Harry Potter's Tom Felton deelt een interessant detail over House Slytherin

Inhoudsopgave:

Harry Potter's Tom Felton deelt een interessant detail over House Slytherin
Harry Potter's Tom Felton deelt een interessant detail over House Slytherin
Anonim

Tom Felton wordt aanbeden vanwege zijn vertolking van de onbegrepen volbloed tovenaar Draco Malfidus in de Harry Potter-films, maar de acteur verschilt sterk van zijn personage op het scherm. Hij vermaakte fans met zijn optredens, tijdens de door pandemie opgelegde quarantaineperiode, droeg hij maskers met het thema Griffoendor en maakte hij ze aan het lachen met zijn ongelooflijke gevoel voor humor.

Hij ging door met het creëren van een gesprek over de filmfranchise, communiceerde voortdurend met zijn grote schare fans, door hun vragen te beantwoorden en grappige anekdotes te delen.

De acteur deelde vandaag een hilarisch detail over Huis Zwadderich, wat zijn fans heeft verrast!

Dit is wat Tom Felton denkt over House Slytherin

De studenten in de Harry Potter-films werden gesorteerd in Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw of Huffelpuf. Hoewel elk huis zijn eigen eigenschappen en kenmerken vertegenwoordigde, werd het Huis van Zwadderich voornamelijk als een kwaad geschilderd.

Tom Feltons karakter, hoewel verkeerd begrepen, was een lid van Zwadderich House, en hij heeft zijn gedachten gedeeld over wat de 'S' in 'Zwadderich' vertegenwoordigt.

Een fan deelde filmstills van Feltons personage Draco Malfidus op Twitter en schreef: "Iedereen weet dat de S in Zwadderich staat voor superieur", maar de acteur denkt daar anders over.

"Het is eigenlijk sexy Slytherin," vertelde Felton.

De fans van de acteur waren onder de indruk en konden niet geloven dat hij op de tweet reageerde! "Ik kan niet zeggen of dit een grap is of niet", deelde een gebruiker, terwijl een ander schreef: "ZELFS IN EEN MILJOEN JAAR VERWACHT IK ZO'N TWEET NIET."

We zijn het erover eens dat het antwoord van Felton staat voor de meeste Zwadderaars, behalve natuurlijk voor Hij die niet genoemd mag worden.

Alles over Tom Felton's Holiday Home Party

In samenwerking met Veeps organiseert Tom Felton weer een livestream, en deze is zijn eigen Holiday Home Party!

Hoewel de acteur de namen van de gasten die hem zullen vergezellen op het virtuele evenement niet heeft onthuld, zal zijn hond Willow verschijnen. Felton hoopt dat zijn fans uit de Harry Potter-franchise meedoen, want hij organiseert themawedstrijden om hun aandacht te trekken!

"19YearsLater gaat verder op @Veeps", deelde de acteur mee in de aankondigingspost voor de Livestream, en fans herkenden al snel dat hij zinspeelde op een Harry Potter-thema.

Felton maakt zich klaar om kerstliedjes te zingen voor zijn fans met speciale optredens en verrassingen van verschillende gasten…uit de Harry Potter-films, hopelijk op 26 december!

Aanbevolen: