Reese Witherspoon deelt verjaardagshulde voor haar dochter en fans zeggen dat ze een 'tweeling' zijn

Inhoudsopgave:

Reese Witherspoon deelt verjaardagshulde voor haar dochter en fans zeggen dat ze een 'tweeling' zijn
Reese Witherspoon deelt verjaardagshulde voor haar dochter en fans zeggen dat ze een 'tweeling' zijn
Anonim

Reese Witherspoon deelde een schattig eerbetoon aan haar dochter Ava.

Rom-com-koningin en Legally Blonde-ster Reese Witherspoon ging naar Instagram om haar dochter Ava op haar verjaardag te wensen. De actrice schreef een speciaal bijschrift voor haar 'lieve kleine meid' die vandaag 22 wordt.

Witherspoon plaatste een foto van haar dochter op haar grote dag, en de fans van de acteur zijn geschokt door de gelijkenis tussen het moeder-dochterduo. Fans hebben altijd geloofd dat Ava op haar moeder lijkt, maar na het zien van deze foto hebben ze ze "tweeling" genoemd!

Zijn Reese en haar dochter een tweeling?

De actrice schreef een lief bericht voor de 22-jarige in haar bijschrift, stromend over hoe ze in de loop der jaren is uitgegroeid tot een buitengewoon persoon."Gelukkige verjaardag aan mijn lieve kleine meid…excuseer me… ik bedoel mijn volwassen dochter!!! Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op je ben."

Reese voegde verder toe: "Je bent uitgegroeid tot een buitengewoon persoon die zoveel geeft om de wereld om haar heen. Ik heb zoveel geluk dat je mijn leven verlicht. Ik hou van je, Ava!!"

Op het eerste gezicht dachten fans dat Witherspoon een throwback-foto van zichzelf deelde, en pas bij het lezen van het bijschrift beseften ze dat het haar dochter was! De gelijkenis van de moeder-dochter is griezelig en Ava lijkt veel op haar stermoeder uit haar rom-com-dagen.

Misschien is het het lange blonde haar, of de gelijkenis tussen hun gelaatstrekken? Hun doordringende blauwe ogen? Geen wonder dat fans denken dat ze een tweeling zijn!

"Dacht dat jij het was…", schreef een fan in de comments.

"Omg letterlijke tweeling!!!" een ander gedeeld.

"dochter?? meer als een tweeling om eerlijk te zijn, " lees een opmerking.

"Dacht dat dit Reese was voordat ik het bijschrift las!!" zei een gebruiker.

"Wauw! Lijkt precies op jou, heb je een xerox-machine gebruikt?" grapte een fan.

Reese en haar dochter Ava Philippe delen een hechte relatie en poseren vaak samen voor foto's, waardoor hun fans een kijkje kunnen nemen in hun schattige familie. Witherspoon deelt ook een zoon, de 17-jarige Deacon, met haar ex-man Ryan Phillipe.

Witherspoon was negen jaar getrouwd met Philippe, voordat het paar besloot uit elkaar te gaan. Sinds 2011 is de actrice getrouwd met Jim Toth, die ze naar verluidt ontmoette op een feestje na haar breuk met ex-vriend Jake Gyllenhaal.

Aanbevolen: