Pete Davidson heeft misschien hetzelfde cadeau aan zijn ex-vriendinnen gegeven

Inhoudsopgave:

Pete Davidson heeft misschien hetzelfde cadeau aan zijn ex-vriendinnen gegeven
Pete Davidson heeft misschien hetzelfde cadeau aan zijn ex-vriendinnen gegeven
Anonim

Om welke reden dan ook, beroemde vrouwen zijn geobsedeerd door Pete Davidson. Oké… dus het zijn niet alleen beroemde vrouwen… het is iedereen op internet. Of mensen Pete's krankzinnige romantische geschiedenis nu volledig begrijpen of niet, er lijkt een gezond verlangen te zijn om elk beetje informatie te consumeren. Op dit moment zijn natuurlijk alle ogen gericht op Pete's relatie met Kim Kardashian, maar fans zouden echt wat meer aandacht moeten besteden aan een detail uit een eerdere romance. Eigenlijk, van twee van zijn vorige romances…

Er is veel dat we niet begrijpen over de breuk van Pete Davidson met Cazzie David, maar een ding dat fans echt heeft verrast, is de ketting die hij haar gaf. Dezelfde ketting die om Ariana Grande's nek verscheen, slechts een paar maanden na zijn breuk met Cazzie… Ja… het lijkt erop dat Pete dezelfde ketting opnieuw cadeau deed aan zijn verschillende vriendinnen. En dit was niet zomaar een oude ketting. Het was er een met een zeer diepe en persoonlijke betekenis. Hier is de waarheid en wat Pete erover te zeggen had…

Pete Davidson zou Ariana Grande dezelfde ketting hebben gegeven die hij ooit aan Cazzie David gaf

Het lijdt geen twijfel dat Pete Davidson de koning van gekke sieraden in Hollywood is geworden. Elke keer dat hij in het openbaar wordt gezien, heeft hij iets wat alleen Jack Sparrow om zijn nek zou dragen. Het is altijd anders en het is altijd een beetje uit het linkerveld… om het zacht uit te drukken. Soms is zijn bling gewoon raar, en soms is het iets meer kitscherig, zoals een ketting met de initialen van zijn vriendin; een voorbeeld is de "PD"-ketting die hij droeg tijdens zijn extreem korte romance met Bridgerton-ster Pheobe Dynevor. Maar één sieraad dat hij heeft is niet zo raar. In feite is het ontroerend…

Dit zou Pete's gouden hanger zijn in de vorm van een badge van de brandweer van New York. Voor degenen die het niet weten, Pete's overleden vader was een brandweerman die zijn leven verloor tijdens de aanslagen van 9/11. De gouden hanger is een eerbetoon aan zijn vader, Scott Davidson, en draagt zijn brandweernummer, 8418.

De choker kreeg veel aandacht toen hij werd gezien rond de nek van Ariana Grande, naast een regenboogchoker. Reacties van fans waren niet positief. In feite beweerden ze dat Ariana het dragen ervan "respectloos" was. Natuurlijk had Pete een reactie op alle negativiteit. Volgens E! Online reageerde hij op Instagram door te zeggen: "Voor jouw informatie is dat niet zomaar een meisje, dat is mijn verloofde. Ze is de beste persoon die ik ken. Ik heb het haar gegeven omdat ze mijn hart heeft en dat is het kostbaarste wat ik bezit. Mijn vader zou zo blij zijn en zoveel van haar houden."

Natuurlijk kwam Ariana ook tussenbeide en reageerde op de post door te schrijven: "Ik hou meer van jou dan van wat dan ook."

Hoewel Pete sommige van zijn haters misschien van zich af heeft gejaagd met zijn reactie, merkten andere fans snel op dat Pete's ex-vriendin, Larry David's dochter Cazzie, ook de ketting op een bepaald moment droeg.

Fans snuffelden zelfs door Cazzie's Instagram en vonden een foto van haar op vakantie met een vriend die precies dezelfde ketting droeg. Dus fans begonnen in de war te raken over Pete die de uiterst persoonlijke ketting opnieuw cadeau deed aan ten minste twee van zijn vriendinnen.

Pete Davidson maakte verschillende replica's van het embleem van zijn vader

Nadat fans op Twitter hem begonnen te beledigen omdat hij Ariana dezelfde ketting gaf die hij ooit aan Cazzie gaf (vermoedelijk nam hij hem terug en gaf hem een nieuwe cadeau), verduidelijkte Pete de zaken op Instagram door te schrijven: "Ik had een heleboel replica's gemaakt Mijn zus en opa hebben er ook een.degene die ari heeft is degene waarin mijn vader echt stierf en degene [hij] droeg zijn hele carrière en degene die ik 17 jaar heb gedragen. ik heb het eigenlijk nooit afgedaan behalve voor snl of werk. dus het betekent veel van mij. ik hoop dat dit helpt. leer alsjeblieft aardiger te zijn en niet uit te gaan van het slechtste in mensen. het is een vreselijke manier van leven. veel liefs."

Terwijl fans misschien te snel conclusies hebben getrokken over het feit dat Pete de betekenisvolle ketting opnieuw cadeau heeft gedaan, merkten ze wel dat Pete Ariana duidelijk meer aanzien had dan Cazzie. De "Thank U, Next"-zanger ontving de authentieke, terwijl de auteur van "No One Asked For This" alleen een exemplaar kreeg. Hoe dan ook, het is duidelijk Pete's beslissing om wie hij wil de kostbare ketting te geven. Laten we hopen dat we Kim Kardashian er niet snel mee zien rondlopen.

Aanbevolen: