Hugh Jackman noemt Billie Eilish een rolmodel na het zien van 'The World's A Little Blurry

Inhoudsopgave:

Hugh Jackman noemt Billie Eilish een rolmodel na het zien van 'The World's A Little Blurry
Hugh Jackman noemt Billie Eilish een rolmodel na het zien van 'The World's A Little Blurry
Anonim

Hugh Jackman ging net naar sociale media om enthousiast te zijn over de nieuwe documentaire van Billie Eilish. Zijn enthousiaste recensie suggereert dat hij een fantastische criticus zou zijn en dat een nieuwe carrièrestap misschien op zijn plaats is.

Hij was niet alleen een fan van wat hij zag, maar het lijkt er ook op dat Hugh Jackman een duidelijke en duidelijke fan is van Billie Eilish, niet alleen als persoon en artiest, maar ook als rolmodel. Tijdens zijn samenvatting van The World's A Little Blurry, noemde Jackman Eilish een fantastisch rolmodel voor zijn dochter, en daar bleef het niet bij.

Hugh Jackman weegt in

Hugh Jackman weet een paar dingen over films, en zijn epische carrière en verschillende filmrollen geven aan dat hij goed thuis is in de entertainmentindustrie. Hij is een hele generatie verwijderd van het publiek dat het doelwit was van deze documentaire, maar toch vond hij het zowel herkenbaar als perfect gemaakt.

Er is veel gewicht en betekenis verbonden aan de goedkeuring van Hugh Jackman, en zijn zeer gerespecteerde opvattingen worden luid en duidelijk gehoord door fans over de hele wereld. Momenten in de video zegt hij hartstochtelijk; "Ik ben zo blij dat mijn dochter zo'n eerlijk, gezond, uitgesproken, getalenteerd, 'niet bang om zichzelf te zijn' rolmodel heeft, zoals Billie Eilish."

Hij beschreef de documentaire verder als een "ongelooflijk venster op de mensheid" en noemt Eilish' familie een fenomenaal ondersteuningssysteem.

Voor degenen onder jullie die nog niet de kans hebben gehad om op deze documentaire af te stemmen, Jackman zinspeelde op een cruciaal moment daarin, en stopte er gewoon voor terug om zijn video een serieuze spoilerwaarschuwing te geven. Hij gaf aan dat hij vooral het "geweldige moment met Justin Bieber" geweldig vond en knipoogde naar de artiest voor zijn rol in dit epische moment.

Fanfare

Zelfs Phil Rosenthal kon het niet laten om zijn steun aan Jackman te geven, en was het volledig eens met zijn goedkeuring van Eilish' documentaire. Een fan kon het niet laten om in het gesprek te springen door te zeggen; "Ik ben het eens met @PhilRosenthal en ben het eens met @RealHughJackman."

Andere fans reageerden door te zeggen; "Het maakt het verschil als onze kinderen geweldige rolmodellen hebben waar ze naar kunnen opkijken. Je bent in de loop der jaren een rolmodel geweest voor miljoenen mensen, waaronder ik, en dat ben ik zeker nog steeds voor je eigen kinderen. Bedankt voor een andere aanbeveling."

Een andere fan omarmde de berichtgeving volledig en verklaarde; "Met zo'n hoge aanbeveling van jou, kan het alleen maar geweldig zijn. Ik kan niet wachten om het te bekijken!"

Aanbevolen: