Fans denken dat Madonna's video een voorbode is van een verontrustende toekomst voor haar tweeling

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Madonna's video een voorbode is van een verontrustende toekomst voor haar tweeling
Fans denken dat Madonna's video een voorbode is van een verontrustende toekomst voor haar tweeling
Anonim

Madonna's Instagram-feed is gevuld met familievideo's en foto's, en het is duidelijk dat ze veel quality time doorbrengt met al haar kinderen. Ze zijn op vakantie geweest en hebben skateboardafspraakjes gehad, en natuurlijk zijn het Madonna's kinderen, dus ze hebben zeker genoten van hun deel van de dansfeesten thuis.

Een recente video die op haar Instagram-account is geplaatst, suggereert echter dat er problemen kunnen komen. Ze plaatste een clip van haar dochters, Stella en Estere, terwijl ze bezig waren met wat aanvankelijk normaal spel leek voor hun leeftijd. Dat veranderde echter vrij snel en fans waren absoluut niet onder de indruk.

Toen de meisjes een rollenspel begonnen te spelen, werd hun gedrag onmiddellijk bekritiseerd door fans die naar Instagram gingen om hun zorgen te uiten.

De kleine dames

Veel fans vonden het gedrag van deze kleine dames zowel ongepast als onsmakelijk, waardoor fans zich afvroegen aan wat voor soort invloeden ze thuis werden blootgesteld.

De video begon met de kleine meisjes gekleed in volwassen kleding en haar dat in felle kleuren was geverfd. Als de telefoon gaat, rolt een van de tweeling heel brutaal met haar ogen en zegt dat dit "de echt irritante persoon" is die blijft bellen, en gaat dan verder om haar zus te begroeten. Het gesprek tussen hen benadrukt het gebruik van zeer volwassen taal, en het gesprek eindigt met een sarcastische opmerking van een van de tweeling; "Ik haat jou ook."

De jonge, 8-jarige meisjes gaan zitten en worden prompt bediend door servers die hen twee grote koffies brengen. Een van de meisjes pakt haar telefoon en sms't haar 'vriendje' en terwijl ze typt, leest ze haar bericht hardop voor en zegt; "Hey schat, ik wil niet meer bij je zijn", en de clip eindigt met beide meisjes die pretentieus met hun vingers knippen en zeggen "dames met een houding."

Fans zijn totaal niet onder de indruk

Madonna's bijschrift bij deze video luidt: "Quarantine Coffee Talk", en het leek in eerste instantie alsof dit een leuke clip zou zijn, maar fans hebben er helemaal niet positief op gereageerd. Sommigen hebben geschreven om te zeggen; "Misschien een beetje te vroeg voor hun leeftijd? Lijkt vreemd," en "Hoe oud zijn deze meisjes en wat voor gedrag is dit????"

Andere fans schreven om te zeggen dat het leek alsof ze gewoon speelden zoals kleine meisjes doen, maar fans duwden die opmerkingen terug door te zeggen dat spelen één ding is, maar de houding die ze tonen is een duidelijke indicatie dat ze houden zich niet bezig met activiteiten die geschikt zijn voor kinderen.

Een fan zei: "Wauw, wat gebeurt er in Madonna's huis, wat leert ze hen?" Blijkbaar vonden ze deze video niet zo schattig als Madonna dacht dat hij was.

Aanbevolen: