Madonna heeft altijd al met deze artiest willen werken

Madonna heeft altijd al met deze artiest willen werken
Madonna heeft altijd al met deze artiest willen werken
Anonim

Ja, Madonna is een wereldwijde superster. Maar dat betekent niet dat ze geen totale fangirl is voor andere acts, of acteurs, wat dat betreft.

Om te beginnen is Madge een enorme fan van één 'Game of Thrones'-ster, zozeer zelfs dat omstanders zich ongemakkelijk voelden toen ze samen aan het chillen waren op een awardshow. Maar haar interesses reiken verder dan tv, helemaal terug tot het elektronische tijdperk van de jaren '90.

Talloze muzikanten noemen Madonna als hun inspiratiebron, maar Madonna heeft één artiest waar ze altijd ontzag voor heeft gehad. En zeven jaar geleden ging ze naar Reddit om erover te praten.

In een AMA met fans vroeg een Redditor Madge of ze ooit zou samenwerken met een specifieke artiest. Maar de vraag was genesteld in een suggestie dat Pharell Williams ook de samenwerking onderschreef. Het voorstel was dat Daft Punk voor Madonna zou produceren.

Briljant idee, was het eens, Madonna, die zei: "Ik zou heel graag met Daft Punk willen werken." Ze vervolgde die opmerking met: "Ik wacht gewoon tot ze me terugbellen."

Fans hadden een bal met de suggestie en waren het erover eens dat Madonna en Daft Punk (bestaande uit Guy-Manuel de Homem-Christo en Thomas Bang alter) een epische mashup zouden zijn. Redditors gingen zelfs zo ver dat ze samentrekkingen bedachten voor de resulterende groep: Punkadonna, Madaft Punk, Madone More Time, Madonnalogic, Daft Donna, Mad Punk.

Daft Punk loopt weg van de camera met robothelmen op
Daft Punk loopt weg van de camera met robothelmen op

Hoe episch en creatief belachelijk het ook klinkt, fans zullen helaas nooit een samenwerking tussen Madonna en haar muzen te zien krijgen. Hoewel ze op een gegeven moment (in 2015) kort een podium deelden, meldde Stereo Gum, was het letterlijk precies dat; samen op het podium staan.

Madonna, Daft Punk en een handvol andere sterren leken de lancering van een muziekdienst aan te kondigen, maar de muzikanten traden niet samen op. En het lijkt erop dat Madge een kans heeft gemist. Volgens een YouTube-video op het kanaal van Daft Punk gaan ze vanaf 22 februari voorgoed uit elkaar.

Na vier albums, 12 Grammy-nominaties en bijna drie decennia samen, was de splitsing van het paar op zijn zachtst gezegd onverwacht, bevestigde Slash Gear. Hoewel de groep uit de jaren 90 al een tijdje bestaat, waren veel fans teleurgesteld toen ze het nieuws hoorden.

En de kans is groot dat Madonna daar een van is. Fans kunnen echter nog steeds hun vingers kruisen voor een samenwerking tussen de Material Girl en ten minste één van de voormalige leden van Daft Punk. Niemand heeft immers gezegd dat de twee niet onafhankelijk van elkaar van een solocarrière zouden genieten.

Aanbevolen: