Lady Gaga's enorme duifpin laat haters haar Twitter-account overnemen

Inhoudsopgave:

Lady Gaga's enorme duifpin laat haters haar Twitter-account overnemen
Lady Gaga's enorme duifpin laat haters haar Twitter-account overnemen
Anonim

Er kan geen duidelijker symbool van vrede en eenheid zijn dan deze te grote duif, maar het bleek machteloos te zijn toen haters Gaga's Twitter-feed opbliezen met hatelijke opmerkingen.

Het idee achter dit onmiskenbare teken van vrede en eenheid was om de overgang te symboliseren van een zeer controversiële, op haat gebaseerde presidentiële run naar de eerlijke, vreedzame regering van Biden.

Helaas was de symboliek achter de speld van Lady Gaga niet genoeg om de haters met zeer tegengestelde opvattingen het zwijgen op te leggen. Haar Instagram-pagina, die de berichten die Lady Gaga zo hard probeerde te bezorgen, aantastte, is een zinderend politiek debat geworden vol laster en hatelijke woorden.

De machteloze vredesspeld

De enorme omvang van deze speld zendt een doelbewuste boodschap uit en roept op tot een vreedzame machtsoverdracht, maar de reactie op Lady Gaga's optreden en politieke houding wordt hevig aangevallen. Hoewel veel fans haar account zeker overspoelden met liefde en waardering, wogen de haters van Lady Gaga op met een krachtigere aanwezigheid.

Na een paar lovende recensies van haar verbazingwekkende uitvoering van het volkslied, opende een criticus de sluizen van kritiek toen ze schreef; "Controleer je privilege, dit ging nooit over één man. Je bent rijk en blank, het is niet jouw plaats om mensen te vertellen wanneer ze kunnen settelen. Een klein probleem van een enorme lijst werd vandaag afgevinkt, maar dat is een kleine overwinning vergeleken met de weg die voor ons ligt." Een andere criticus schreef; "Heel gemakkelijk voor iemand die Trump-aanhangers bespotte om nu om vrede te vragen zodra hun kandidaat heeft gewonnen."

Haar neerhalen

Een criticus was standvastig in zijn verlangen om Lady Gaga neer te halen. Hij knoopte haar goedbedoelde speld met gerichte kritiek vast door te zeggen; "Ok @ladygaga waar beginnen we. Ten eerste: het goud. Je gouden duif veroorzaakt minstens 80 ton vervuiling per ounce. Geen goede start voor de vrede. Ten tweede. De bron van dat goud. Zuid-Afrika.humm. Ten derde. Olijf tak vereist SCHOON water om te bloeien. Herzie uw prioriteiten!"

Een andere persoon die totaal niet onder de indruk was van Lady Gaga, viel de pin aan en bracht de betekenis ervan in diskrediet door te schrijven; "Dat is geen duif. Het is een gier. En hij draagt ons hart. Geen vrede."

Mensen protesteren tegen vrede

Lady Gaga's inspanningen om een doelbewuste boodschap van vrede en eenheid te sturen, werden vertroebeld door haters die weigerden haar standpunt te accepteren. Terwijl velen zich naar haar pagina haastten om haar 'iconisch' te noemen en haar vertolking van het volkslied te prijzen, is het nog nooit zo duidelijk geweest dat de natie verdeeld blijft.

Het is duidelijk dat Amerika nog steeds wankelt van stemmen van haat wanneer een duif, het universele symbool van vrede, het onderwerp wordt van een aanval.

Aanbevolen: