Wat is er gebeurd tussen 'Riverdale's' Madelaine Petsch en Travis Mills?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen 'Riverdale's' Madelaine Petsch en Travis Mills?
Wat is er gebeurd tussen 'Riverdale's' Madelaine Petsch en Travis Mills?
Anonim

In 2020 voegden Madelaine Petsch en haar driejarige vriend, Travis Mills, zich bij de lange lijst van beroemdheden die ermee ophielden.

Nu de Covid-19-pandemie zijn lelijke kop opsteekt, werd quarantaine een mandaat in verschillende delen van de wereld. En de Riverdale-ster en haar ex-muzikant gingen uit elkaar op het hoogtepunt van de pandemie.

Een jaar later begon Madelaine met haar worsteling met haar geestelijke gezondheid, ongeveer rond de tijd dat ze zich afscheidde van Travis.

De beroemde exen zijn twee van de vele celebs die elkaar via hun DM hebben ontmoet, en dit stel was drie jaar samen. Op het moment van hun splitsing heeft Madelaine de breuk niet aangepakt en verschillende foto's van haar en haar ex verwijderd.

Travis kondigde echter het einde van de relatie aan in een lange Instagram-post waarin hij niets dan goede dingen te zeggen had over de Riverdale-ster en hun tijd samen.

Ze waren niet bang om hun liefde publiekelijk te tonen

Het is gemakkelijk om te vergeten dat als het op liefde aankomt, beroemdheden net als de rest van ons zijn. De meeste mensen zullen tot het uiterste gaan om de liefde van hun leven te vinden. Dat houdt ook in dat ze zichzelf naar buiten brengen.

Dat kan ook direct berichten sturen naar hun verliefdheid op sociale media. Platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter zijn geen datingsites, maar kunnen geweldige media zijn om contact te maken met mensen.

Madelaine en Travis behoorden tot de vele celebs die elkaar op sociale media ontmoetten. Travis nam contact op met Madelaine op Facebook na de première van de CW-hitshow Riverdale, waarvoor hij auditie had gedaan. Hoewel hij de rol aan Cole Sprouse verloor, weerhield dit hem er niet van om Madelaine een bericht te sturen om haar te feliciteren.

Dat was het begin van hun liefdesverhaal. Ze waren een geliefd koppel bij de fans en waren niet bang om over elkaar te praten op sociale media. Het duo deelde vaak schattige paar foto's van hen samen. Travis verscheen zelfs regelmatig op het YouTube-kanaal van Madelaine, tot grote vreugde van hun fans.

In een interview met Marie Claire gaf Petsch inzicht in haar relatie met Mills. Ze onthulde: "Ik ben aan het daten met een acteur genaamd Travis Mills. Ik ga over het algemeen niet naar het openbaar met relaties, maar het was een van die dingen waar, als je weet dat je het weet. En ik weet het met hem."

Hun breuk was vriendschappelijk

Soms is het gewoon niet de bedoeling. Na drie jaar samen gingen de twee hun eigen weg. Destijds bleef Madelaine moeder over de hele situatie. Het was Travis die de splitsing op zijn Instagram aankondigde.

De muzikant en acteur deelden een lange post, compleet met een schattige foto van hem en Madelaine.

Mills sprak zijn dankbaarheid uit voor zijn relatie met Petsch. Hun breuk was minnelijk en als zijn post iets is om op af te gaan, waren er geen harde gevoelens.

"Hoewel het me pijn doet, is onze reis tot een einde gekomen, ik meen het als ik zeg dat ik zo ongelooflijk dankbaar ben dat ik de afgelopen 3 jaar heb mogen delen met iemand die zo medelevend, slim en geweldig is als Madelaine. Het persoonlijke groei mogelijk gemaakt door onze tijd samen, ik zou voor niets willen ruilen."

Hoewel hun relatie voor het publiek misschien perfect leek, hadden de exen behoorlijk wat uitdagingen.

Travis merkte zelfs op: "Er is een enorm voorrecht om te kunnen doen wat we doen, maar er is een berg uitdagingen. Dat gezegd hebbende, we zaten er samen in … Ik heb zoveel geleerd over mezelf en het leven van die onvoorwaardelijke liefde en steun."

Travis zei verder dat hij nergens spijt van had en dat hij hun afbeeldingen niet van zijn account zou verwijderen. Trouw aan zijn woord blijven hun foto's op zijn Instagram staan.

"Terwijl ik mijn tranen tegenhoud, ben ik opgewonden om te zien wat je nu gaat doen. Ik zal je altijd steunen. Ik heb nergens spijt van."

De splitsing was moeilijk voor Madelaine

De breuk was misschien minnelijk, maar dat betekent niet dat het minder pijn deed. Een jaar na hun breuk vertelde Petsch over het ervaren van geestelijke gezondheidsproblemen tijdens de pandemie. De tijdlijn viel samen met haar scheiding van Travis.

In een interview, met Flaunt, onthulde de Riverdale-ster dat haar geestelijke gezondheid op een historisch dieptepunt was. Gelukkig voor haar had ze steun - haar beste vriend trok bij haar in tijdens de moeilijke periode in haar leven.

"Mijn geestelijke gezondheid was op een historisch dieptepunt. Elke dag was zeker een uitdaging, en therapie was absoluut de sleutel voor mij om gezond te blijven."

Ze voegde eraan toe: "Mijn beste vriend is bij mij ingetrokken en dat was een enorme verandering voor mijn geestelijke gezondheid. Ik vond manieren om creatief te zijn terwijl ik positief bleef en boeken las. Ik las dit boek genaamd Vibrate Higher Daily, en het gaat eigenlijk over hoe je positiviteit uitstra alt. En ik vond meer boeken om me te helpen navigeren."

In 2021 zou Madelaine een relatie hebben met Olympisch schermer Miles-Chamely Watson. Hoewel, tot nu toe, geen van beide partijen de geruchten heeft bevestigd.

Aanbevolen: