Wie was Karl Urban voor 'The Boys'?

Inhoudsopgave:

Wie was Karl Urban voor 'The Boys'?
Wie was Karl Urban voor 'The Boys'?
Anonim

De wereld van superheldenmedia wordt grotendeels gedomineerd door de grote twee, en het is niet altijd gemakkelijk voor andere uitgevers om een hitproject samen te weven. Wanneer er echter nieuwe superheldenmedia van start gaan, worden fans getrakteerd op iets speciaals zoals The Boys.

De serie heeft twee hitseizoenen gehad en fans snakken naar meer. De show heeft een aantal geweldige afleveringen gehad, en hoewel er nog niet veel over bekend is, is de vroege buzz dat seizoen drie krankzinnig zal worden.

Karl Urban was briljant in de show en voor velen is dit zijn beste rol tot nu toe. Hij had het druk voordat hij op The Boys landde, en we willen dieper op de artiest duiken.

Karl Urban speelt de hoofdrol op 'The Boys'

De superheldenmarkt is een drukke markt, wat betekent dat er echt iets unieks nodig is om indruk op fans achter te laten, vooral zonder het voordeel direct verbonden te zijn met Marvel of DC. Dus wanneer een show als The Boys langskomt, wordt het een behoorlijk groot probleem voor superheldenfans.

De serie debuteerde in 2019 en het duurde niet lang voordat mensen zagen dat dit geen gewone superheldenshow was. Het trekt geen klappen uit, is niet bang om zijn handen vuil te maken, en zal het publiek absoluut overweldigen met zijn bereidheid om over-the-top te zijn.

In de serie was Karl Urban fantastisch als Butcher, en hij heeft een rol gespeeld in de show die zo'n succes werd op Amazon Prime.

Toen we het erover hadden dat de show een hit werd bij de fans, zei Urban: "En aan het eind van de dag voelt het uiteindelijk bevredigend en de moeite waard om te weten dat waar we zo lang zo intensief aan hebben gewerkt wordt zo gewaardeerd, en we vinden het geweldig. We hebben gewoon het gevoel dat we de beste fans hebben, en daar zijn we zo dankbaar voor."

Urban heeft echt geschenen op The Boys, maar hij had veel aan de hand voordat hij de rol van Butcher in de show vasthield.

Karl Urban geweest in de MCU en 'Lord Of The Rings'

In de filmwereld heeft Karl Urban veel meer ervaring en succes gehad dan de overgrote meerderheid van de mensen zich realiseert.

Er wordt vaak gezegd dat het heel belangrijk is om een rol te krijgen in een filmfranchise, maar dit meerdere keren doen is legitiem zeldzaam. Het blijkt dat Karl Urban tijdens zijn carrière in de entertainmentwereld in verschillende grote franchises is verschenen.

De zaken kwamen echt in een hogere versnelling toen hij werd gecast als Eomer in de Lord of the Rings-franchise. Voor velen was dit hun kennismaking met de acteur, en vanaf dat moment zou het alleen maar beter worden.

Urban speelde ook Kirill in de Bourne-franchise, Siberius in de Riddick-franchise, Leonard McCoy in de Star Trek-franchise en Skurge in de MCU. Opdat we zijn cameo als stormtrooper in de Star Wars-franchise niet vergeten.

Het is onwerkelijk om te denken dat één persoon in zoveel filmfranchises heeft gespeeld, maar het laat alleen maar zien hoe geweldig een talent Urban is.

Urban richtte zich eerder in zijn carrière vooral op films, maar dit betekent niet dat hij volledig wegbleef van het kleine scherm.

Karl Urban was op shows zoals 'Almost Human'

In de jaren negentig kreeg Karl Urban wat vaste tijd op televisie. Hij verscheen in shows als Hercules en Xena, en hij zou een langere pauze nemen van tv voordat hij later wat meer ervaring opdeed.

Zijn meest opvallende tv-rol kwam waarschijnlijk op Almost Human, die 13 afleveringen duurde.

De acteur voelde zich aangetrokken tot het hoofdpersonage van de show, en hij vertelt hierover in een interview met Collider.

"Ik voelde me hier echt toe aangetrokken, want hier is een personage dat ontwaakt uit een coma van twee jaar om te ontdekken dat het voorgaande jaar van zijn leven een complete fraude was. De vrouw waarvan hij dacht dat hij smoorverliefd was, was eigenlijk geplant door een criminele organisatie, en als gevolg van die zwakte waren 11 mannen aan het vermoorden, waaronder zijn beste vriend en partner, "zei Urban.

Uiteindelijk zou de acteur nog een lange pauze hebben van het kleine scherm voordat hij de rol van Butcher op The Boys zou krijgen. Hij heeft zeker goede prestaties geleverd in andere shows eerder in zijn carrière, maar wat hij heeft gedaan in zijn populaire superheldenserie heeft de zaken echt naar een ander niveau getild.

The Boys maakt zich op voor seizoen drie op het kleine scherm, en fans kunnen niet wachten om Urban en de bende weer in actie te zien.

Aanbevolen: