Hoeveel krijgt Jennifer Aniston betaald voor 'Aveeno'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel krijgt Jennifer Aniston betaald voor 'Aveeno'?
Hoeveel krijgt Jennifer Aniston betaald voor 'Aveeno'?
Anonim

Als een van de beroemdste actrices ooit, lijkt Jennifer Aniston altijd overal te zijn, en haar fanbase is er dol op. Iedereen kent haar scheiding van Brad Pitt, haar tijd als Rachel in Friends en de beroemde mensen met wie ze goede vrienden is.

Zowel Aniston als haar ex Pitt zijn superrijk en veel van Aniston's inkomsten komen uit de endossementdeals die ze heeft. Een van haar bekendste deals is met het huidverzorgingsbedrijf Aveeno, en fans hebben haar commercials waarschijnlijk minstens een paar keer gezien. Hoeveel krijgt de ster betaald voor het werken met Aveeno? Laten we eens kijken.

Acht Cijfers

Aniston staat erom bekend er jeugdig uit te zien en daarom is het een goede match dat ze een deal heeft met Aveeno. Mensen zijn super benieuwd wat voor geld ze hiermee verdient.

Aniston ha alt naar verluidt acht cijfers voor Aveeno. Volgens Insider.com, toen Aniston haar deal in 2012 tekende, is dat het aantal dat rondgaat.

De publicatie vermeldt ook de andere deals die ze heeft gesloten: ze was een gedeeltelijke eigenaar van Living Proof Inc., een merk dat haarproducten verkoopt, en ze verdiende $ 5 miljoen door te werken met Emirates Airline. Volgens Cheat Sheet stopte ze in 2016 met werken met Living Proof, maar na vier jaar klinkt het alsof ze daar zeker goed geld zou hebben verdiend.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Aniston een nettowaarde van $ 300 miljoen, en een groot deel daarvan komt van haar dagen dat ze Rachel op Friends speelde. De acteurs kregen voor het negende en tiende seizoen $ 1 miljoen per aflevering, en volgens Fox Business krijgen de acteurs op jaarbasis $ 20 miljoen voor roy alty's.

Aniston brengt een jaarinkomen van $20 miljoen binnen op basis van de productdeals en aanbevelingen die ze heeft, samen met haar film- en tv-werk.

Celebrity Net Worth zegt dat de actrice $ 10 miljoen per jaar binnenha alt van de producten en merken waarmee ze werkt, wat erg indrukwekkend is. Aangezien Aniston sinds 2013 met Aveeno samenwerkt, zoals PopSugar meldde, lijkt het erop dat ze zeker veel geld heeft binnengehaald.

Aniston's huidverzorgingsroutine (en liefde voor Aveeno)

Sinds Aniston een deal heeft met Aveeno, wat is haar normale huidverzorgingsroutine? Het is zeker iets waar haar fans in geïnteresseerd zijn, en ze praat hier veel over in veel verschillende interviews, dus het lijkt een grote passie van haar te zijn.

Aniston vertelde Allure dat ze ervoor zorgt dat ze haar gezicht niet te veel wast. Aniston zei: "Ik was mijn gezicht niet te veel omdat je niet te veel wilt strippen. En dan doe ik gewoon voedende dingen op die volgens mij zo organisch mogelijk zijn." Ze zei ook dat ze het niet leuk vindt als mensen zeggen "je ziet er geweldig uit voor je leeftijd", omdat de verwachting niet zou moeten zijn dat je er "slecht" uitziet."

Aniston vertelde Allure dat ze een grote fan is van Aveeno en dat ze de producten erg leuk vindt. Ze zei: "De Aveeno-vochtinbrengende crème gebruik ik al sinds ik een tiener was. Je wist eigenlijk niets anders dan een vochtinbrengende crème op te doen en je gezicht te pannenkoeken te maken. Dat was wat de jaren '80 waren."

In een interview in 2019 met InStyle deelde Aniston dat ze dezelfde dingen doet om voor haar huid te zorgen als toen ze op de middelbare school zat. Ze vertelde dat haar moeder op 15-jarige leeftijd het advies gaf om een vochtinbrengende crème te gebruiken, en dat doet ze consequent.

Volgens de vorm gebruikt Aniston de Aveeno Positively Radiant Overnight Hydrating Facial ook graag op een consistente basis. Ze legde uit: "Zondag is mijn spa-dag. Ik doe meestal een kleine gezichtsbehandeling, waarbij ik mezelf gewoon een goede scrub geef, een masker gebruik en dan de nieuwe Aveeno hydraterende gezichtsbehandeling. Ik laat het 's nachts aan en als ik wakker word Ik heb die bedauwde, gloeiende, fonkelende huid."

Aangezien de huid van Aniston er zo geweldig uitziet, is het geen wonder dat ze vaak wordt gevraagd wat ze elke dag doet om het vol te houden. In een interview met Glamour gaf de actrice advies om niet te veel zon te krijgen en te zorgen voor voldoende slaap. Ze zei ook dat het drinken van voldoende water super cruciaal is voor een goede huid. Dit is allemaal geweldig advies en klinkt als de sleutel tot een gelukkige en gezonde routine en levensstijl.

Het is indrukwekkend dat Aniston, volgens Insider, acht cijfers ha alt voor haar Aveeno-deal, en het is leuk om te horen dat ze zo dol is op de producten en een fan is sinds haar middelbare schooltijd.

Aanbevolen: