Billie Eilish telt fans af tot de release van 'The World's A Little Blurry

Inhoudsopgave:

Billie Eilish telt fans af tot de release van 'The World's A Little Blurry
Billie Eilish telt fans af tot de release van 'The World's A Little Blurry
Anonim

Billie Eilish telt het af met fans, aangezien de release van haar nieuwe documentaire snel nadert.

Terwijl ze de laatste hand legt aan haar aankomende album en nog steeds in de hitparades stijgt met haar onlangs uitgebrachte single met Rosalia, Lo Vas A Olvidar, heeft ze het zeker druk gehad, maar dit project is heel anders dan de anderen, en het lijkt alsof het aftellen net zo zenuwslopend is voor Eilish als voor haar enthousiaste fans.

De documentaire zal persoonlijke details over Eilish onthullen die fans nog nooit eerder hebben gehoord, en Eilish zelf lijkt te popelen om de documentaire uit te brengen om de horde van zenuwen die zich hebben opgebouwd te overwinnen.

De opwinding neemt toe en fans kunnen de laatste 4 dagen nauwelijks wachten….

Het epische aftellen

Het lijkt erop dat op een dag, uit het niets, een funky meisje met haar eigen stijl en een ongelooflijk unieke stem de muziekscene bestormde en nooit meer wegging. Billie Eilish's documentaire belicht de reis van de ster van een bescheiden begin tot aan de top van de hitlijsten.

Alles wat fans ooit wilden weten over Billie Eilish staat op het punt te worden uitgelegd. Fans staan te popelen om te leren over alle kleine details die haar passie en motivatie beschrijven. De manier waarop ze gebruik maakt van haar griezelige vermogen om muziek te maken die resoneert met de massa, staat op het punt onthuld te worden.

De wereld staat op het punt een hele andere kant van Billie Eilish te zien, en het aftellen maakt fans helemaal gek.

Eilish en Apple Music hebben onthuld dat ze op 25 februari live zal optreden, terwijl het aftellen naar het debuut van de documentaire enthousiaste fans blijft prikkelen.

Fans kunnen het niet aan

Er hangt zoveel mysterie rond de details die Eilish zal onthullen, dat fans de laatste dagen nauwelijks kunnen wachten. Eilish is niet iemand die zich gemakkelijk openstelt tijdens persberichten en media-interviews, dus deze documentaire dient als een kans om meer van zichzelf te delen met haar bewonderende fans, en ze kunnen gewoon niet wachten.

Terwijl ze op hun nagels bijten en op het puntje van hun stoel zitten, omvatten de reacties van fans op haar Instagram-pagina; "dit zijn de langste dagen van mijn leven", "laat het alsjeblieft vroeg vallen, ik kan niet wachten", en "OMG, dit is letterlijk waar mijn leven op heeft gewacht."

Dit wilde aftellen heeft de wereld van veel fans zeker al wazig gemaakt.

Aanbevolen: