Britney Spears-fans zeggen dat haar Instagram-pagina 'slechtste bewijs' is tegen haar vrijheid

Britney Spears-fans zeggen dat haar Instagram-pagina 'slechtste bewijs' is tegen haar vrijheid
Britney Spears-fans zeggen dat haar Instagram-pagina 'slechtste bewijs' is tegen haar vrijheid
Anonim

Britney Spears heeft opnieuw voor bezorgdheid gezorgd nadat ze haar dansvolle cardiosessies op Instagram liet zien.

De 39-jarige popster uploadde de dansvideo dinsdag naar haar sociale media.

"De laatste video die ik heb gepost van mij dansen was van maanden geleden … vandaar dat mijn lichaam er een beetje anders uitziet in deze nieuwe video !!!!" begon Spears - die er slanker uitzag.

De zangeres "…Baby…One More Time" deelde afgelopen donderdag haar laatste dansvideo voor haar 28,3 miljoen volgers, die in augustus vorig jaar werd opgenomen.

Britney ging open over de veranderingen die ze in haar eetgewoonten had aangebracht en maakte een grapje dat ze "niet doorging met het ijsdieet."

"Ik koos voor portiecontrole, wat erg moeilijk is als het op Doritos aankomt !!!!! Positief… mijn lichaam voelt nu veel beter aan", schreef ze.

In haar nieuwste dansclip, de "Toxic" zangeres freestyled op de melodie van Otis Redding's "(Sittin' On) the Dock of the Bay" in haar woonkamer.

Haar bijschrift vervolgde: “Als je je afvraagt waarom ik sokken heb op het puntje van mijn tenen … nou, ik wacht op echte lyrische schoenen !!!!”

Britney gaf toe dat dansen op de marmeren vloer in haar enorme Thousand Oaks-landhuis blaren op haar voeten heeft veroorzaakt, dus "voorlopig zal witte tape bedekt met een zwarte sok het moeten doen."

Fans waren gealarmeerd door de video en twijfelden aan haar "zombie-achtige" uiterlijk.

"Ze lijkt me een gekke pop die je in een film zou zien. Arme Britney. Ze bestaat gewoon op dit moment", luidde een opmerking.

"Ik duim voor haar. Maar als ik naar haar video's kijk, is het moeilijk om het volledig oneens te zijn met het conservatorium. Het ergste bewijs tegen haar is haar eigen IG-account, " las een andere opmerking.

"Dit is waarom ze een conservatorium heeft. Iemand moet de controle over haar sociale media-accounts overnemen, dit is zo triest en verontrustend", viel een derde in.

"Ik denk dat ze haar gewoon zwaar medicatie geven en dan foto's van haar maken, deze arme vrouw ziet er niet goed uit", schreef een fan.

Britney's vader Jamie, 68, is haar conservator sinds 2008, toen hij de controle over haar zakelijke aangelegenheden overnam.

De voormalige popprinses heeft gevochten om controle over haar eigen financiën te krijgen en weigert opnieuw op te treden totdat haar vader is verwijderd.

Aanbevolen: