Wat J Balvin heeft gezegd over het werken met Beyonce

Inhoudsopgave:

Wat J Balvin heeft gezegd over het werken met Beyonce
Wat J Balvin heeft gezegd over het werken met Beyonce
Anonim

Misschien was een van de meest memorabele evenementen op Coachella 2018 de uitvoering van de remix van Mi Gente door J Balvin en Beyoncé. De hit eindigde Despacito's 35 weken durende regeerperiode als nummer één in de Hot Latin Songs-hitlijst. Het was ook Queen Bey's volgende hoogste hit na Irreplaceable. Vóór al dit succes had niemand ooit aan deze samenwerking gedacht.

Maar het is typerend voor Beyoncé om ons zulke verrassingen te geven. Wat interessant is, is hoe dit hele ding samenkwam. Wie heeft wie benaderd?

Blue Ivy maakte het waar

"Haar dochter [Blue Ivy] was net als jammen en jammen op Mi Gente", deelde J Balvin op de podcast The First One van DJ Khaled. Volgens de Colombiaanse zangeres kreeg hij een telefoontje van zijn vriendin Melissa die zei dat Mi Gente altijd aan het spelen was in het huis van Beyoncé en Jay-Z. Ze zei dat de dochter van het powerkoppel, Blue Ivy, 'verliefd was op het lied'.

"Dus ik zei, als Beyoncé's dochter er dol op is, waarom vertel je haar dan niet of ze op de remix wil springen? Het ergste dat ze kan zeggen is nee, toch?" zei J Calvin zonder aarzeling. Gewoon pure moed. En dat was alles wat nodig was.

Beyoncé was 'Super Down' voor de samenwerking

De Carters moeten echt van het nummer hebben gehouden. De vriend van de reggaetonzanger kwam terug met het goede nieuws en zei dat Queen Bey "super down" was voor de samenwerking. In september 2017 ging de officiële collab van start. De opbrengst werd gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen voor aardbevingen en orkanen.

J Balvin voegde eraan toe dat toen hij het nummer aan het opnemen was, hij Mi Gente al wereldwijd succes had zien behalen. Geloven in jezelf gaat echt samen. Stel je voor dat je de kracht hebt om een samenwerking te manifesteren met een legende die 24 Grammy's heeft gewonnen…. onder vele andere prestigieuze prijzen.

J Balvin zei dat het werken met Beyoncé een 'mooie culturele zet' was

"Ik denk dat het een heel mooie culturele zet was. Mensen zien me met de koningin, zoals, als ze met hem samenwerkt, is dat omdat hij echt is. Ze is niet het type meisje dat met iedereen samenwerkt. samenwerkingen helpen me enorm om de vibe die ik wil te blijven verspreiden", vertelde J Balvin aan Beat 1's Ebro Darden.

De reggaeton-ster koestert die mijlpaal in zijn carrière echt. Hij noemt het ook een 'zegen', optreden op Coachella met Queen B zelf. Wie zou dat trouwens niet doen?

Aanbevolen: