20 Hilarische Game of Thrones-memes die bewijzen dat de Starks niet weten wat ze doen

Inhoudsopgave:

20 Hilarische Game of Thrones-memes die bewijzen dat de Starks niet weten wat ze doen
20 Hilarische Game of Thrones-memes die bewijzen dat de Starks niet weten wat ze doen
Anonim

Zeg wat je wilt over het laatste seizoen van Game of Thrones, maar één ding is zeker: je kon niet anders dan van de Starks houden. Maakt niet uit wat. Maar ook al was dat het geval, het v alt niet te ontkennen dat Huis Stark en zijn bewoners niet altijd de beste beslissingen hebben genomen.

In feite leek het vaak alsof ze geen idee hadden wat ze aan het doen waren. De ene slechte beslissing zou gewoon tot de andere leiden totdat ze allemaal zo ellendig waren als maar kon. Maar gelukkig hebben we, in plaats van stil te staan bij hun slechte beslissingen, memes om ons te helpen ze te begrijpen.

De Starks zijn misschien wel de favorieten van de fans, en ze nemen misschien ook enkele van de slechtste beslissingen die we ooit hebben gezien, maar we kunnen nu tenminste lachen om hun fouten. Hier zijn 20 hilarische Game Of Thrones-memes die bewijzen dat de Starks niet weten wat ze doen.

20 De Starks staan op het punt om slechte beslissingen te nemen

Afbeelding
Afbeelding

Aan het begin van Game of Thrones waren de Starks een sterk huis, evenals een grote en hechte familie. Toen brak alles los en één voor één begonnen de Starks enorm te lijden.

Veel van hun pijn kwam van een slecht beoordelingsvermogen en slechte beslissingen die werden genomen. Als de leden van de familie Stark even de tijd hadden genomen om de gevolgen van hun acties te beoordelen, waren ze misschien niet in de puinhoop terechtgekomen waarin ze zich bevonden.

19 Rickon zou gezigzagd moeten hebben

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de beruchte Battle of the Bastards heeft Ramsay Bolton de broer van Jon Snow, Rickon, bevrijd van zijn gevangenschap. Maar het was allemaal maar een spelletje voor hem, om Jon een boost te geven.

Omdat Rickon, toen hij eenmaal was vrijgelaten, naar Jon moest rennen terwijl Ramsay pijlen op hem schoot. Als hij echter had gezigzagd, had zijn leven mogelijk kunnen worden gered, omdat hij geen gemakkelijk doelwit zou zijn. In plaats daarvan rende hij in een rechte lijn en dat was het einde van Rickon zoals we hem kenden. Het gezicht van Lyanna Mormont in deze meme beschrijft perfect onze gedachten hierover.

18 Sansa kan geen geheim bewaren

Afbeelding
Afbeelding

Ned Stark, de patriarch van de familie Stark, hield een enorm geheim voor iedereen dat pas veel later na zijn overlijden werd onthuld. Jon Snow is eigenlijk Aegon Targaryen, de zoon van Lyanna Stark en Rhaegar Targaryen, en Ned wist dit omdat zijn zus hem de waarheid vertelde vlak voordat ze stierf.

Maar toen Sansa deze waarheid van Jon hoorde, zwoer ze hem dat ze het aan niemand zou vertellen. Niet lang na deze onthulling ging ze echter rechtstreeks naar Tyrion en begon een reeks gebeurtenissen die alles zou veranderen. Kortom, je kunt Sansa Stark nooit een geheim toevertrouwen.

17 De koning in het noorden is niet meer

Afbeelding
Afbeelding

Wie zou de hartverscheurende aflevering met de tragische Rode Bruiloft kunnen vergeten? Walder Frey had de Starks verraden ten gunste van de Lannisters. Hierdoor was de koning in het noorden – Robb Stark – getuige van het overlijden van zijn vrouw en ongeboren kind, net voordat hij ook werd vermoord.

Dit was omdat hij zijn hart volgde in plaats van zich alleen te concentreren op het wreken van zijn vader en het nemen van de IJzeren Troon. Liefde was echt zijn ondergang.

16 Hij weet niets

Afbeelding
Afbeelding

Ygritte, de Wilding waaraan Jon Snow vroeger gehecht was, maakte heel duidelijk dat hij niets wist toen de vrije mensen Castle Black aanvielen.

Als Olly een pijl door Ygritte schiet, mompelt ze de beroemde regel: "Je weet niets, Jon Snow" nadat hij probeert te zeggen dat ze naar hun grot zullen terugkeren.

In deze hilarische meme laat het in grafiekvorm zien hoe weinig Jon Snow weet. Hij weet blijkbaar echt niets.

15 Catelyn moet Jon met rust laten

Afbeelding
Afbeelding

Catelyn Stark en Jon Snow hadden op zijn zachtst gezegd altijd een omstreden relatie. Ze verachtte hem omdat hij de bastaard van haar man was, Ned Stark. Ook al kennen we nu de waarheid – dat hij eigenlijk een oom van Jon is – was Catelyn hier niet van op de hoogte.

Dus ze behandelde hem vreselijk. Maar zelfs als hij Neds bastaard was, had hij er niets over te zeggen. Dus waarom zou je hem als afval behandelen terwijl hij een goed mens was?

14 Arya gaat haar eigen weg

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen 8 van GoT onthulde Jon zijn ware identiteit als Aegon Targaryen aan zijn familie, de enige die hij ooit had gekend. Zijn mede-Stark-broers en zussen, waaronder Arya, hadden hem net eerder verteld dat zij de laatste van de Starks waren. De vier broers en zussen moesten bij elkaar blijven, althans volgens Arya.

Maar letterlijk, direct daarna verliet Arya Winterfell met The Hound, op haar eigen missie naar King's Landing om Cersei te verslaan. Haar toewijding aan haar familie leek op dat moment van korte duur.

13 Wat doet Bran eigenlijk?

Afbeelding
Afbeelding

Jon Snow staat misschien bekend om het feit dat hij niets wist, maar dat weerhield hem er nooit van om te vechten voor wat juist was, ongeacht de gevolgen.

Toch, Bran is de Three-Eyed Raven en lijkt niets te doen. Tijdens een groot deel van seizoen 8 leek hij gewoon strategisch rond Winterfell te zijn geplaatst om naar mensen te staren in plaats van iemand te vertellen wat ze moesten doen. Voor een alwetend mens helpt hij niet veel.

12 Ned had een gevechtsproef moeten doen

Afbeelding
Afbeelding

Toen Ned aan het einde van seizoen 1 van de show ten onrechte werd beschuldigd van verraad en ter dood werd veroordeeld, leek hij geen uitweg te hebben. Maar blijkbaar was hij vergeten dat hij, net zoals Tyrion deed tijdens zijn eigen proces, in plaats daarvan terecht kon eisen.

Als hij dat had gedaan, had hij misschien een kans gehad om de beschuldigingen te overleven. In plaats daarvan veroordeelden ze hem tot zijn ondergang en voerden die zin vrijwel onmiddellijk uit. Dan had hij het een en ander kunnen leren van Tyrion.

11 The Stark Kids zouden beter moeten weten

Afbeelding
Afbeelding

De Starks-kinderen kunnen zeer intelligent en sluw zijn wanneer ze dat willen, maar soms nemen ze ronduit belachelijke beslissingen. Het is bekend dat er " altijd" een Stark moet zijn in Winterfell.

Toch, helemaal aan het einde van seizoen 8, toen ze het lot van Jon beslisten, en ook wie de koning of koningin van Westeros zou worden, waren alle Starks in King's Landing. Dat was waarschijnlijk niet de slimste beslissing na alle wandaden die de Starks in King's Landing door de jaren heen waren overkomen.

10 Ghost verdient beter van Jon

Afbeelding
Afbeelding

In het laatste seizoen van GoT begon Jon in de buurt te komen van een van de draken van Daenerys, Rhaegal. Niet lang daarna, toen hij Winterfell verliet om te vechten voor zijn koningin in King's Landing, liet hij Ghost achter. Het moest ook blijvend zijn, en hij nam niet eens fatsoenlijk afscheid.

Deze meme geeft perfect weer hoe Jon zich gedroeg met zijn schrikwolf. Nadat hij een paar keer op Rhaegal had gereden, leek het erop dat alle verbondenheid die hij met Ghost had opgebouwd voorbij was. Arme Geest.

9 Vertrouw Sansa niet

Afbeelding
Afbeelding

Sansa Stark was absoluut een van de sterkste personages. Ze onderging een prachtige evolutie tot de vrouw die ze werd in de loop van de serie. Maar ze is ook niet zo goed in het bewaren van geheimen, vooral niet als het gaat om de verbetering van haar mensen.

Op het moment dat Jon zijn grote geheim over zijn identiteit zou onthullen, was het duidelijk dat Sansa niet wilde zweren dat ze het aan niemand zou vertellen. Deze meme laat op hilarische wijze zien dat ze "mompelt" haar instemming om het te zweren in plaats van het alleen maar te zeggen. We zouden het niet aan haar voorbij laten gaan om dat te doen.

8 Nauwelijks Starks overleefden

Afbeelding
Afbeelding

Huis Stark stond na een tijdje niet bekend om hun grote overlevingspercentage. Dit is meer dan duidelijk als je kijkt naar het verschil in de familie van seizoen 1 tot seizoen 7. Tegen die tijd waren het alleen Arya, Sansa, Bran en Jon die het overleefden.

Het is triest dat zovelen in de familie aan hun einde kwamen, maar deze vier hebben in ieder geval de seriefinale overleefd.

7 Zemelen zijn niet normaal

Afbeelding
Afbeelding

Bran was in de loop van de 8 seizoenen die GoT uitzond een van de sociaal onhandigste en meest schokkende personages geworden. Dit was voor een groot deel omdat hij de Three-Eyed Raven werd.

Het maakte alwetend en voelde emoties niet op dezelfde manier als andere mensen. Hij staarde ook naar mensen - veel. Dus iemand nam hilarisch deze scène uit The Babadook waar ze tegen haar zoon schreeuwt: "Waarom kun je niet gewoon normaal zijn?!" maar in plaats daarvan is het Bran waar ze tegen schreeuwt.

Geloof ons, we vroegen ons hetzelfde af.

6 Jon zou Dany niet moeten kussen

Afbeelding
Afbeelding

Game of Thrones was er behoorlijk aan gewend dat familierelaties romantisch werden, hoe verontrustend ze ook zijn. Maar Jon Snow was dat soort dingen niet gewend.

Dus voordat hij wist dat hij bloedverwant met Daenerys was, waren ze al romantisch samen. En Drogon leek dit te voelen. Misschien ging deze blik die hij Jon gaf tijdens de première tijdens het zoenen van Dany meer over proberen de olifant in de kamer aan te spreken over hun familierelaties door hem te laten weten wie Dany eigenlijk voor hem was.

5 Vertrouw nooit, ooit op Littlefinger

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grootste fouten van Ned Stark was ooit het vertrouwen van Petyr Baelish a.k.a. Littlefinger. Natuurlijk kwamen we er in de loop van de tijd steeds meer achter hoezeer niemand hem ooit zou moeten vertrouwen. Maar Ned was een slimme man, en als Littlefinger je waarschuwt hem niet te vertrouwen, en dat doe je toch, dan is dat een probleem.

Dat is precies waarom het Ned niet had moeten schokken dat Littlefinger hem in de eerste plaats verraadde, zoals geïllustreerd door deze meme.

4 De Starks zijn niet zo moeilijk te doden

Afbeelding
Afbeelding

Jon Snow maakte een onhandige opmerking tegen zijn broer, Robb, in de begindagen van GoT dat de Starks "moeilijk te doden zijn". Hij wist niet hoe erg hij het bij het verkeerde eind had.

Ned, Catelyn, Rickon, Robb en vele anderen die verbonden zijn met de Starks verloren hun leven, en vrij gemakkelijk ook. Ygritte had gelijk. Jon Snow weet echt niets.

3 Jon rijdt te graag op die draak

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl iedereen zich voorbereidde op de Slag om Winterfell en de strijd tegen de Nachtkoning en zijn leger van de doden, was Jon anders in beslag genomen.

We zagen de rest van de Starks, de Unsullied, de Dothraki en de rest van het noorden zich allemaal voorbereiden op de oorlog. Maar Jon was weer bij Dany op haar draak, Rhaegal. Je zou denken dat hij liever zelf op het slagveld staat, midden in de strijd. In plaats daarvan reed hij weer op de verdomde draak.

2 Bran moet stoppen met naar mensen staren

Afbeelding
Afbeelding

In de eerste paar afleveringen van seizoen 8, in het bijzonder, werd Bran meerdere keren gezien terwijl hij gewoon naar mensen op de binnenplaats van Winterfell staarde.

Het was onmiskenbaar griezelig en de personages vroegen zich af wat hij aan hen zag, nu hij de Three-Eyed Raven was en alles kon zien.

Nogmaals, met al die kennis die Bran had, vragen we ons af waarom hij er niet meer mee deed.

1 Arya zou niet moeten proberen haar vader te zijn

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens Arya's reis om Niemand te worden, begon ze steeds meer op haar vader te lijken. Ironisch genoeg was het hele punt dat ze een huurmoordenaar werd en "Niemand" om de ondergang van haar vader te wreken. Ze had zelfs een hitlijst.

Maar op het moment dat ze op haar vader begon te lijken, werd ze aangevallen en stierf ze bijna aan haar verwondingen. Een andere moordenaar kreeg de opdracht om haar te verslaan en stak haar midden op straat neer. Gelukkig heeft ze het overleefd, maar misschien is er een reden waarom ze haar vader niet te veel zou moeten navolgen.

Aanbevolen: