Star Wars-fans denken dat Indira Varma Satine zal spelen in de Obi-Wan Kenobi-serie

Inhoudsopgave:

Star Wars-fans denken dat Indira Varma Satine zal spelen in de Obi-Wan Kenobi-serie
Star Wars-fans denken dat Indira Varma Satine zal spelen in de Obi-Wan Kenobi-serie
Anonim

Na The Mandalorian en Star Wars: The Clone Wars gaan de glorieuze jaren van indrukwekkende Star Wars-content verder met de Disney+ Obi-Wan Kenobi-serie! Ewan McGregor is helemaal klaar om de serie te leiden als het titulaire personage, en hij zal worden vergezeld door een superschurk!

Een grote onthulling bevestigde dat Hayden Christensen zijn rol als Darth Vader voor de serie zou hernemen. Star Wars: Obi-Wan Kenobi speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope, wat de show de kans geeft om vele andere verhaallijnen te creëren en oude favorieten terug te brengen.

Eerder vandaag werd aangekondigd dat Game of Thrones-ster Indira Varma zich bij de cast zal voegen! Haar rol in de serie is nog steeds een mysterie, maar Star Wars fans hebben de vrijheid genomen om voorspellingen te doen.

Indira Varma om Satine te spelen?

In Game of Thrones, India speelde Varma Ellaria Sand, de minnaar van Oberyn Martell, ook bekend als Pedro Pascal. Fans geloven dat de acteur Satine, de zus van Bo-Katan en de pacifistische hertogin van Mandalore, zal spelen in Obi-Wan Kenobi.

Satine en Jedi Master Obi-Wan waren verliefd op elkaar tijdens de gebeurtenissen van The Clone Wars en ze stierf in zijn armen. Hoewel het mogelijk is dat fans Satine in flashbacks en cameo's kunnen zien, is het moeilijk voor te stellen dat Varma een korte rol zou hebben gespeeld.

"Gotta be Satine, " @Mitch692 gedeeld op Twitter.

"Ik zou Pryce kiezen voor Indira Varma…Cate Blanchett is Satine voor mij", schreef @AdamHannan7.

Arihnda Pryce had de rang van Moff en diende als gouverneur van de Lothal-sector, 13 jaar na de opkomst van het Galactische Rijk.

Interessant genoeg was de verschijning van Satine in The Clone Wars gemodelleerd naar Cate Blanchetts optreden in Elizabeth.

"Ik hoop dat Indira Varma een van de goeden speelt in de Kenobi-show", zei @karazorlls, eraan toevoegend dat ze de acteur graag Trilla zouden zien spelen, als ze een Inquisiteur in de serie speelt.

Indira Varma is de derde acteur die is bevestigd voor de cast van Star Wars: Obi-Wan Kenobi.

Vandaag speelt Varma Safiya Masry in ABC's For Life, een juridisch drama dat losjes is gebaseerd op het echte verhaal van Isaac Wright Jr., een Amerikaanse advocaat die 7 jaar in de gevangenis heeft gezeten voor een misdaad die hij niet heeft begaan.

Aanbevolen: