Hier is waarom Kanye West Kim Kardashian $ 1 miljoen gaf

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kanye West Kim Kardashian $ 1 miljoen gaf
Hier is waarom Kanye West Kim Kardashian $ 1 miljoen gaf
Anonim

In de overgrote meerderheid van relaties is het enorm opwindend wanneer een persoon zijn partner dingen geeft zoals bloemen, chocolade of gewoon hun liefde en genegenheid. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat Kim Kardashian niet bepaald een doorsnee persoon is, dus het is logisch dat de geschenken die ze ontvangt veel extravaganter zijn.

Kim Kardashian en Kanye West rode loper
Kim Kardashian en Kanye West rode loper

Hoewel Kim Kardashian duidelijk geniet van het goede leven, zal het voor veel mensen waarschijnlijk als een verrassing komen dat Kanye West haar ooit $ 1 miljoen heeft gegeven. Als dat cijfer al niet schokkend genoeg was, en dat is het, wanneer Kardashian-fans ontdekken waarom West Kim zoveel geld heeft gegeven, kunnen ze behoorlijk geschrokken zijn. De situatie waarin West en Kardashian zich bevonden is tenslotte verre van herkenbaar.

Social Media Koningin

Van buitenaf gezien kan het moeilijk zijn om het niveau van bekendheid van de ene ster te vergelijken met de andere. Om die reden wenden fans zich vaak tot concrete cijfers zoals recordverkopen en kassabonnen om te peilen hoe succesvol en geliefd de meeste sterren zijn. Aangezien Kim Kardashian geen zangeres of filmster is, is de gemakkelijkste manier om haar populariteit te meten, te kijken naar het aantal volgers dat ze heeft op sociale media.

Op het moment van schrijven heeft Kim Kardashian 210 miljoen volgers op Instagram en 69,5 miljoen op Twitter. Als gevolg van de extreme populariteit die Kardashian's sociale media-accounts genieten, is het geen geheim dat ze routinematig wordt benaderd door merken die willen dat ze hun producten online promoot. In feite verdient Kardashian naar verluidt veel meer geld met het plaatsen van advertenties op sociale media dan met alles wat ze binnenha alt van haar 'reality'-showsalarissen.

Een geweldige openbaring

Tijdens een verschijning in 2018 op Ashley Graham's podcast "Pretty Big Deal", vertelde Kim Kardashian een anekdote die op bijna elk niveau moeilijk te begrijpen was. Volgens Kardashian "biedt een merk haar een miljoen dollar om een post op hun kleding te plaatsen". Natuurlijk zou de overgrote meerderheid van de mensen die kans zo meteen aangrijpen, maar in dit geval was er een probleem, het merk in kwestie “klopt typisch Yeezy af”.

Voor de overgrote meerderheid van de mensen is een miljoen dollar zo veel geld dat het onvoorstelbaar zou zijn om zoveel geld terug te draaien. Volgens berichten krijgt Kim Kardashian echter regelmatig zo'n figuur aangeboden om eenvoudig afbeeldingen van bepaalde producten te plaatsen. Met dat in gedachten lijkt het alleen maar goed dat Kardashian een aanbod van een miljoen dollar zou afwijzen van een merk dat Kanye West oplicht. Immers, hoewel Kardashian en West op het moment van schrijven van plan zijn te scheiden, leken ze in 2018 gelukkig getrouwd te zijn.

Kanye West Yeezy
Kanye West Yeezy

Toen Kim Kardashian Kanye West vertelde dat een van zijn rivaliserende merken haar een miljoen dollar had aangeboden om ze te promoten, vertelde hij haar dat hij niet wilde dat ze de deal aannam. Hoewel Kardashian het verzoek van West "begrijpelijk" vond, vertelde ze Ashley Graham dat hij haar nog steeds vroeg om "veel geld" af te wijzen. Desondanks gaf Kardashian toe en gaf het aanbod door.

Kanye's unieke geschenk

Tijdens het eerder genoemde optreden van Kim Kardashian in Ashley Graham's podcast "Pretty Big Deal", onthulde ze wat er gebeurde nadat ze een bod van een miljoen dollar op Kanye West had afgewezen. Volgens Kardashian vond Moederdag kort daarna plaats en kon West niet aanwezig zijn om de vakantie te vieren omdat hij "buiten de stad aan het opnemen was".

Hoewel Kanye West er destijds niet bij kon zijn om Moederdag met Kim Kardashian te vieren, stuurde hij haar een behoorlijk verbluffend cadeau.“Ik krijg mijn bloemen en dan krijg ik een envelop thuisbezorgd. Ik opende de envelop en het was een cheque van een miljoen dollar met een bedankje dat je me altijd hebt gesteund en niet hebt gepost.'

Kim Kardashian en Kanye West vieren feest
Kim Kardashian en Kanye West vieren feest

Naast de cheque van een miljoen dollar die Kanye West Kim Kardashian stuurde nadat ze een zakelijke deal voor hem had afgewezen, stuurde hij nog iets ongelooflijks mee. "In de rest van de envelop was het een contract om eigenaar te zijn van Yeezy - om mijn percentage te hebben. En dat was mijn moederdagcadeau."

Aangezien Kanye West en Kim Kardashian rijk genoeg zijn om een miljoen dollar en een belang in een groot bedrijf als moederdagcadeau te geven, zal hun echtscheidingsregeling verbluffend zijn. Naast de enorme hoeveelheden activa die het paar zal moeten splitsen, zullen ze ook een voogdijovereenkomst voor hun kinderen moeten uitwerken.

Aanbevolen: