Waarom fans denken dat 'The Ellen Show' ten einde loopt

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat 'The Ellen Show' ten einde loopt
Waarom fans denken dat 'The Ellen Show' ten einde loopt
Anonim

Ellen DeGeneres is de afgelopen twee decennia een van de grootste namen in Hollywood geweest, en hoewel ze al geruime tijd regeert, lijkt het erop dat dat allemaal gaat komen tot een einde.

Geruchten begonnen te wervelen over de mogelijke annulering van The Ellen Show eerder deze maand, maar kijkers vermoeden dit sinds Ellen en haar show werden onderzocht vanwege een giftige werkomgeving.

Hoewel Ellen haar excuses heeft aangeboden en is teruggekeerd naar de show, lijkt het alsof de dingen helemaal niet meer zijn zoals ze ooit waren, waardoor velen zich afvragen wat de toekomst van de show zal zijn. Naast de vragen die opkomen, is het enorme salaris van Ellen iets waar het netwerk mogelijk op moet bezuinigen nadat er nieuws was verschenen over de beoordelingen.

Wat staat er in petto voor 'The Ellen Show'?

Via Film Daily
Via Film Daily

Ellen DeGeneres is altijd in staat geweest om een glimlach op bijna ieders gezicht te toveren! Nadat ze in de loop van haar acteercarrière de tijd had gehad met stand-up en in een reeks sitcoms te zien was, werd Ellen het gezicht van haar eigen talkshow.

In 2003 werd The Ellen Show voor het eerst voorgesteld aan kijkers en werd meteen een succes van de ene dag op de andere. De show, die sindsdien goed gaat, krijgt nu een grote hit in kijkcijfers, waardoor velen aannemen dat de show langzaam maar zeker ten einde loopt.

Hoewel niemand van The Ellen Show commentaar heeft gegeven op het recente rapport met een verlies van meer dan 1,1 miljoen kijkers, ziet het er zeker niet te warm uit! Aangezien de serie nu al bijna 20 jaar loopt, zou het geen totale schok zijn voor Ellen om eerder dan verwacht te stoppen.

In oktober 2020 werd onthuld dat de show, naast een verlies aan kijkcijfers, ook te maken heeft met terugtrekken van adverteerders en problemen met het aantrekken van beroemde gasten, wat alleen maar bijdraagt aan het idee dat Ellen voorgoed gedaan zou kunnen worden !

Via InsideHook
Via InsideHook

Dit kwam allemaal tot stand na het onderzoek van de show nadat rapporten opdoken dat de werkomgeving zwaar 'giftig' was. De beschuldigingen tegen Ellen en talloze van haar uitvoerende producenten hadden betrekking op giftige regels, vijandigheid en misbruik door de gastheer en de hogere regionen, waardoor drie producenten moesten worden ontslagen!

Ellen bleef in haar positie, aangezien het toch haar show is, en collega-dj tWitch werd gepromoveerd tot co-executive producer nadat ook hij beweerde dat er werk moest worden verzet.

Hoewel de toekomst van The Ellen Show voorlopig onbekend blijft, spreekt het voor zich dat we van 2 gaan.6 miljoen kijkers tot 1,5 miljoen is nooit een goed teken, zeker niet in zo'n korte tijdspanne! Naast beoordelingen verloor de show ook 40% van hun belangrijkste demografie, wat bewijst dat zelfs hun hardcore fanbase ook langzaam wegtreedt. Hoera!

Aanbevolen: