De echte reden waarom Rihanna Jennifer Lopez ooit ontvolgde op Instagram

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Rihanna Jennifer Lopez ooit ontvolgde op Instagram
De echte reden waarom Rihanna Jennifer Lopez ooit ontvolgde op Instagram
Anonim

Sterren Rihanna en Jennifer Lopez waren goede vrienden, wat fans weten omdat RiRi J. Lo ooit een paar Manolo Blahnik-laarzen stuurde, die ze uiteindelijk in haar droeg muziekvideo voor "Ain't Your Mama", uitgebracht in april 2016.

Gedurende deze tijd was het geen geheim dat Rihanna Drake opnieuw had gezien. Het paar, dat sinds 2009 een knipperlichtrelatie heeft, besloot begin 2016 hun romance nog een kans te geven - rond dezelfde tijd dat de hitmaker "Umbrella" haar achtste album Anti. had uitgebracht.

Maar in oktober van dat jaar was het mis tussen de twee, met bronnen die zeiden dat de relatie van Drizzy en Rihanna op slechte voet eindigde. Een paar weken later zien fans Jennifer knuffelen met de Canadese hitmaker op Instagram, wat haar mede-R&B-zangeres ertoe aanzet haar niet meer te volgen op Instagram. Maar wat is er echt gebeurd?

Heeft Rihanna Jennifer Lopez ontvolgd over Drake?

Om eerlijk te zijn, Drake en Rihanna zijn zo vaak uit elkaar gegaan en weer bij elkaar gekomen dat niemand verbaasd was te horen dat de twee in oktober 2016 weer uit elkaar gingen.

Het paar had dat jaar samengewerkt aan een handvol nummers, waaronder 'Work' en 'Too Good', terwijl ze ook naar Londen reisden om op te treden in de BRIT's, waar de ordinaire dansbewegingen tijdens hun optreden heel weinig hadden achtergelaten tot de verbeelding.

Onnodig te zeggen dat Rihanna en Drake weer bij elkaar waren en dat het grotendeels goed leek te gaan.

Een bron vertelde E! Nieuws dat de twee besloten uit elkaar te gaan omdat ze allebei klaar waren om verder te gaan en het gevoel hadden dat de relatie op zijn einde liep.

Us Weekly's insider beweerde dat de romance uit elkaar viel omdat Rihanna "niet tegengehouden wil worden", terwijl Hollywood Life insinueerde dat ontrouw het paar echt uit elkaar scheurde.

En hoewel we niet 100 procent zeker weten wat deze voormalige tortelduifjes ertoe bracht uit elkaar te gaan, lijkt het feit dat ze naar verluidt geen goede verstandhouding hebben gehad sinds ze hun eigen weg gingen, te zinspelen op het idee dat bedrog misschien toch de oorzaak van hun splitsing geweest.

Wat het geval ook moge zijn, in december 2016 plaatste Jennifer Lopez een foto van haarzelf terwijl ze gezellig samen was met Drake op een liefhebbende Instagram-foto - en het duurde natuurlijk niet lang voordat de snap viraal ging en uiteindelijk gezien worden door Rihanna.

De laatste verspilde geen tijd om haar reactie kenbaar te maken door Jennifer op Instagram te ontvolgen zonder enige uitleg of reden. Fans met adelaarsogen merkten op dat de zangeres "Same Old Mistakes" niet op de ontvolgknop op J. Lo drukte totdat de foto van haar en Drake op sociale media was gepost, wat suggereerde dat ze overrompeld was door de relatie van het paar.

Kort nadat werd bevestigd dat Jennifer en Drake aan het daten waren, meldde In Touch in januari 2017: Rihanna en Jennifer waren vroeger goede vrienden. Ze heeft zelfs J. Lo in vertrouwen genomen over haar rotsachtige relatie met Drake door de jaren heen. Rihanna is erg gekwetst.”

“[Rihanna] is echt geschrokken van Jennifer, vooral omdat ze vrienden zijn”, vertelde een andere bron aan Hollywood Life. "Ze beschouwt Jennifer als een mentor, dus het feit dat ze nu Eskimo-zussen zijn, is behoorlijk overweldigend."

Sindsdien heeft Rihanna Jennifer op sociale media of in het openbaar niet meer genoemd, wat vreemd is omdat een simpele Google-zoekopdracht tonnen publicaties oplevert waarin de zangeres "Shut Up And Lie" J. Lo voor haar zakelijke vaardigheden en het feit dat ze deel uitmaakt van RiRi's vriendenkring.

Het feit dat Rihanna naar verluidt geen banden meer deelt met Jennifer of Drake is niettemin best interessant.

Maar de 33-jarige was niet al te gekwetst, want slechts enkele maanden nadat ze uit elkaar was gegaan met haar ex-vriendje, werd ze gekoppeld aan de Arabische miljardair Hassan Jameel.

"Ik heb eigenlijk al geruime tijd een exclusieve relatie en het gaat heel goed, dus ik ben blij", vertelde ze in 2017 aan Vogue.

Na iets meer dan drie jaar samen, besloten de twee echter uit elkaar te gaan in januari 2020, kort voordat Rihanna zich zou verzoenen met haar voormalige vlam Asap Rocky, die ze sindsdien heeft gezien.

Hoewel geen van beiden heeft bevestigd of ontkend dat ze weer aan het daten zijn, zijn ze de afgelopen maanden overal ter wereld gespot, inclusief hun recente uitje naar Barbados in december 2020.

De kus die Asap Rocky op Rihanna's lippen drukte tijdens een uitje op het tropische eiland, bevestigde wat fans al die tijd wisten, maar het lijkt alsof een rustige benadering als het gaat om haar datingleven meer RiRi's ding is geworden, en we geven haar geen ongelijk.

Aanbevolen: