Welke van Jennifer Lopez' exen grapte dat 'ze een groot geheim bewaart'?

Inhoudsopgave:

Welke van Jennifer Lopez' exen grapte dat 'ze een groot geheim bewaart'?
Welke van Jennifer Lopez' exen grapte dat 'ze een groot geheim bewaart'?
Anonim

In Hollywood zijn er een select aantal sterren die niets verkeerd lijken te kunnen doen. Ongetwijfeld een van die acteurs, van buitenaf, die erin kijkt, lijkt altijd alsof alles van Jennifer Lopez's rug rolt. Lopez speelde bijvoorbeeld in een verrassend lange lijst van films die over het algemeen als stinkers worden beschouwd, maar ze heeft dat allemaal overwonnen om een zeer rendabele acteur te blijven.

Nadat ze jarenlang in de schijnwerpers heeft gestaan vanwege alle geweldige dingen die ze heeft bereikt, lijdt het geen twijfel dat Jennifer Lopez al tientallen jaren een steunpilaar van de roddelbladen is. Immers, telkens wanneer Lopez een romantische relatie met iemand aangaat, behandelt de pers die relatie ademloos. Hoewel het veilig lijkt om aan te nemen dat Lopez graag zou hebben dat de paparazzi en de roddelbladen haar de rest van haar leven met rust zouden laten, lijkt ze de druk zo goed als iedereen aan te kunnen.

Jennifer Lopez Rode Loper
Jennifer Lopez Rode Loper

Natuurlijk, elke keer dat een van Jennifer Lopez' relaties de focus van de roddelbladen is geworden, wordt haar partner ook onder de loep genomen. Desondanks is een van haar voormalige partners erin geslaagd zijn gevoel voor humor over de situatie te behouden. De ex in kwestie maakte zelfs een grapje over Lopez die jaren nadat ze uit elkaar gingen een groot geheim achterhield.

Jennifers relatiegeschiedenis

De afgelopen jaren hebben veel mensen in de pers veel aandacht besteed aan de relatie van Jennifer Lopez met Alex Rodriguez. Toen er bijvoorbeeld berichten waren dat Lopez en A-Rod mogelijk uit elkaar zijn gegaan in het begin van 2021, werd alles wat de twee sterren in het openbaar deden onderzocht in de hoop aanwijzingen te vinden voor hun relatiestatus. Erger nog, toen Rodriguez en Lopez allebei naar voren kwamen en zeiden dat ze nog steeds bij elkaar waren, beschuldigden sommige mensen Lopez ervan het uiteenvallen in scène te zetten om een film te promoten. Het maakt niet uit dat ze dat soort dingen niet hoeft te doen, omdat alles wat ze doet toch de aandacht trekt.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Aangezien Alex Rodriguez en Jennifer Lopez nog steeds een stel zijn, lijdt het geen twijfel dat hij niet degene is die grapte dat ze een groot geheim had. Lopez is in het verleden echter in verband gebracht met andere mannen, dus er zijn nog steeds verschillende mensen die die grap zouden kunnen maken. In het verleden had Lopez bijvoorbeeld een relatie met Diddy, Ben Affleck, Marc Anthony en Drake. Ze lijken allemaal om een andere reden potentiële boosdoeners, het zijn grote sterren, dus het is gemakkelijk voor te stellen dat ze met de pers praten en daarbij naar Lopez worden gevraagd.

De grappenmaker

In mei 2021 poseerde Jennifer Lopez voor de cover van InStyle en op de pagina's van het tijdschrift werd ze geprofileerd. Als onderdeel van dat artikel reikte het tijdschrift contact met verschillende van Lopez' spraakmakende vrienden en vroeg hen om opmerkingen over de extreem getalenteerde zanger en acteur. Onder alle mensen die naar Lopez werden gevraagd, dook haar ex-verloofde Ben Affleck op en hij maakte grapjes over het enige waarvan hij dacht dat het kon verklaren dat Jennifer er nog zo jong en levendig uitzag.

“Waar bewaar je de fontein van de jeugd? Waarom zie je er hetzelfde uit als in 2003 en het ziet er een beetje uit alsof ik in de 40 ben … op zijn best?" In antwoord op Afflecks grappende vraag antwoordde Lopez aanvankelijk ernstig: "Ik heb geen [schoonheids]geheimen". Daarna ging ze snel over op het praten over het gevoel voor humor van Affleck. “Ben is grappig! Hij ziet er ook nog best goed uit.”

Ernstig verdriet

Na het heen en weer lezen van Ben Affleck en Jennifer Lopez voor dat artikel, was het hartverwarmend om te zien dat ze echte genegenheid voor elkaar toonden. Immers, tijdens een gesprek met Vanity Fair in 2017, onthulde Lopez dat het haar twee jaar kostte om te herstellen van hun breuk en hoe "uitgeroeid" Gigli, een film die ze samen maakten, was.“Mijn relatie vernietigde zichzelf in het bijzijn van de hele wereld. Het duurde twee jaar voordat ik mezelf weer oppakte.”

Jennifer Lopez Sad
Jennifer Lopez Sad

Bovenop wat Jennifer Lopez aan Vanity Fair vertelde, was ze in haar memoires "True Love" uit 2014 nog openhartiger over hoe diepbedroefd ze was nadat zij en Ben Affleck uit elkaar waren gegaan. "Het voelde alsof mijn hart uit mijn borstkas was gerukt." Gezien het gecharmeerde leven dat Lopez lijkt te leiden, zullen sommige mensen misschien verbaasd zijn dat ze zo werd vernietigd door een breuk. Ze is echter een mens net als de rest van ons en iedereen zal ongetwijfeld erg van streek zijn als ze iemand verliezen van wie ze houden.

Aanbevolen: