Fans reageren op Britney Spears’ versie van de TikTok Toxic Challenge

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Britney Spears’ versie van de TikTok Toxic Challenge
Fans reageren op Britney Spears’ versie van de TikTok Toxic Challenge
Anonim

Het is misschien niet op het grote podium waar ze haar zo graag willen zien, maar gelukkig is de video die ze zojuist op Instagram heeft gepost creatiever dan het repetitieve draaien en draaien dat ze al jaren in haar foyer doet maanden.

Ze plaatste een Instagram-video gewijd aan de verjaardag van Sam Asghari, en fans vinden het geweldig om Britney in een verfrissend leuk licht te zien. Gekleed in een wit gewaad en staand in een luxe badkamer, gaat ze de TikTok Toxic Challenge aan en nagelt het absoluut.

Om nog wat extra's te geven, gaat Sam Asghari ook de uitdaging aan, en we laten het aan jou over om te beslissen wie het het beste doet!

Britney Spears leeft het op

Fans zijn het erover eens dat het leuk is om Britney Spears in een ander licht te zien. Ze kregen genoeg van dezelfde oude dansmoves die continu in haar voorfoyer worden gefilmd, en vervelen zich met dezelfde shirts die ze steeds weer draagt. Om haar in een badjas te zien, tegen de achtergrond van haar luxueuze douche, was een broodnodige verandering.

Misschien is het beste deel van de video het feit dat Britney echt gelukkig lijkt. Fans konden eindelijk een glimp opvangen van haar persoonlijkheid, die in veel van haar andere berichten ernstig ontbrak. Schijnbaar duizelig en opgewonden om op te treden, leek Spears geïnvesteerd in de uitdaging en leek enthousiast en vol oprechte expressie.

Ze danste op haar lied, giftig, en voltooide de uitdaging door haar neus tegen het glas van haar toilethokje te smeren, om de laatste geluiden van het lied te voltooien. Dit komt het dichtst in de buurt van de normale gang van zaken sinds haar berichten in een zeer lange tijd, en fans eten het op.

Sam Asghari neemt een bocht

Een snelle scroll op haar bericht houdt nog een fantastische en onverwachte verrassing in voor fans. Sam Asghari stapte op de plaat en ging ook de uitdaging aan. Zijn optreden was ook goed uitgevoerd, maar voelde duidelijk anders dan dat van Britney. Hij leek evenwichtig en strategisch, en hij leek meer gefocust op goed presteren dan op plezier hebben in de eigenlijke uitdaging.

Hij flitste wel een heel schattige glimlach aan het einde van de sketch, toen hij zijn gezicht tegen het badkamerglas smeerde!

Fans waren dol op deze Instagram-post en gingen meteen naar het opmerkingengedeelte om hun vreugde te delen. Het betekende duidelijk veel voor hen om hun favoriete ster er weer gelukkig en in haar element uit te zien zien, al was het maar in haar badkamer!

Aanbevolen: