Billie Eilish is "erg bang" om documentaires met de wereld te delen

Billie Eilish is "erg bang" om documentaires met de wereld te delen
Billie Eilish is "erg bang" om documentaires met de wereld te delen
Anonim

Billie Eilish dropte donderdag nog een teaser op Instagram, waarin ze haar angsten voor de release van haar nieuwe documentaire: The World’s A Little Blurry besprak. Fans kunnen hun opwinding over de aankomende film, die op 26 februari op AppleTV+ aankomt, nauwelijks bedwingen.

“Er staan bepaalde dingen in het document die ik nooit van plan was te delen met de wereld. Er zijn veel dingen die erg traumatisch voor me waren waarvan niemand wist dat ze aan de hand waren', onthulde Billie. 'Je weet dat mijn familie het nauwelijks wist. Het is een beetje afschuwelijk om te denken dat miljoenen mensen er toegang toe hebben, maar het is goed.”

The World's A Little Blurry zal het publiek een intieme kijk geven op het leven van de zangeres en haar opkomst tot roem. De trailer toont clips van Billie in haar slaapkamerstudio, die samen met haar broer Finneas aan haar debuutalbum werkt. De documentaire biedt een kijkje achter de schermen in het persoonlijke leven van de 19-jarige zangeres. Eilish liet doorschemeren: "Ik denk dat het cool is voor mensen om een andere kant te zien waarvan ze de hele tijd niet wisten dat ze er was."

Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de komst van The World's A Little Blurry, sinds in oktober 2020 geruchten over de documentaire de ronde deden. Vorig jaar liet Billie ook doorschemeren dat er een nieuw album op komst was in een reeks Instagram stories zeggen: "Ik ga je een nieuw tijdperk geven, ik heb aankondigingen te doen. Ik heb wat sht uit te brengen."

Billie zegt dat ze "nerveus, erg nerveus… erg bang" is om haar nieuwe documentaire aan de wereld te laten zien. Over iets meer dan een week is het wachten op The World's A Little Blurry eindelijk voorbij.

Aanbevolen: