Camille Grammer-Meyer heeft 'RHOBH' net beledigd en fans zijn boos

Inhoudsopgave:

Camille Grammer-Meyer heeft 'RHOBH' net beledigd en fans zijn boos
Camille Grammer-Meyer heeft 'RHOBH' net beledigd en fans zijn boos
Anonim

Van vragen over haar scheidingsregeling van Kelsey Grammer tot enkele opmerkingen die ze heeft gemaakt tijdens The Real Housewives van Beverly Hills, het is veilig om te zeggen dat Camille Grammer- Meyer inspireert veel conversatie onder fans. Het lijkt alsof ze altijd iets te zeggen heeft en dat is niet vaak positief.

Fans hebben een aantal interessante meningen over seizoen 11 van RHOBH, en het blijkt dat Camille de show heeft bekeken en erover heeft getweet. Laten we eens kijken naar wat ze zei.

Wat Camille zei

Fans hebben geïnvesteerd in het leren over de scheiding van Erika en Tom Girardi, en het lijkt erop dat haar castgenoten, zowel huidige als voormalige, haar gedurende deze tijd zouden moeten steunen. Camille had echter iets over haar te zeggen, en

Camille twitterde over Erika's mascara, en Lisa Rinna vond dat helemaal niet leuk.

Volgens Page Six twitterde Camille: "We filmden in seizoen 9 van de Bahama's en we zwommen allemaal in het water. Ik kan me niet herinneren dat ik EJ's mascara heb zien rennen nadat hij onder water had gezwommen. Gewoon zeggen."

Lisa Rinna twitterde: "Oh, iemand heeft wat aandacht nodig, oké lieverd."

Anderen hebben echter de mascara van Erika genoemd, dus het was niet alleen Camille die vond dat ze iets moest zeggen.

Volgens Page Six vonden sommige fans dat Camille gelijk had toen ze zei dat Erika's mascara niet echt uitliep, terwijl anderen vonden dat de realityster gemeen deed. Een fan twitterde: "Als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan niets." Een ander zei: “Je moet deze show echt loslaten. Op dit moment heb ik echt medelijden met je."

Kim Archie, die vroeger voor Tom Girardi werkte, ging naar de podcast "Juicy Scoop" en vertelde dat ze niet wist waarom Erika geen waterdichte mascara droeg. Ze zei: "Er is waterdichte mascara sinds 1938 - voordat we allemaal werden geboren - dus ik weet zeker dat ze waterdichte mascara zou kunnen krijgen. Ze houdt van grote zonnebrillen. Er zijn scènes die iemand heeft gepost waarin ze binnen is met een zonnebril. Dus ze zit in fel zonlicht met niet-waterdichte mascara, je weet wel, gewoon snikkend, "volgens Us Weekly.

Nep 'RHOBH' Scènes?

Mensen vragen zich altijd af of sommige scènes nep zijn, en dit is niet de eerste keer dat iemand dit zegt over The Real Housewives of Beverly Hills.

Volgens TV Shows Ace sprak Lisa Rinna met haar dochter Amelia in een scène, en aangezien Amelia twee totaal verschillende hoeden op had, vroegen mensen zich af of dat betekende dat het niet echt was. Sommige fans begonnen erover te tweeten en zeiden dat de scène meer dan eens opgenomen had kunnen worden.

Mensen dachten ook dat Brandi Glanville het had over haar vermeende relatie met Denise Richards, zodat ze terug kon naar de realityserie. Brandi zei: "Als ik het alleen maar deed om een plons te maken, waarom zou ik het dan vorig seizoen niet hebben gedaan?" volgens Us Weekly.

Camille's andere opmerkingen

Camille's opmerkingen over Erika's huilen en mascara zijn niet de eerste keer dat ze iets zegt dat super vet is.

Camille beledigde Lisa Vanderpumps tanden en zei toen dat het haar speet. Volgens Us Weekly zei Camille: Voordat Lisa Vanderpump haar tanden opnieuw liet doen, had ik een probleem met de… Ik had zo'n probleem met het tandvlees. Ik had zoiets van: 'Schat, je hebt nieuwe petten nodig. Je tandvleesrand is aan het terugtrekken.'”

Camille twitterde dat ze zich slecht voelde over wat ze zei: "Ik heb de aflevering van deze week bekeken en het versterkt het feit dat ik geen cocktail zou moeten drinken. Domme dingen die ik zeg als ik aangeschoten ben. "Ik ben erg teleurgesteld in mijn onaangename opmerkingen over Lisa. "Het was een grap, maar het was erg slecht van smaak. Het spijt me @LisaVanderpump."

Camille heeft zich ook uitgesproken tegen de cast van RHOBH. Mensen meldden dat ze in 2019 over de reünie tweette en hoewel ze vriendelijke woorden had over Lisa Vanderpump, had ze geen aardige dingen te zeggen over alle anderen. Camille twitterde: De dames op de reünie hebben geen medeleven. LVP is een klasse act. Ze belde me gisteravond om te vragen hoe het met me ging. Klasse versus afval.”

Fans herinneren zich dat toen Camille in de eerste paar seizoenen van de realityshow was, ze geen woorden achterhield, en hetzelfde gold elke keer dat ze terugkwam.

Volgens Cheat Sheet zei Camille dat ze "teleurgesteld" was dat ze geen groot deel uitmaakte van het tiende seizoen van de show, zoals ze dacht dat ze zou zijn. Ze zegt dat ze "het drama bracht" tijdens de reünie van seizoen 9, dus het zou logisch zijn geweest om meer in seizoen 10 te verschijnen.

Aanbevolen: