mifflin. Dit is het moment waarop het idee ontstond dat Dwight een nep-brandoefening zou organiseren. Deze koude opening was ronduit hilarisch en trok gemakkelijk de aandacht van de kijkers, maar het diende ook als katalysator voor het hoofdverhaal, waarin Stanley een hartaanval kreeg.

Maar voordat de zaken een beetje serieus werden (voor een moment), was er absolute chaos in het kantoor.

"De brandoefening was waanzin", zei Ben Silverman. "Greg en ik spraken erover en zeiden: 'Oké, laten we dit honderd procent als een film maken, als een stunt.' Als het gebeurt, hoe veranderen mensen dan niet van kanaal?"

Natuurlijk waren alle personages op hun best (ook bekend als hun slechtste), over elkaar heen trappend om in veiligheid te komen… ook al had Dwight het hele gebeuren in het geheim in scène gezet om hen een lesje te leren over het belang van brandveiligheid leren.

"Die scène was een groot probleem", zei Kate Flannery, ook bekend als Meredith. "Het was zo leuk, maar ik wist ook dat het duur was, dus het is als, 'Fuck dit niet.' Het was zeker een beetje zenuwslopend omdat je gewoon niet degene wilde zijn die het voor iedereen verknoeide."

Schrijver Anthony Farrell voegde toe: "We wisten dat het zou beginnen met Dwight die het brandalarm afzette en Greg was op een plek waar hij dacht: 'We moeten het groter en gekker maken.' Dus begonnen we allerlei gekke dingen toe te voegen met de chaos en de melee, zoals ze het fotokopieerapparaat als stormram gebruiken en katten die uit het plafond vallen. Veel ervan werd uiteindelijk neergeschoten."

Natuurlijk was het allemaal extreem duur, volgens Office-normen. Zelfs de nepkat die in het plafond werd gegooid en vervolgens naar beneden kwam, kostte de productie ongeveer $ 12, 000. Ze moesten tenslotte zo goed mogelijk overeenkomen met de echte kat (Bandit) om de grap te laten werken. Dat werd echter bekrast door regisseur Jeff Blitz die erin slaagde een aantal kattentrainers in te huren om de stunt veilig met echte katten uit te voeren.

Hoe dan ook, het was hilarisch!

Aanbevolen: