Hailey Bieber is hechtere vrienden met Kendall dan Kylie omdat ze "leuker" is

Hailey Bieber is hechtere vrienden met Kendall dan Kylie omdat ze "leuker" is
Hailey Bieber is hechtere vrienden met Kendall dan Kylie omdat ze "leuker" is
Anonim

Hailey Bieber kondigde vrijdag het debuut van haar nieuwe YouTube-kanaal aan, waar ze alle sappige details van haar hechte vriendschap met BFF onthulde Kendall Jenner. Kendall was Biebers eerste gast in de première-aflevering van de show, getiteld: Who's In My Bathroom ?

Binnen de eerste twee minuten van de aflevering deed Hailey de geweldige bekentenis dat ze "veel hechter" is met Kendall dan de make-upmagnaatzus van het supermodel, Kylie Jenner Onder het genot van Kendall's nieuwe 818 tequila (vreemd gelegen in de badkamer van Bieber), bespraken de celebs de intieme details van hun langdurige vriendschap.

"Ik weet zeker dat mensen een paar dingen willen weten over onze vriendschap. De eerste keer dat ik je ooit in mijn leven heb ontmoet, was bij de première van de Hongerspelen", vertelde Hailey in de openingsaflevering aan Kendall.

"Oké, we hebben elkaar leren kennen via Kylie. Je was bevriend met Kylie, en toen realiseerde je je dat ik leuker was!" Kendall verklaarde in de schokkende bekentenis.

Hailey antwoordde: "Niet per se… ik hou van jullie allebei, maar jij en ik zijn veel hechter geworden omdat je begon te modelleren en de hele tijd naar New York kwam, en ik woonde in New York, en je had een vriend nodig!"

"Ja, je was mijn enige vriend in New York", antwoordde de realityster. Hailey en Kendall delen een vergelijkbaar carrièrepad en zijn allebei model, terwijl haar zus Kylie dat niet is.

Hailey bleef haar relatie met haar uitgeroepen tot BFF beschrijven en verklaarde dat ondanks wat het publiek gelooft, het duo een volkomen "normale" vriendschap heeft. Bieber ging verder met te zeggen: "Wat grappig is, is dat ik denk dat mensen eigenlijk denken dat we dit als een echt abnormale vriendschap hebben. Alsof we al deze gekke sht samen doen … Als de realiteit is, zitten we gewoon thuis en drinken wijn of kijken films. Alsof het zo normaal is dat mensen niet eens begrijpen hoe normaal het is."

"Ik denk dat het beste aan ons is dat we zoiets van, ik weet dat het oubollig is om te zeggen, maar zoals yin en yang. We zijn zo tegengesteld dat we elkaar bijna in evenwicht houden. Ik ben echt brutaal, " legde Kendall uit.

De twee lijken extreem close te zijn, zoals Bieber bekende dat de twee erg kwetsbaar zijn met elkaar. Hailey zei: "Ze is brutaal eerlijk en ik denk dat dat een eigenschap is die je in je vrienden zoekt. Ik heb twee jaar lang zitten huilen in de logeerkamer van dit meisje."

"Ik hou echt van je. Ik wil wat het beste voor je is en ik wil dat je gelukkig bent", zei Kendall tegen Hailey, waarmee hij de discussie op een oprechte manier beëindigde. Het is veilig om te zeggen dat Kylie zich misschien buitengesloten voelt na het eerlijke gesprek van het paar!

Aanbevolen: