JLo heeft zojuist een TikTok-uitdaging gemaakt die 'niets kost

Inhoudsopgave:

JLo heeft zojuist een TikTok-uitdaging gemaakt die 'niets kost
JLo heeft zojuist een TikTok-uitdaging gemaakt die 'niets kost
Anonim

Jennifer Lopez herschept haar hit, Louis Vuitton geketend riemmoment in 'Love Don't Cost A Thing'. Ze nodigt ook TikTok-gebruikers uit om in 2021 een draai te geven aan het nummer uit 2011 ter ere van het 20-jarig jubileum.

Dure accessoires opzij gooien onder de zon van Miami is van Jenny from the Block. Hoe gaat Gen Z nu de handelsmerkhoepels en sunkissed-stijl van JLo vertalen?

Creditcards zijn geen romantiek

JLo's TikTok-video toont een volwassen versie van zichzelf in haar outfit, waarbij de leuke, witte spaghettistringtop wordt vervangen door een witte blazer en haar hoge paardenstaart voor een half-up-half-down-look. Ze draagt zelfs haar eigen concert-merchandise-shirt, natuurlijk geknipt en geknipt.

Ze ondertitelde de video: "Ter viering van de JLo20thAnniversary laten we de LoveDontCostAthingChallenge vallen. Ik kan niet wachten om je vertolkingen te zien!"

De trend trekt nog niet helemaal aan. TikTokers hebben het over de moeite die het kost om alle dure items van Jlo te vangen terwijl ze ze in het zand gooit.

Opmerkingen zijn verdeeld tussen waardering voor JLo's legende waarmee ze 20 jaar lang de muziekindustrie siert, en niet-gerelateerde, trollende meningen.

Een commentator schreef: "In plaats van dure spullen op het strand te gooien, zoek een groep studenten en betaal bijvoorbeeld hun schulden…" We konden waarschijnlijk geen meer ongerelateerde ingevoegde hot take bedenken.

JLo heeft miljoenen aan liefdadigheid gedoneerd, dus neem hier misschien plaats terwijl de rest van ons geniet van een krachtig volkslied en stel je voor dat we een gouden lamé-tas uit onze cabriolet-Mercedes gooien.

Loop de JLo-wandeling

Echte JLo-fans jammen echter op "Love Don't Cost A Thing". Hoe krankzinnig zou een slow-movideo van jezelf zijn terwijl je naar dat nummer loopt, dramatisch op het strand?

Het zou een droom zijn en zou echt waarmaken zonder een over-the-top outfit, hoe verleidelijk dat ook is als het gaat om het eren van JLo.

TikTok-vertolkingen van de trend omvatten die die perfect de essentie van JLo's muziekvideo-outfit en lipsynchronisatie nabootsten.

Andere gebruiken van de hashtags waren fans die de esthetiek lieten varen en trouw bleven aan hun liefde voor dans en de kracht die de zanger in hen ontketende. Ze zijn net zo dankbaar voor hun kans om opgemerkt te worden door hun favoriete artiest als JLo voor het stempel dat ze heeft gedrukt op 20 jaar luisteraars.

Aanbevolen: