Fans waren niet klaar voor de verrassingsaankondiging van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Fans waren niet klaar voor de verrassingsaankondiging van Billie Eilish
Fans waren niet klaar voor de verrassingsaankondiging van Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish heeft zojuist haar aankomende documentaire met Apple Original Films aangekondigd. Fans kunnen het nieuws niet geloven en wachten op de release van de trailer op 15 december. Op de achtergrond van haar teaservideo klonk gejuich en haar nieuwste project zal zijn hype zeker waarmaken.

Instagram Visuals

Eilish stond in een kale studioset, omringd door witte muren en fotoapparatuur. Haar opvallende groene en zwarte haar vormde een levendig contrast met haar creatieve ruimte en ze staarde naar de vloer terwijl haar camerahoek steeds dichter bij haar gezicht kwam.

Toen het Apple Original Films-logo langzaam vervaagde, bleven kijkers achter met Eilish in een eenvoudige wit-op-wit-outfit en een sluwe glimlach als haar enige accessoire. Het geluid van haar schreeuwende fans weergalmde en de verrassing verscheen brutaal op het scherm.

"Billie Eilish 'The World's A Little Blurry' een documentaire film van R. J. Cutler" flitste in beeld. De Bad Guy-zanger staat bekend als een privépersoon die te allen tijde paparazzi-shots vermijdt. Een documentaire die ingaat op de meest persoonlijke delen van haar leven en haar songwritingproces, zou haar luisteraars de antwoorden geven die ze al jaren wilden.

Reacties van fans

Fans waren voorspelbaar in paniek door het nieuws. De een schreef op de Instagram-post van Eilish: "Haal je popcorn en drink klaar gurl ?? we kijken dit", terwijl een ander zei: "Elke artiest brengt sinds november tourfilms/documentaires uit lol, zoals eerst Shawn Mendes, dan Ariana grande, dua lipa & Billie Eilish!"

R. J. Cutler, de regisseur van de documentaire, is verantwoordelijk voor hitproducties als Nashville en The September Issue. Zijn vaardigheid in het vastleggen van de menselijkheid van publieke figuren is een goed teken van hoe Eilish zal worden afgebeeld.

Haar fans zijn meer dan trots op haar en voorspellen nu hoeveel de film zal bestaan uit pure muziek en het proces ervan. Enkele vreemde opmerkingen vroegen Eilish om op hen te stappen in overeenstemming met de bizarre trend op sociale media waarin fans beroemdheden smeken om hen fysiek pijn te doen als een uitdrukking van bewondering.

Anderen zijn bereid een Apple TV-abonnement te nemen met als enig doel de documentaire van hun favoriete artiest te bekijken. We zullen moeten afwachten hoezeer ze de bijdrage van de geestelijke gezondheid aan haar liedjes beschrijft en hoe het was om op zo'n jonge leeftijd naar haar niveau van bekendheid te groeien.

Aanbevolen: