Meghan Markle-fans vragen zich af waarom hetzelfde onderzoek niet op prins Andrew is gericht

Meghan Markle-fans vragen zich af waarom hetzelfde onderzoek niet op prins Andrew is gericht
Meghan Markle-fans vragen zich af waarom hetzelfde onderzoek niet op prins Andrew is gericht
Anonim

Meghan en Harry-fans hebben kritiek geuit op het portret van het paar in de reguliere media in het licht van hun aanstaande Oprah-interview.

Sociale media hebben hun "oneerlijke behandeling" vergeleken met die van mede-koninklijke prins Andrew.

De hertog van York is veroordeeld voor zijn connecties met veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. Vaak aangeduid als de "favoriete zoon" van de koningin, heeft hij nog steeds geen vragen van de FBI beantwoord.

Een van Meghan en Harry's grootste critici - Piers Morgan - is het eens met het gebrek aan aandacht voor prins Andrew. Er loopt momenteel een Buckingham Palace-onderzoek naar het vermeende pesten van koninklijke assistenten door Meghan. Maar tot nu toe geen enkele over prins Andrew die naar verluidt met minderjarige meisjes sliep.

"Van alle onzin die hier wordt uitgespuwd door Meghan/Harry-fantrollen, is de enige waar ik het mee eens ben die over Prins Andrew. Als er een Palace-onderzoek komt naar Meghan's vermeende pesterijen, zou er een moeten zijn Andrew's relatie met Jeffrey Epstein. Dringend, "Morgan getweet.

"Britse media en Britse mensen zijn meer boos op Harry en Meghan omdat ze een interview met Oprah Winfrey hebben gedaan dan dat prins Andrew een pedofiel is die nog steeds weigert met de FBI te praten over zijn relatie met zijn pedobesty Jeffrey Epstein, " voegde een ander eraan toe.

"In ieder geval zijn Harry en Meghan klaar voor interviews met de VS. Prins Andrew is niet zo openhartig geweest, " viel een derde in.

Ondertussen heeft journalist Omid Scobie Meghan en Harry verdedigd op de Britse televisie.

De co-auteur van Harry en Meghan biografie Finding Freedom sprak vanmorgen op Good Morning Britain vanuit zijn huis in Canary Wharf.

Hij vertelde presentatoren Kate Garraway en Ben Shepherd: "Dit is een instelling die zweeg over de beschuldigingen over Prins Andrew. Het voelt wel dat we hier een enigszins ongelijk speelveld hebben."

Maar koninklijke expert Richard Fitzwilliams vertelde MailOnline dat de opmerkingen van de heer Scobie niet "onoprecht" waren.

Hij legde uit dat Prins Andrew niet langer een werkend lid van de koninklijke familie is, "wordt geconfronteerd met ernstige beschuldigingen" en "heeft beloofd deel te nemen aan het FBI-onderzoek naar de handlangers van Epstein om gerechtigheid te brengen voor zijn slachtoffers."

Hij heeft echter nog steeds zijn militaire titels - terwijl prins Harry de zijne is kwijtgeraakt.

Meghan en Harry zijn bekritiseerd nadat bleek dat ze de publicatie van hun interview met Oprah Winfrey niet zullen uitstellen - ondanks de ziekenhuisopname van prins Philip.

Het koppel staat onder enorme druk om mevrouw Winfrey te vragen de uitzending in de VS op zondagavond uit te stellen. Buckingham Palace maakte gisteren bekend dat Harry's 99-jarige grootvader een hartoperatie heeft ondergaan.

Aanbevolen: