Johnny Depp's advocaat redde de dag opnieuw, deze keer halverwege de vlucht

Inhoudsopgave:

Johnny Depp's advocaat redde de dag opnieuw, deze keer halverwege de vlucht
Johnny Depp's advocaat redde de dag opnieuw, deze keer halverwege de vlucht
Anonim

Advocaat Camille Vasquez is een publieke figuur geworden nadat hij Johnny Depp vertegenwoordigde in zijn zaak wegens laster tegen Amber Heard. En als ze niet vecht tegen beproevingen, redt ze blijkbaar levens. De advocaat stapte onlangs op een vlucht om een passagier met een medisch noodgeval te helpen.

Volgens TMZ nam Camille een vlucht van American Airlines met haar lijfwacht naar New York vanuit Los Angeles. Een passagier van in de 70 zakte echter halverwege de vlucht in het gangpad in elkaar.

Hoe Camille Vasquez het leven van een passagier redde

Camille en de lijfwacht (wiens identiteit niet is onthuld) haastten zich blijkbaar om de politie te hulp te schieten. Naar verluidt nam ze contact op met haar zwager, een arts, om te beoordelen of de passagier een hartaanval had gehad of hersenletsel had opgelopen. De lijfwacht controleerde de hartslag van de man met een Apple Watch. Het paar verzorgde hem totdat een chirurg die aan het vliegen was, langskwam om de situatie verder te beoordelen.

Het vliegtuig werd omgeleid naar LAX waar ambulancepersoneel de mannelijke passagier ontmoette om hem naar het ziekenhuis te begeleiden. Hij was op dat moment bij bewustzijn.

Camille's heldhaftigheid werd gevierd aan boord van de vlucht. Ze kreeg naar verluidt flessen merlot en champagne van de cockpitbemanning, die haar "Wonder Woman" begroette.

Hoewel hij Camille niet rechtstreeks noemde, bevestigde Derek Walls, een vertegenwoordiger van American Airlines, dat het vliegtuig werd omgeleid: "Op 20 juni, American Airlines-vlucht 184 met service van Los Angeles (LAX) naar New York (JFK) keerde terug naar Los Angeles vanwege de medische behoeften van een klant."

Johnny's lasterproces werd live gestreamd en het publiek merkte snel zijn vriendschappelijke relatie met Camille op. Het leidde zelfs tot geruchten dat het paar een romantische relatie had, hoewel bronnen de speculatie snel neerhaalden.

Echter, de twee blijven blijkbaar contact houden nu het proces voorbij is (hoewel Amber heeft gezegd dat ze plannen heeft om in beroep te gaan). Eerder deze maand werd bekend dat Johnny Camille heeft uitgenodigd om deze zomer met hem op tournee door Europa te gaan. De acteur toert momenteel met Jeff Beck, met wie hij een gezamenlijk album uitbrengt.

In een gesprek met Univision zei Camille: "Ik hoop deze zomer in Europa te zijn waar hij gaat spelen, en hij vroeg me om daarheen te gaan als ik dat wilde."

Hoewel Johnny en Camille datinggeruchten hebben ontkend, blijft de onthulling van de advocaat aanleiding geven tot speculatie over hun status.

Aanbevolen: