Welke co-ster herinnert Jennifer Lopez zich dat ze "Just Like Yesterday" kuste?

Inhoudsopgave:

Welke co-ster herinnert Jennifer Lopez zich dat ze "Just Like Yesterday" kuste?
Welke co-ster herinnert Jennifer Lopez zich dat ze "Just Like Yesterday" kuste?
Anonim

In veel opzichten is filmster zijn een van de meest unieke banen ter wereld. Beroemde acteurs kunnen tenslotte genieten van de bewondering van de wereld, de enorme looncheques die ze voor hun werk ontvangen, en ze kunnen zich als kunstenaar uitdrukken op manieren waar veel mensen jaloers op zijn.

Hoewel het van buitenaf misschien lief lijkt om naar binnen te kijken, moet het vanzelfsprekend zijn dat er enkele negatieve aspecten zijn aan het zijn van een beroemde acteur. Wie van ons zou zich bijvoorbeeld op zijn gemak voelen als de massa elk detail van hun leven wil weten? Bovendien doen veel acteurs dingen voor de camera die ze in hun dagelijks leven nooit zouden willen doen, waaronder het kussen van mensen die ze amper kennen.

Van buiten naar binnen kijkend, lijkt het geweldig om beroemde en aantrekkelijke mensen voor de camera te kussen. Natuurlijk zijn dingen niet altijd zoals ze lijken, en het kussen van een medeacteur kan ongelooflijk ongemakkelijk zijn. Als het gaat om de beroemde acteur Jennifer Lopez,heeft ze ooit onthuld dat ze zeer sterke herinneringen heeft aan het kussen van een van haar co-sterren. Dat roept een voor de hand liggende vraag op, herinnert ze zich de kus om goede of slechte redenen?

Een ongelooflijke carrière

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er maar zoveel acteurs geweest die nauwkeurig kunnen worden omschreven als drievoudige bedreigingen. Zoals elke fan van Jennifer Lopez zou moeten weten, kan ze absoluut zo worden beschreven. Sommige moderne fans van Lopez zijn zich er misschien niet van bewust dat haar entertainmentcarrière echt begon toen ze werd aangenomen om op televisie te dansen. Als onderdeel van de legendarische sketchcomedyshow In Living Color's eerste twee seizoenen, werd Lopez ingehuurd om een zogenaamd "Fly Girl" te zijn. In die rol was Lopez een van de vrouwen die zou dansen in en uit de reclameblokken van In Living Color.

Sinds ze voor het eerst haar stempel drukte in de entertainmentwereld als danseres, heeft Jennifer Lopez een van de meest indrukwekkende Hollywood-carrières in de recente geschiedenis opgebouwd. Lopez, de ster van een hele reeks hitfilms, heeft ook een lange lijst met hitnummers uitgebracht die de tand des tijds hebben doorstaan. Verbazingwekkend genoeg lijkt het er ook op dat de beste dagen van Lopez' carrière voor haar liggen, ondanks alles wat ze heeft bereikt.

Genrekoningin

Tijdens de uitgebreide acteercarrière van Jennifer Lopez speelde ze in veel geweldige films uit verschillende genres. Lopez was bijvoorbeeld zo indrukwekkend in de film Hustlers dat de meeste mensen die haar adembenemende optreden zagen, geloofden dat het een Academy Award waard was. Ondanks de gevarieerde carrière van Lopez, is ze het meest bekend om de vele romantische komedies waarin ze in de loop der jaren heeft gespeeld.

Na haar romantische komediedebuut in de vroege jaren 2000, is Jennifer Lopez sindsdien een steunpilaar van het genre geweest. In feite zijn films als Maid in Manhattan, Jersey Girl, Monster-in-Law, The Back-Up Plan en What to Expect When You're Expecting slechts een greep uit de romcoms die Lopez als headliner heeft gezien. Naast die films speelde Lopez onlangs in de romantische komedie Second Act uit 2018 en ze speelt in een andere film genaamd Marry Me, die in 2021 zou moeten uitkomen.

Gedenkwaardige kus

Tegenwoordig lijkt er maar één persoon te zijn die Jennifer Lopez regelmatig wil kussen, haar verloofde Alex Rodriguez. Als acteur met zo'n lange geschiedenis van hoofdrol in romantische komedies, lijkt het echter zeer waarschijnlijk dat Lopez in de nabije toekomst de lippen zal sluiten met andere mensen voor de camera. Hopelijk zal Lopez, als dat gebeurt, terugkijken op het filmen van die scènes zoals ze zich een van haar filmkusjes uit het verleden herinnert.

Toen The Wedding Planner in 2001 werd uitgebracht, leek het alsof de film zou komen en gaan zonder veel ophef. De film maakte tenslotte winst aan de kassa, maar het was op geen enkele manier een enorme hit. The Wedding Planner is echter zo'n leuke film dat legioenen kijkers er meer dan 20 jaar met plezier op terugkijken sinds het voor het eerst werd uitgebracht.

Aangezien The Wedding Planner tegenwoordig door zoveel mensen geliefd is, zijn de twee sterren herenigd op een Instagram Live-stream op 26 januari th, 2021. Tijdens Jennifer Lopez en Matthew McConaughey's resulterende gesprek, bespraken ze het filmen van een kusscène voor de film en ze maakte duidelijk dat ze zich dat moment nog levendig herinnert.

“Het voelt nog als gisteren dat we in het midden van dat veld stonden met de bioscoop. Weet je nog dat je die scène deed waarin je op het punt stond me te kussen? U zei: 'Juffrouw Lopez, ik ga u nu kussen.' En ik zei: 'Oké, laten we het doen. Let's hit it.' Aangezien zoveel sterren ego's uit de hand lijken te hebben, is het geweldig om te weten dat, hoewel Matthew McConaughey destijds een enorme ster was, hij zo respectvol was.

Aanbevolen: