Werkt de familie van Lady Gaga voor haar?

Werkt de familie van Lady Gaga voor haar?
Werkt de familie van Lady Gaga voor haar?
Anonim

Er is niemand zoals Lady Gaga. En niemand weet dat beter dan haar fans. Nou ja, behalve misschien haar familie.

Stefani Germanotta gaat misschien alleen naar het podium, maar ze heeft haar ouders, Cynthia en Joseph, te danken voor haar opvoeding en hun aanmoediging achter Gaga die haar passie nastreeft. Gaga heeft ook een jongere zus genaamd Natali, die eigenlijk een stylist is.

Maar hoe dicht is Lady Gaga bij haar familie en haar kleine zusje?

Net als andere beroemdheden blijft Lady Gaga graag dicht bij haar fans. En een manier waarop ze contact maakt met haar 'Little Monsters' is door op Reddit te springen. Maar toen ze een paar jaar geleden een Reddit AMA organiseerde, deelde Lady Gaga een beetje over haar familie terwijl ze met fans deelde.

Nou, first Gaga deelde welke tatoeage haar favoriet is, naast andere details over haar leven. Maar ja, onthulde Stefani, haar familie gaat wel mee als Gaga onderweg is, hoewel ze niet allemaal echt voor haar werken.

Op Reddit legde Gaga uit dat terwijl ze onderweg was, in 2014 tijdens het touren met Tony Bennett, haar ouders en zusje mee waren voor de rit. Ze legde uit: "Mijn ouders zijn zo blij dat ze het nauwelijks kunnen uitstaan! Ze zijn elke seconde onderweg en aan mijn zijde, met mijn zus Natali ook en Bobby mijn manager. Het was allemaal een grote familie."

Hoewel Bobby Campbell technisch gezien geen deel uitmaakt van de familie, staat hij al jaren aan de zijde van Lady Gaga. Maar dat geldt ook voor Germanotta's zus Natali. Als modeontwerper en styliste heeft de jongere Germanotta haar zus echt gestyled.

Natali's kredieten omvatten Gaga's styling voor een Harper's Bazaar-spread, plus krediet voor de film 'A Star is Born' samen met haar zus. Maar weet je nog die grote strikjurk die Gaga aantrok voor de Hollywood Bowl toen ze 'La Vie En Rose' opvoerde? Natali ontwierp de jurk, volgens Bustle.

Wat betreft Gaga's ouders, Cynthia en Joseph, bronnen suggereren dat Joe eigenaar is van enkele van Gaga's LLC's -- ze heeft meerdere zakelijke ondernemingen. Cheat Sheet zegt zelfs dat Gaga haar inkomen met haar vader bijna in het midden verdeelt -- ze geeft haar liefhebbende vader 50 procent van haar verdiensten!

Zelfs als haar vader niet veel officieel "werk" doet voor haar merken, zegt Cheat Sheet dat sinds Joe zijn meisje vanaf de eerste dag heeft gesteund, haar huur heeft betaald voor een heel jaar nadat ze was gestopt met studeren en zijn connecties gebruiken om haar 'gezien' te krijgen. Hij hield niet van Gaga's intense shows (en provocerende karakter) vroeger, maar sindsdien is hij opgewarmd voor haar kunst, zegt Bustle.

Plus, zegt de publicatie, Lady Gaga vertrouwt letterlijk niemand anders met haar financiën. Hoe dan ook, het klinkt als een redelijk goed optreden voor zowel haar als haar familie. Per slot van rekening, met een vermogen als dat van Gaga, wie geeft er nou om een paar miljoen te delen met een goede oude vader?

Aanbevolen: