Ariana Grande heeft $ 900 uitgegeven aan dit babycadeau voor Katy Perry

Inhoudsopgave:

Ariana Grande heeft $ 900 uitgegeven aan dit babycadeau voor Katy Perry
Ariana Grande heeft $ 900 uitgegeven aan dit babycadeau voor Katy Perry
Anonim

Als het op popdiva's aankomt, komen er een paar namen bij me op, Ariana Grande en Katy Perry zijn er allebei twee! Katy Perry, die in 2008 debuteerde met haar hitsingle, 'I Kissed A Girl', is een van de best verkopende popacts aller tijden geworden, dus toen het nieuws bekend werd dat zij en partner Orlando Bloom, die nogal een speciale relatie, verwachtten hun eerste kind, zowat iedereen was blij voor het paar, inclusief Ariana Grande.

De 'God Is A Women'-zangeres bevindt zich momenteel op het hoogtepunt van haar carrière en ze heeft zoveel popzangers voor haar te danken voor haar hulp bij het navigeren door roem, waaronder Katy Perry. Ari heeft altijd een hechte band gehad met de 'Smile'-zangeres, zo erg dat ze Katy en Orlando een babycadeau van $ 900 stuurde nadat Perry bevallen was van hun dochter, Daisy. Dus, wat stuurde Ari genereus naar Katy? Laten we het uitzoeken!

Wat heeft Ariana Grande Katy Perry cadeau gedaan?

Ariana Grande doet absoluut het meest! De zangeres heeft enkele van de meest succesvolle jaren van haar carrière meegemaakt en het lijkt niet snel te stoppen. Nou, voordat Grande bovenaan de hitlijsten stond, deed Katy Perry haar ding. De 'Roar'-zangeres domineerde de popmuziekindustrie, waardoor het heel passend was voor haar en Ari om close te worden. Terwijl Ariana vers van 'Victorious' was tijdens Katy's heerschappij in de popscene, slaagden de twee erin om behoorlijk close te worden.

Fans van zowel Ari als Katy waren dol op de vriendschap van de twee, en terecht! Van grappige foto's samen bij prijsuitreikingen tot backstage lacht, Ari en Katy waren twee erwten in een pod. Hoewel ze sindsdien zijn afgedreven, wat normaal is, vooral in Hollywood, heeft Ari Katy's nog steeds terug, vooral nu ze een nieuwe moeder is! Katy Perry en partner, Orlando Bloom, onthulden dat ze eerder dit jaar hun eerste kind samen verwachtten, en na de geboorte van baby Daisy zorgde Ari ervoor dat ze wat liefde stuurde.

Dat deed ze niet alleen, maar ze stuurde ook een Givenchy-babyjasje van $ 900! Het geschenk ging vergezeld van een briefje met de tekst: "Katy & Orlando, gefeliciteerd, en ik ben dol op jullie allebei!", schreef Ari. Katy deelde het speciale cadeau op haar Instagram Stories, wat bewijst dat de twee niets dan liefde voor elkaar hebben.

Hoewel fans dachten dat het geschenk enigszins duur was voor een baby die binnenkort het volledig witte pufferpak zal ontgroeien, gaan we, aangezien de ster maar liefst $ 150 miljoen waard is, eropuit en zeg dat het geschenk de zanger niet te veel heeft teruggedraaid! Desalniettemin vinden we het geweldig om deze twee in actie te zien, en of het nu een selfie is of een lief cadeau, de vriendschap van Katy en Ari zal altijd de moeite waard zijn om te volgen!

Aanbevolen: