Kim Kardashian gaf toiletten weg en fans zijn geschokt door waarom

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian gaf toiletten weg en fans zijn geschokt door waarom
Kim Kardashian gaf toiletten weg en fans zijn geschokt door waarom
Anonim

Zodra de meeste beroemdheden beroemd worden, besteden ze veel tijd en moeite aan het cultiveren van een bepaald soort imago. Als gevolg hiervan was het vóór de jaren 2010 buitengewoon ongewoon om te zien dat sterren op de A-lijst producten goedkeurden, hoewel veel beroemdheden al vroeg in hun carrière reclamespotjes kopten.

In de afgelopen tien jaar is het gebruikelijker geworden om beroemdheden producten te zien promoten, vooral op sociale media. Desondanks zijn de meeste sterren alleen bereid om hun naam te plaatsen achter zaken als auto's, waterflessen en make-up.

Als er één ding duidelijk is over Kim Kardashian sinds ze beroemd werd, dan is het dit: ze is niet jouw typische ster. In plaats daarvan lijkt Kardashian een buitengewoon slimme zakenvrouw te zijn die de beste manieren heeft bedacht om geld te verdienen met haar roem, terwijl ze haar fans nog steeds in haar greep houdt. Ook al is Kim K. zo vindingrijk, het lijkt nog steeds vreemd dat ze ooit betrokken was bij het aanbieden van toiletten aan de mensen om te gebruiken en de meeste van haar fans zijn zich daar niet van bewust.

Een mediamagnaat

Toen Kim Kardashian begin jaren 2000 voor het eerst beroemd werd, is het heel veilig om te zeggen dat ze niet veel respect kreeg van veel verschillende mensen. In plaats daarvan werden mensen zoals Kim, de meeste leden van haar familie en Paris Hilton afgeschreven als "beroemd omdat ze beroemd waren". In alle eerlijkheid tegen iedereen die destijds op die manier over Kardashian sprak, lijken 'reality'-sterren van beide geslachten vaak rond te komen met weinig meer dan hun uiterlijk en persoonlijkheid.

Het maakt niet uit hoe mensen zich in het begin van haar carrière over Kim Kardashian voelden, je moet opzettelijk onwetend zijn om alles af te schrijven wat ze sindsdien heeft bereikt. Per slot van rekening is Kardashian nu een duizelingwekkende hoeveelheid geld waard, grotendeels vanwege het voor de hand liggende feit dat ze bij elke beurt weet hoe ze geld moet verdienen.

Voor iedereen die op zoek is naar bewijs van hoe slim Kim Kardashian is, hoef je alleen maar te kijken naar het zakenimperium dat ze in de loop der jaren heeft opgebouwd. Zo is Kardashian nog steeds vooral bekend als een 'reality'-ster, maar volgens Kim is het geld dat ze verdient met haar televisiewerk slechts een klein deel van haar fortuin. Tijdens een optreden in 2020 in de talkshow My Guest Needs No Introduction With David Letterman maakte Kardashian duidelijk waarom ze blijft schitteren in 'reality'-shows.

“We zouden niet zijn wie we nu zijn zonder Keeping Up With the Kardashians en daarom blijven we ons leven delen. Zelfs als we realistisch gezien iets op sociale media kunnen plaatsen en meer kunnen verdienen dan een heel seizoen. Op basis van die verklaring lijkt Kim Kardashian te zeggen dat haar 'reality'-show de manier was waarop ze aandacht trok voor haar meer financieel lonende inspanningen.

Gezien het feit dat Kim Kardashian verklaarde dat ze meer geld verdient op sociale media dan op tv, roept dat een voor de hand liggende vraag op, hoe kan ze online zoveel geld binnenhalen. Omdat Kardashian zo'n populaire beroemdheid is, zijn er heel veel merken die bereid zijn haar een fortuin te betalen om zich met hen te associëren. Sommige bedrijven betalen Kardashian bijvoorbeeld veel geld om hun producten in haar posts op sociale media te laten zien.

Natuurlijk zijn er maar een paar mensen in de wereld die precies kunnen weten hoeveel geld Kim Kardashian verdient met aanbevelingen. Ervan uitgaande dat Kardashian's opmerking over posts op sociale media juist was, moet het echter een verbluffend aantal zijn, aangezien is gemeld dat ze miljoenen dollars verdiende voor elk seizoen van haar 'reality'-show.

Een geweldige goedkeuring

Wanneer een beroemdheid door miljoenen mensen wordt bewonderd zoals Kim Kardashian dat heeft, willen hun fans zichzelf op de een of andere manier naar de ster vormen. Als een ster in het openbaar uitgaat of praat over de producten die ze gebruiken, zullen hun meest toegewijde fans daarom proberen hun voorbeeld te volgen. Er is bijvoorbeeld een reden waarom de meeste bedrijven zo ongeveer alles zouden doen om een van hun producten op Oprah's lijst met haar favoriete dingen te krijgen.

Hoewel het volkomen logisch is dat de meeste merken graag geassocieerd worden met sterren, zijn er enkele voorbeelden van aanbevelingen van beroemdheden die op zijn zachtst gezegd verbijsterend waren. Zo besloot het toiletpapierbedrijf Charmin in 2010 Kim Kardashian geld te betalen om hun toiletpapier te promoten. Verbazingwekkend genoeg wordt de relatie tussen Kardashian en Charmin des te verwarrender als je de details erover leert kennen.

In 2010 hield het beroemde toiletpapierbedrijf de 5e jaarlijkse Charmin Holiday Toilets in New York City. Tijdens dat evenement zette Charmin een pop-upwinkel op met toiletstalletjes waar ze iedereen voor uitnodigden. Om de een of andere reden betaalde Charmin Kim Kardashian om te spreken bij de opening van hun evenement, het merk te steunen en het lint door te knippen om een hele reeks toiletten voor het grote publiek te openen.

Aanbevolen: