De waarheid over de schildervaardigheden van North West

Inhoudsopgave:

De waarheid over de schildervaardigheden van North West
De waarheid over de schildervaardigheden van North West
Anonim

Ok, we snappen het. Kim Kardashian is trots op al haar kinderen, vooral op de 7-jarige North West. Dus in februari post Kim K. trots op Instagram een foto die volgens haar de beginnende fashionista North West heeft geschilderd. Het enige is dat sommigen zeiden dat het gewoon te goed was om door een 7-jarig kind te zijn gedaan.

In feite, in een wereld die werd afgesloten door de pandemie en getraumatiseerd door het afschaffen van Keeping Up With the Kardashians, ging het hele ding wel of niet viraal, met sommige mensen in de "I'm een gelovige"-kamp en sommige mensen aan de "No Way"-kant. En het werd een tijdje behoorlijk smerig.

En sommigen vergeleken de inspanningen van North zelfs met die van de legendarische Bob Ross, die The Joy of Painting voor altijd op PBS presenteerde. Rembrandt, dat was hij niet. Maar hij maakte ambachtelijke landschappen en had een passie om anderen te leren schilderen.

Er zijn sterke meningen aan beide kanten van de kloof, met soms egocentrische Kim Kardashian die luid opkomt voor North en haar talent.

Dus, wat is de waarheid? Zou Noordwest zo'n beeld hebben kunnen schilderen?

Laten we eens kijken en zien. Houd gewoon een open geest.

No Way Camp

Dus, in februari, de trotse moeder die ze is, plaatst Kim Kardashian op haar Instagram Story-pagina een landschap dat volgens haar is geschilderd door haar kleine bundel van vreugde, North West.

"Mijn kleine kunstenaar North," zei ze eenvoudig. Maar het enige was dat het zo goed was dat velen twijfelden of de 7-jarige het had kunnen schilderen. Sommigen zeiden zelfs dat het enige dat ze aan het schilderij heeft bijgedragen, haar handtekening in de hoek was. "Ik zou moeten werken, maar ik kan niet stoppen met denken aan hoe North West dit niet heeft geschilderd", tweette een persoon naast een screenshot van het schilderij. North werd zelfs vergeleken met de legendarische kunstenaar Bob Ross, de gastheer van PBS' The Joy of Painting gedurende vele, vele jaren."Het kind van Kim Kardashian heeft dit niet geschilderd", twitterde een ander. “Je kunt zelfs de photoshop-handtekening zien. En zelfs als je dat niet deed, is het Kim K, dus je moet alles wat ze zegt met een flinke lepel zout nemen.' Kim, ongebruikelijk voor haar, zweeg een korte tijd. Toen barstte de dam. Ze plaatste een tirade op Instagram Story: “Mijn dochter en haar beste vriendin hebben een serieuze olieverfcursus gevolgd waar hun talenten en creativiteit worden aangemoedigd en gekoesterd. North werkte ongelooflijk hard aan haar schilderij, dat enkele weken in beslag nam… Hoe durf je kinderen geweldige dingen te zien doen en ze dan te beschuldigen dat ze NIET geweldig zijn!?!?!'Kom op jongens, het is tenslotte maar een schilderij! Sociale media kunnen een beetje eng worden. Ze is gewoon een schattig kind.

De gelovigen

North heeft les gehad van de Los Angeles tekenleraar Celeste Astor Frederickson. Ze heeft een goede reputatie als getalenteerde en gestructureerde lerares. Alle rijke en beroemde L. A. celebs zien haar als de favoriete tekenleraar. Kortom, al haar studenten blijken keer op keer hetzelfde soort schilderij te zijn. schilderen. Ze plaatste zelfs een foto van haar kunst. En het leek erg op de inspanningen van North West.

Zei de fan over Celeste: "Ze had een studio in Agoura Hills [in Californië] en ik volgde daar lessen van ongeveer 6 tot 8 jaar oud samen met mijn zus. Celeste gaf les aan alle leeftijden. Ik heb zelfs de middelbare school gezien kinderen in haar studio."

De voormalige leerling zei dat Frederickson een gestructureerde aanpak gebruikte, waarbij hij de leerlingen één vaardigheid tegelijk leerde. Ze zei ook dat, terwijl Celeste advies en suggesties gaf, de studenten "100%… al het werk" deden."

Celeste's eigen dochter Camryn deed haar twee cent waard en zei: "Mijn moeder leerde me schilderen… en ze leerde North schilderen…"

Per slot van rekening, hield Camryn vol, haar moeder gaf al zo'n 30 jaar kunstles en dat iedereen die naar haar klas komt "met exact hetzelfde schilderij begint als ze beginnen".

Neem dat je twijfelaars

De mensen die het inmiddels overleden Bob Ross-museum beheren, hebben Miss North West geëerd met een uitnodiging om het Ross-museum te bezoeken. Volgens msn.com waren ze "opgewonden" door de artistieke prestaties van North en wilden ze dat ze langskwam voor een bezoek. Wie weet, misschien zullen de inspanningen van North een tijdje in het Ross-museum blijven hangen.

En het vonnis? Als we kijken naar Celeste Astor Frederickson's lange geschiedenis van lesgeven in kunst en het feit dat Kim K. beweert dat het North weken en weken kostte om het schilderij te voltooien, denken we dat het heel goed mogelijk is dat de 7-jarige North haar "meesterwerk" schilderde. Studenten zijn tenslotte uit het houtwerk gekomen om Fredericksons lof te zingen en zelfs foto's te maken van soortgelijke schilderijen die ze op North's leeftijd maakten.

We moeten zeggen, we zijn gelovigen.

Aanbevolen: