Amber Heard ploetert voort met nieuw bewijs tegen Johnny Depp (en hij reageert)

Inhoudsopgave:

Amber Heard ploetert voort met nieuw bewijs tegen Johnny Depp (en hij reageert)
Amber Heard ploetert voort met nieuw bewijs tegen Johnny Depp (en hij reageert)
Anonim

Amber Heard is er misschien niet in geslaagd een jury van haar onschuld te overtuigen, maar dat weerhoudt de actrice er niet van om de beweringen te verdubbelen die tijdens het lasterproces tegen haar zijn aangespannen door ex-man Johnny Depp. In een nieuwe clip die is uitgebracht door NBC, biedt de Aquaman-actrice een schat aan nieuw bewijsmateriaal van haar arts, waaronder een briefje met details over een incident waarbij Depp 'haar sloeg, haar tegen een muur gooide en dreigde haar te vermoorden'.

Amber Heard levert nieuw bewijs

De clip komt voorafgaand aan een sit-down tussen de actrice en NBC's Savannah Guthrie, die vrijdag op Dateline wordt uitgezonden. Volgens de clip overhandigde de actrice een "map met aantekeningen" die "jaren, jaren van re altime uitleg vertegenwoordigden over wat er aan de hand was. De actrice beweert dat de documenten dateren uit 2011, rond de tijd dat zij en Depp begonnen te daten na een ontmoeting op de set van The Rum Diary.

"Er is een map van jaren aan aantekeningen die teruggaan tot 2011 vanaf het allereerste begin van mijn relatie, die zijn gemaakt door mijn arts, aan wie ik het misbruik meldde", beweerde de actrice in de clip.

De notities die op het scherm worden getoond, lijken ongelooflijk vernietigend. Tijdens een gedocumenteerd geval, dat naar verluidt in 2012 plaatsvond, zou Depp de actrice hebben "geslagen" en "haar tegen een muur hebben gegooid en gedreigd haar te vermoorden". Een soortgelijk incident - waarbij de Pirates of the Caribbean-ster naar verluidt "haar tegen een muur gooide en dreigde haar te vermoorden" - vond naar verluidt plaats in 2013.

De documenten maakten geen deel uit van de massale gerechtelijke oorlog die Depp tegen Heard voerde, omdat ze volgens Hollywood Life als 'van horen zeggen' werden beschouwd.

Johnny Depp wenst dat zijn ex-vrouw verder zou gaan

Ondertussen heeft het team van Depp een verklaring vrijgegeven waarin Heard wordt beschuldigd van het "herhalen, opnieuw bedenken en opnieuw procederen" van het proces.

“Het is jammer dat, terwijl Johnny vooruit wil met zijn leven, de beklaagde en haar team de zaken die al door de rechtbank zijn beslist en een vonnis dat was unaniem en ondubbelzinnig beslist door de jury in het voordeel van Johnny, vertelde een vertegenwoordiger van de acteur aan New York Post.

Aanbevolen: