Miley Cyrus bewaart drugs in een 'Hannah Montana'-cd-doosje, want niemand is perfect

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus bewaart drugs in een 'Hannah Montana'-cd-doosje, want niemand is perfect
Miley Cyrus bewaart drugs in een 'Hannah Montana'-cd-doosje, want niemand is perfect
Anonim

Ze is gewoon Miley! Met een ongelooflijk willekeurige IG-fotodump gaf Miley Cyrus fans net een kijkje in wat ze de laatste tijd in quarantaine heeft gedaan.

Miley is al eerder open geweest over haar liefde voor bepaalde stoffen - haar moeder en zus hebben zelfs een podcast genaamd 'Sorry We're Stoned' - maar het komt zelden voor dat ze haar eigen drugsgewoonten documenteert zoals ze deed op de foto dump's eerste foto:

Kijk weg, Billy Ray

Miley's post begint met een opname van haar cd-doosje voor het album 'Hannah Montana 2', maar je kunt niet veel van haar gezicht zien. Het wordt verduisterd door het soort bladgroen waar Snoop Dogg en Martha Stewart het meest van houden.

"Dat is een goed gebruik voor oude cd's", grapte een volger in het commentaargedeelte van Miley's post. YouTuber Hannah Meloche voegde toe: "Dit is savage", en anderen waren het niet eens met Miley's misleidende bijschrift en schreven: "Dat is beslist geen kattenkruid [huil-lach-emoji's], ik wou dat ik er wat van had."

Her Photo Dump Had Vintage Party Pics

De foto's die op de eerste foto volgden, worden steeds vreemder. Van een foto van zichzelf in een klein leren vestje tot onverklaarbare groene en gouden Renaissance-laarzen en nog veel meer, fans waren in de war maar vonden het geweldig.

Veel van de afbeeldingen hadden een throwback-thema, zoals een van Keith Richards van de Rolling Stones die eruitzag alsof hij aan het rollen/stoned was. Miley uit het Hannah-tijdperk verschijnt opnieuw in een flirterige selfie die Miley lijkt te hebben geveegd van iemands oude Tumblr-account (watermerk en zo).

Baby Miley lijkt niet veel op de Miley van vandaag, die op de volgende foto verschijnt met haar blonde harder en talloze armtatoeages. Meisje heeft ons al verteld dat ze niet getemd kan worden!

Miley bleef eigenlijk binnen

Terwijl de fotodump een wilde nacht suggereert, bewees Miley's IG-verhaal dat ze gewoon thuis aan het ontspannen was en aan zelfzorg deed. Een foto van de albumhoes voor Charelle's nummer 'Saturday Love' uit 1985 toonde Miley's volgers van het soort chille vibes waar ze van genoot.

Een foto van Miley die een gezichtsmasker droeg in haar badkuip, had de woorden 'Ik heb officieel gefaald voor de zaterdaggoden' op de onderkant getypt (bijgesneden in de foto hierboven, vanwege de naaktfactor). Ziet eruit als een behoorlijk goede zaterdag, niet?

Aanbevolen: