Wat deed Ariana Grande met haar verlovingsring van Pete Davidson?

Inhoudsopgave:

Wat deed Ariana Grande met haar verlovingsring van Pete Davidson?
Wat deed Ariana Grande met haar verlovingsring van Pete Davidson?
Anonim

Ze verbaasde fans toen ze in mei 2018 haar verloving met ex-verloofde Pete Davidson aankondigde, met bronnen die beweerden dat de twee geen tijd verspilden aan het plannen van hun bruiloft nadat ze hadden besloten ook samen onder één dak te gaan wonen.

De zaken gingen relatief snel voor het paar, en in oktober 2018 stortte alles in elkaar toen Pete en Ariana Grande besloten ermee te stoppen. Hun breuk liep behoorlijk uit de hand, waarbij beide sterren hun sociale-mediaplatforms gebruikten om elkaar te dissen - en aangezien de romance niet op goede voet eindigde, wilden fans graag weten wat Ari ging doen met haar verlovingsring.

Wat deed Ariana met haar verlovingsring?

De zangeres van "God Is A Woman" heeft naar verluidt niet geaarzeld om de ring van $ 93.000 terug te geven aan Pete, volgens TMZ.

Ariana deed geen moeite om te vechten om het sieraad te houden (waarschijnlijk omdat ze meer dan genoeg geld heeft om haar eigen sieraad te kopen), hoewel fans ook geloven dat ze het niet wilde vasthouden iets dat haar aan haar vroegere vlam zou doen denken.

En aangezien de relatie vlak voor hun breuk in oktober 2018 verzuurde, was er geen kans dat de Grammy-winnaar een accessoire zou vasthouden dat haar was gegeven door een ex aan wie ze duidelijk niet wilde worden herinnerd van.

Hoewel Ariana de ring zou hebben teruggegeven, merkte Pete na het uiteenvallen van het ex-paar dat hij nog meer doodsbedreigingen kreeg van de fans van de zanger, die naar verluidt niet-zo-leuke opmerkingen achterlieten in Pete's directe berichten op Twitter en Instagram.

Blijkbaar was het zo erg geworden voor de Saturday Night Live-komiek dat hij op een gegeven moment zelfs overwoog om zijn leven te nemen.

Een maand na zijn breuk met Ari, ging Pete naar zijn officiële Twitter-pagina en schreef: Ik heb door mijn eigen fouten geleerd niet reactief te zijn op sociale media, dus ik begrijp het wel, maar jij echt niet weten wat iemand ooit meemaakt, ongeacht wat ze op sociale media weergeven of hoe ze in het openbaar verschijnen.

“Ik kan je [sic] dat beloven, dus laat alsjeblieft het punt dat je probeert te maken los. Ik zal altijd onherroepelijke liefde voor hem hebben en als je een andere indruk hebt gekregen van mijn recente werk, heb je misschien de plank misgeslagen.'

Het duurde niet lang voordat Ariana op de post reageerde door haar volgers aan te sporen anderen online niet te mishandelen, en hoewel ze niet rechtstreeks naar Pete verwees, leek het nogal voor de hand liggend gezien het feit dat ze zei dat ze werd geblokkeerd door de andere persoon in kwestie.

"Ik geef veel om Pete en zijn gezondheid en zou nooit enige vorm van mishandeling aanmoedigen", zei ze. "Ik heb er niets van gezien omdat ik geblokkeerd ben, maar ik wil dat je weet dat ik wil of moedig dat nooit aan en dat zou je moeten weten. Ik geef heel veel om hem."

Het is twee jaar geleden dat Ariana en Pete besloten hun eigen weg te gaan, wat sindsdien een nieuwe verloving heeft opgeleverd, maar deze keer is het met D alton Gomez.

De hitmaker "7 Rings" deelde het nieuws met fans in een Instagram-bericht deze maand, samen met een prachtige ring met diamanten ingelegde, hoewel het onduidelijk blijft of het geschenk duurder was dan het geschenk dat Peter haar presenteerde toen hij verscheen de vraag.

Hoe dan ook, de acteur zou "gelukkig" zijn voor Ariana en haar beau, met insiders die Hollywood Lif e vertellen dat de twee hun verschillen voorbij zijn gegroeid en op dit moment gewoon het beste voor elkaar willen.

“Hij is heel blij voor haar. Van wat hij kan zien, behandelt D alton Ariana met totaal respect en alsof ze het verdient om behandeld te worden, vertelde de insider.

“[Ariana en Pete] hadden een geweldig moment samen, [één] gevuld met zoveel liefde. Pete weet dat hij voor altijd verbonden zal zijn met Ariana, maar hij is blij om te zien dat ze in staat is om verder te gaan, net zo goed als hij. Hij is erg blij voor haar en wenst haar alleen maar het beste.”

Ariana heeft onlangs haar zesde studioalbum, Positions, uitgebracht op 30 oktober 2020, met de nummers "Magic", "Safety Net", "Off the Table", "Motive", "34+35", " en natuurlijk het titelnummer van het album.

In het laatste nummer lijkt Ariana een onschuldige prik tegen haar ex-vriend te nemen met de tekst: "I'm just hope I don't re-peat history."

Van wat er is verzameld, praten Ariana en Pete niet langer met elkaar, maar ze zouden elkaar niet uit de weg gaan om gemeen tegen elkaar te zijn, vooral omdat het niet allemaal slecht was tijdens hun korte leven relatie.

Maar ze hebben allebei geleerd dat ze gewoon beter uit elkaar zijn.

Aanbevolen: