Wat is er gebeurd tussen Ariana Grande en 'Riverdale'-acteur Graham Phillips?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Ariana Grande en 'Riverdale'-acteur Graham Phillips?
Wat is er gebeurd tussen Ariana Grande en 'Riverdale'-acteur Graham Phillips?
Anonim

Als er een celeb was die als modelvoorbeeld zou kunnen dienen voor het onderhouden van een relatie met een ex, zou Ariana Grande in de running zijn! Grande bracht op beroemde wijze het nummer Thank u, Next uit, waarin ze beroemd veel van haar beroemde ex-vriendjes een naam gaf en elk van haar speciale mannen vereeuwigde door hen te bedanken voor hun bijdragen aan haar leven; Een zet die veel geliefden van twee keer haar leeftijd niet zouden kunnen doen!

Dank je, schreeuwde vervolgens naar Grande's exen Big Sean, Ricky Alvarez, wijlen Mac Miller en Grande's ex-verloofde Pete Davidson, met wie ze net uit elkaar was gegaan toen de single uitkwam. Een voormalige liefde die Grande niet vermeldt? Graham Phillips, een acteur die later beroemd werd als castlid van Riverdale, een van de grootste tienerdrama's van het afgelopen decennium, verantwoordelijk voor meerdere moderne tieneridolen. Phillips trok Grande's aandacht en veroverde haar hart jaren voordat ze op Riverdale werd gegoten. De twee artiesten ontmoetten elkaar als leden van de cast op Broadway's productie van 13.

De romance van het getalenteerde tweetal was misschien een vroege indicatie van het vermogen van Grande om vriendelijk te blijven na de breuk. Grande en Phillips begonnen in 2008 te daten en hun relatie markeerde het begin van Grande's zogenaamde reeks beroemde vriendjes. In tegenstelling tot veel van haar latere romances, slaagde Grande erin haar relatie met haar 13 castmate relatief privé te houden.

Bedankt, Graham: In hun relatie

Er is niet veel bekend over de romance van Grande met Graham Phillips. Hun relatie duurde langer dan sommige van haar latere (en serieuzere) relaties; het paar was drie jaar samen.

Het paar was mama over de redenen waarom ze hun relatie in 2011 beëindigden, maar hoe de romance ook uitliep, er lijkt niets dan goede vibes tussen de twee te zijn! Grande en Phillips hebben bewezen dat sommige romances beter af zijn als vriendschappen, en chemie kan ook in vriendschappen worden gedeeld! Als Grande ooit een man nodig had om haar te zijn plus één bestie voor een evenement, lijkt het erop dat Graham Phillips haar man is!

Door de jaren heen heeft het paar niet alleen contact gehouden, maar hebben ze ook een sterke vriendschap kunnen onderhouden waarbij frequente dinerafspraakjes geen ramp zijn! Meest recent, bijna een decennium nadat het paar besloot dat ze beter af waren als vrienden, werden Phillips en Grande samen gespot op een dinerdate in 2019, een jaar waarin veel relatiedrama het leven van Grande definieerde en domineerde; ze was herstellende van haar verbroken verloving met Pete Davidson en had te maken met de nasleep van de onverwachte dood van ex-vriend Mac Miller. Het is eerlijk om te zeggen dat ze misschien een ondersteunende vriend nodig had om door de moeilijke tijden heen te leunen!

Een ondersteunende vriend Graham Phillips is inderdaad! Vriendschapsafspraken waren niet het eerste voorbeeld van de bloeiende vriendschap van het duo. Phillips heeft de artistieke inspanningen van Grande gesteund; hij deelde een video van een concert dat hij bijwoonde tijdens Grande's 2015-tour, met een cameo van een ontevreden bewaker. Hij onderschrift van de video "De uitsmijter was lang niet zo onder de indruk als ik was. Zo trots op je, Ariana Grande, "via Cosmopolitan.

Een indrukwekkende kwaliteit in een vriendschap? In staat zijn om op te staan en je vrienden te verdedigen tijdens hun donkere dagen! In 2015 haalde Grande de krantenkoppen voor een bizarre situatie waarin ze onbewust voor de camera werd betrapt terwijl ze haar afkeer uitte voor een weergave van donuts. In de video lacht Grande met vrienden, voordat ze uitroept: "Ik haat Amerika." Volgens CNN heeft Grande zich kort na de release van de video verontschuldigd.

Grande's oude vriend kwam haar te hulp na 'doughnutgate'. Phillips was er snel bij om het karakter van Grande te verdedigen en de wereld te laten weten dat de video niet liet zien wie Grande is als persoon. Volgens PopSugar in een interview met het tijdschrift People legde Phillips uit: "Ze is zo'n lieve meid. Het is moeilijk. We zeggen allemaal dingen waar we spijt van hebben. Ik heb niet het gevoel dat dat haar karakter aanspreekt."

Haar naam is Ari, en ze houdt van liefde

Grande 'stans' weet dat het behouden van een positieve houding en het behouden van een gevoel van positieve energie is waar het bij Sweetener-zangeres om draait. Inmiddels heeft ze meer dan haar deel van de publieke liefdesverdriet ondergaan, maar gelukkig hebben haar liefdesverdriet haar een beetje broodnodig perspectief gegeven. Een van de redenen waarom Grande een langdurige vriendschap met haar ex kan behouden, is vanwege de lessen die ze heeft geleerd (en ons onderweg heeft gegeven!)

Ze is zich er ongelooflijk van bewust dat "Liefde in vele vormen komt", zoals ze Complex Magazine vertelde in een interview, via Elite Daily, en ze verdedigt zeker de schoonheid en het belang van platonische liefde, zoals blijkt uit haar vriendschap met Phillips. Over de verschillende vormen van liefde vertelde Grande: "Je kunt van iemand houden en niet verliefd op hem zijn. Ze kunnen je hart breken en je kunt erover huilen, maar nog steeds niet verliefd op ze zijn. Liefde is iets heel bijzonders."

Liefde is niet alleen bijzonder geweest voor Grande in de jaren sinds haar splitsing van Phillips! Ze heeft nu eeuwige liefde gevonden bij D alton Gomez, haar out-of-the-spotlight vriendje, die de vraag stelde tijdens de feestdagen van 2020 en haar een ring presenteerde die ze kon toevoegen aan haar geliefde lijst met ringen! Wat haar ex betreft, Graham Phillips richt zich momenteel op het vrijgezelle leven. Als hij een nieuwe liefde vindt, zal hij ongetwijfeld zijn vriendin Ariana zijn nieuwe vlam laten ontmoeten!

Aanbevolen: