Fans denken dat 'The Boys'-ster Karl Urban 96,7% James Bond moet spelen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'The Boys'-ster Karl Urban 96,7% James Bond moet spelen
Fans denken dat 'The Boys'-ster Karl Urban 96,7% James Bond moet spelen
Anonim

Als de volgende James Bond wordt aangekondigd, wordt het een groot feest zoals het altijd is.

Er komt zoveel kijken bij het kiezen van de volgende 007, omdat de producers en fans erg kieskeurig zijn over wie hun geliefde personage speelt. Er zijn in de loop der jaren veel potentiële obligaties geweest, zelfs potentiële obligatiebestuurders, terwijl sommigen de kans zelfs hebben afgewezen.

Nu het vertrek van Daniel Craig op handen is, zijn fans opnieuw benieuwd wie er in zijn schoenen zal springen. Ze doen al een tijdje hun eigen suggesties, maar sommigen hebben zich tot computers gewend om te helpen bij het selectieproces, en één acteur heeft een winnende score.

Karl Urban behaalde een hoge score van alle andere potentiële obligaties

De keuze maken wie de volgende Bond moet zijn, is waarschijnlijk een van de meest stressvolle banen in Hollywood. Dus om die stress te verlichten, hebben sommigen zich tot de wetenschap gewend om de opvolger van Craig te voorspellen.

De beslissing kan producenten en castingagenten niet langer ongerust maken omdat er nu een AI-geassisteerd programma genaamd Largo is dat helpt bij het casten van de volgende Bond, en het heeft The Boys-acteur Karl Urban een score van 96,7% gegeven beoordeling van compatibiliteit.

De computer besliste nadat hij het personage met veel verschillende acteurs had vergeleken, maar Urban was niet de enige gekozen acteur. Van alle Britse acteurs die door het systeem werden gehaald, won Henry Cavill met 92,3%, die op de voet werd gevolgd door The Hobbit-acteur Richard Armitage met 92% en Idris Elba met 90,9%.

Maar toen de studie begon met het onderzoeken van internationale acteurs, won Urban, die uit Nieuw-Zeeland komt, van iedereen met een nog hogere capaciteitsscore.

Vreemd genoeg volgde Captain America-ster Chris Evans na Urban met 93,9% en Will Smith met 92,2%.

Maar als fans het al moeilijk genoeg hadden om Craig als Bond te accepteren, simpelweg vanwege het feit dat hij blond haar had, zien we dat producenten de bevindingen van de AI niet serieus nemen en een Amerikaan of zelfs een Kiwi kiezen.

Bond is in de eerste plaats een Brits personage, dus als producenten zouden besluiten iemand te kiezen die dat niet was, zou dat waarschijnlijk voor opschudding zorgen bij fans die vinden dat de films zo trouw mogelijk aan de boeken moeten blijven.

Er zijn nog steeds websites zoals CraigNotBond die beweren dat Craigs casting een schande was voor de naam van Bond en dat was allemaal omdat ze hem te lelijk vonden.

Aan de andere kant is er veel controverse geweest over de vraag of producenten een vrouw zullen kiezen. De A. I. ontdekte dat de actrice van The Mandalorian, Gina Carano, voor 97,3% compatibel zou zijn en zelfs Urban versloeg.

Maar volgens Barbara Broccoli, die Variety "de bewaarder van James Bond" heeft genoemd, zal het personage nooit een vrouw zijn.

"Hij kan elke kleur hebben, maar hij is een man," legde Broccoli uit. "Ik vind dat we nieuwe personages voor vrouwen moeten creëren - sterke vrouwelijke personages. Ik ben niet echt geïnteresseerd in het nemen van een mannelijk personage en het door een vrouw laten spelen ervan. Ik denk dat vrouwen veel interessanter zijn dan dat."

Alleen de houders van Bond weten wie daadwerkelijk als de volgende Bond wordt gecast. Geen AI machine gaat het ze vertellen. Ze wachten gewoon om hem op het juiste moment te onthullen, als ze dat al hebben besloten. Dus we zullen helaas moeten afwachten en theoretiseren zonder de hulp van machines.

Aanbevolen: