Is Beyonce hechtere vrienden met Kelly Rowland of Michelle Williams?

Inhoudsopgave:

Is Beyonce hechtere vrienden met Kelly Rowland of Michelle Williams?
Is Beyonce hechtere vrienden met Kelly Rowland of Michelle Williams?
Anonim

Toen de toenmalige manager van Destiny's Child (en de vader van Beyonce) Mathew Knowles naar verluidt LeToya Luckett en LaTavia Roberson uit de groep ontsloeg, werden ze snel vervangen door Michelle Williams en Farrah Franklin. De laatste bleef maar een paar maanden hangen voordat ze besloot dat deel uitmaken van de meidenband gewoon niets voor haar was, en DC verliet om verder te gaan als een trio.

Toen Franklin de meidenband verliet, was hun dynamiek veel beter, en het duurde niet lang voordat Beyonce, Williams en Kelly Rowland de beste vrienden werden. Ondanks haar late toevoeging aan de groep, deelden ze allemaal een geweldige chemie - zo veel dat ze tot op de dag van vandaag vrienden zijn gebleven. Ze zijn zelfs herenigd tijdens Bey's langverwachte Coachella-set in 2018.

Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat Beyonce Rowland al kent voordat ze zelfs maar samen in dezelfde groep begonnen te zingen; ze zijn vrienden voor het leven, maar het is zeker niet onopgemerkt gebleven dat ze ook nauwe banden deelt met Williams, die ze ook steunde in haar videoclip voor Say Yes.

Michelle's vriendschap met Beyonce

Hoewel ze elkaar nog niet kennen zolang Kelly Beyonce kent, wordt Williams als een familievriend beschouwd.

Sinds de splitsing van de groep is Williams nooit ver verwijderd van iets waar Beyonce bij betrokken is; of dat nu de hoofdrol is in een van haar muziekvideo's, haar Adidas x Ivy Park-collectie onderschrijft, haar vergezelt tijdens de rust van de Super Bowl in 2013, of zelfs op Blue Ivy past, ze is nog steeds heel dicht bij Bey.

In 2015, tijdens haar promotiecampagne voor haar gospelnummer Say Yes, werd ze vergezeld door Rowland en Beyonce, die allemaal het podium sieren tijdens de 2015 Stellar Awards - het was een ongelooflijk moment voor het feit dat fans de trio herenigt zich tegenwoordig zo zelden op het podium.

Het was een geweldig moment, maar laat het gebrek aan openbare optredens je niet voor de gek houden door te denken dat Williams en Beyonce achter de schermen geen goede vrienden zijn.

In oktober 2017 had Williams onthuld dat, ondanks dat ze de tijd van haar leven had als onderdeel van een van de grootste meidengroepen ter wereld, ze op het hoogtepunt van haar succes tegen depressies vocht en zelfs overwoog om haar van het leven te beroven.

"Ik wist pas toen ik in de dertig was wat er aan de hand was, ik dacht gewoon dat het groeipijnen waren, ik dacht gewoon dat ik een vrouw zou worden", vertelde ze aan CBS' The Talk. Ik lijd al sinds mijn 13e en 15e.'

Vervolgens, medio 2018, had de zangeres van We Break The Dawn zichzelf opgenomen in een afkickkliniek, volgens TMZ, die ook meldde dat toen haar Destiny's Child-groepsgenoten het nieuws hoorden, ze er snel bij waren reiken en bieden hun steun op elke mogelijke manier aan.

In een gesprek tussen het trio boden Rowland en Beyonce 'veel bemoedigende woorden', terwijl ze hun liefde voor haar uitten en Michelle lieten weten of ze iets nodig had 'ze waren hier om te helpen', onthulde de publicatie.

Kelly en Beyonce's vriendschap

Kelly Rowland en Beyonce worden vaak als zussen beschouwd, aangezien ze elkaar al kennen sinds ze kinderen waren.

In haar tienerjaren bracht de moeder-van-een veel tijd door in het huis van Beyonce, waarbij de moeder van laatstgenoemde, Tina Knowles, toegaf dat ze praktisch had geholpen om Rowland op te voeden.

De meiden zouden al snel lid worden van de meidengroep Girl's Tyme, wat hen nog dichter bij elkaar bracht omdat ze nu samen aan het repeteren waren voor optredens en het opnemen van muziek.

Tegen 1995 had Beyonce's vader de groep Destiny's Child gevormd, met natuurlijk zijn dochter erbij. Kelly werd beschouwd als de 'tweede zanger', terwijl de voormalige leden Roberson en Luckett ook aan boord waren voor het succes dat kwam met de release van hun titelloze debuutalbum in 1998.

Rowland maakte deel uit van alle vijf studioalbums die door de DC zijn opgenomen, met als laatste record Destiny Fulfilled uit 2004, waarvan wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren werden verkocht.

Sprekend over haar langdurige vriendschap met Beyonce, vertelde de hitmaker van Motivatie aan Marie Claire: “We zijn samen opgegroeid in deze industrie; we hebben ups en downs gedeeld en we zijn dichterbij dan ooit. Ik kan haar alles vertellen en ze zal me nooit veroordelen. Ze is een echte vriend: oprecht, loyaal en betrouwbaar. Ze is ook een van de liefste mensen die je ooit hebt ontmoet.'

In een apart interview met de Australische Vogue gaf ze toe dat ze nog steeds een goede band heeft met zowel Williams als Beyonce, die constant met elkaar praten, ook al is het maar voor het broodnodige advies over iets.

“Zoals altijd. Elke week. We praten, letterlijk. We zijn echt zussen. Het zijn mijn zussen,' gutste ze.

“Ik praat met ze, ik vraag advies aan hen, ik bel ze wanneer ik ze nodig heb, als ik ze niet nodig heb, bel ik ze wanneer ik een meidenavond wil. Ik bel ze voor alles.'

Aanbevolen: